Šta trenutno razmišljaš 2

Ada.jpg

Размишљам да ли ова може да чисти ајкулу једном руком док другом кује мач. Наравно, све то у петом месецу трудноће. :lol:

Poslednja izmena:
Kako se glupost proširi brzinom svetlosti i za tren postane dobar fazon.

Nešto sam gluvarila ovuda i naidjem na raspravu o genetskom nasledjivanju i u svemu tome zapazim biser nad biserima gde dotična ispali, parafraziram :" ja nemam na koga da budem debela genetski, da mi samo vidite svekrvu "!z:mrgreen:

Sutradan to ispričam na poslu i malo je reći da smo se kolektivno valjali od smeha.

I malopre me cimne koleginica da joj prosledim broj mog zubara uz komentar :

-krti mi zubi mjku im, mora da su mi na svekrvu z:D

Razmišljam o tome da kad uđem na krstaricu mogu slobodno da isključim mozak i da se sita ispričam sa forumašima o tome u kom pravcu me vode nagoni....jede li mi se, pije li mi se, piški li mi se...
da li sam svarila dobro večeru, šta sam sanjala da li sam se prevrtala u snu ko mi je zagorčao dan i da li sam okačila selfi u novom kaputiću i da li se slaže s bojom noktiju.

ni ana.rs ne može bolje od ovog :lol:

Razmišljam o tome da kad uđem na krstaricu mogu slobodno da isključim mozak i da se sita ispričam sa forumašima o tome u kom pravcu me vode nagoni....jede li mi se, pije li mi se, piški li mi se...
da li sam svarila dobro večeru, šta sam sanjala da li sam se prevrtala u snu ko mi je zagorčao dan i da li sam okačila selfi u novom kaputiću i da li se slaže s bojom noktiju.

ni ana.rs ne može bolje od ovog :lol:

ja ga tek tad ukljucim

- - - - - - - - - -

I kod mene i dve trafike... nekad se u pola tri ispričam sa komšilukom

jel piju pivo ispred

- - - - - - - - - -

ovi moji ne posustaju

komšija mi kaže evo komši ti moš da budeš precednik kućnog saveta...naime pet puta se sastaju i nemogu odaberu, a preneki dan sam i prisustvovao jednom od njih i ono je smejurija...
naravno reko sam mu dada baš sam ja za precednika misleći u sebi mrš bre
pa počeh da zamišljam sebe u toj funkciji...svako jutro postrojavanje, smotra, ispred zgrade bi pobo metalni stub da se diže zastava, čita se dnevna zapovest, ko je neobrijan 50 skleka ispred zgrade :mrgreen:
jebbo bi im majku

Back