- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina žena nije kilava i nikakva kao Jelena Đoković.Da li postoji srecan brak?
https://www.krstarica.com/zabava/br...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Većina žena nije kilava i nikakva kao Jelena Đoković.
Da li postoji srecan brak?
https://www.krstarica.com/zabava/br...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
I još moraš da je maziš, ljubiš, grliš, držiš za ruku, zimi greješ leđa, zoveš Đole, jedeš ono što spremi, zoveš ''draga, ljubavi i slično'',priznaješ da sve zna i uvek je pravu, ponavljaš 500x na dan kako je lepa i da je voliš...
Novaku je trebala žena k'o Mirka Federer, teniserka a ne kilava imitacija žene.ja ne kapiram šta se ovde desilo
ja ne kapiram šta se ovde desilo
Ako pristaješ na baš sve, bićeš dosadan i zameniće te.Ne mogu se ljubiti lanci.![]()
Ako pristaješ na baš sve, bićeš dosadan i zameniće te.
ja ne kapiram šta se ovde desilo
uzeo joj je telefon iz ruke bez da je lepo kulturno pitao i nije se zahvalio sto ga je snimala sve vreme
Nemaju ali će te zameniti ako si dosadan, pristaješ na sve i nemaš svoje ja.Nemaju ni one tako dobar izbor da mogu stalno da menjaju...
Ko ga šljivi kad je tretira kao ortaka.A da to nije malo preterano da ne kazem blesavo?
Mensa radi noću na engleskom.sta kao sednes pa razmisljas o brak novaka djokovica? wtf![]()
To su rizici lepog vaspitanja i visokog seljačkog obrazovanja.ebem mu mater pa sto puta smo rekli da nema psovanja na forumu piccka mu materina.. e ebo vas konj...
Mozda, ali ako je neko egocentrican...Nemaju ali će te zameniti ako si dosadan, pristaješ na sve i nemaš svoje ja
ebem mu mater pa sto puta smo rekli da nema psovanja na forumu piccka mu materina.. e ebo vas konj...
Ako si egocentričan ne treba ti niko i baš te briga za žene.Mozda, ali ako je neko egocentrican...![]()
fali mi u, greska u kucanju, pa? postogo si mnogo u zivotu, juris metli greske u kuckanju po forumu, alal ti ******![]()
Ako si egocentričan ne treba ti niko i baš te briga za žene.