Šta trenutno razmišljaš 2

I još moraš da je maziš, ljubiš, grliš, držiš za ruku, zimi greješ leđa, zoveš Đole, jedeš ono što spremi, zoveš ''draga, ljubavi i slično'',priznaješ da sve zna i uvek je pravu, ponavljaš 500x na dan kako je lepa i da je voliš...

- - - - - - - - - -

ja ne kapiram šta se ovde desilo
Novaku je trebala žena k'o Mirka Federer, teniserka a ne kilava imitacija žene.

Jebena je farmacija, jer ako je gledaš samo kao posao...isplati ti se da budu bolesni ljudi. Isto je i sa doktorima, policajcima i svim tim nezahvalnim pozivima koji su na ceni jer - državne jasle. Zamislite scenario u kom ja u apoteci radim na %, i dođeš i požališ mi se i ja te ubedim da si propisno bolestan i da ti treba hrpa lekova. Naravno to se radi na mnogo suptilnije načine, tipa dođeš tražiš na primer fervex, ja ti kažem fervex nije dobar jer su dugoročne analize pokazale da izaziva mikrokrvarenja na gastrointenstilanom traktu imate tylol on je bezbedniji. Misliš da će neko da me pita jel to istina, oće k, ima da poveruje svako, još ako se nasmešiš nema veze što je drugi lek 2x skuplji. I ponovo ćeš da dođeš kod mene jer sam te prošli put lepo posavetovao, i onda ja sam sjajan apotekar ja sam odličan u svom poslu, a samo ja znam koje sam zapravo ***** odvratno. Tu su ti neki elementarni argumenti za zadržavanje državnih apoteka, a i nisu neki s obzirom na okolnosti. Državne apoteke u Srbiji duguju pola milijarde dinara, jer su ih vodili nesposobni ljudi, na posletku država tj ti i ja ćemo da platimo taj dug, apoteke će da budu privatne i ćao zdravo. Većina ljudi će sve da poveruje kad izgovoriš gastrointestinalni trakt, čim koristiš tako kompleksne reči ti si automatski expert, neće svako al većina ubogih i bolesnih hoće.

Pisanje oslobađa stresa, sve dok nije pisanje koje mora da se svidi nekome, kad pišeš ciljano za nekoga nešto onda je to nezgodno, bacanje misli na papir pa i davanje na uvid prijateljima je makar meni oslobađajuće. Dvoje su se tako smuvali. Ujedno verovatno se pitate otkud toliko apoteka na svakom ćošku, pa eto vam odgovora, biznis rođaci, rupe u zakonu, nesprovođenje zakona. U zakonu sve piše, čak ima navedeno i kolika treba da bude minimalna udaljenost između dve apoteke, jer mora da postoji optimalna pokrivenost stanovništa sa primarnom zdravstvenom zaštitom u koju spadaju i apoteke. Al po ***** zakon kad se vrte pare, a i svi čekaju da nam Eu da propise šta i kako treba da se radi jer ljudi koji bi o tome ovde trebalo da razmišljaju ne obavljaju svoj posao jer - državne jasle. Posle će da kenjaju kako Eu nameće nerealne standarde i slično. Stres je ključ, ja sam vitalan jer sam se trudio da se oslobodim stresa, nebitno je dal putujete, idete na pecanje, imate pčele, ****** se, pijete, probajte šta god vama pomaže samo napred. Nemojte da dozvolite da vas stres formira kao ličnost, radite ono što vam prija a ne ono što vam nameću koliko god je to moguće.

Nezgodno je u Čačku ofarbati se u crveno, mislim automatski si *****, ali zadovoljstvo u saznanju da sam uradio ono što sam hteo uprkos osudi je neprocenjivo. Isto je i sa tetovažama, ne sviđaju vam se, osuđujete me na osnovu tetovaža, ma duvajte ga neću ništa da imam sa vama ne trebaju mi takvi ljudi u životu.

Nemaju ni one tako dobar izbor da mogu stalno da menjaju...
Nemaju ali će te zameniti ako si dosadan, pristaješ na sve i nemaš svoje ja.
A da to nije malo preterano da ne kazem blesavo?
Ko ga šljivi kad je tretira kao ortaka.
9NEktkqTURBXy84M2YzMWEyYTdhY2FkNzY4MTJjYmE0OTI4YzIyZTRlYS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Back