Al me ubedjuju da ce me samo korisriti, jer preterujem, mnogo dam a za uzvrat nisa ne trazim, i naviknes onda ljude da im se moze da te jasu
Znas i sama onu pricu i znas dokle je islo to moje, pre cu ja tebi da ucinim nego da dozvolim ti meni, i tacno je da najebes onda
Pa kad se to doda na tu izrazenu samostalnost u prakticnom smislu, imas karambol zeno
Ja se emotivno vezm to stoji i to se vidi kad je izbiljna veza, nemam problem da pokazem, ali prakticno vrlo sam samostalna i nezavisna i kazu da udara to na musku sujetu i ako vide to iskoristice
Banalan slikovit primer, neces da ti platim pice, oces ti da platis za oboje, jel tako, ok ajde onda placaj svaki put kad si se natrtila, i dodjes dotle da te iskoriste
Ja preterujem i iz samostalnosti stignem u fazi ovce za sisanje, ti se setro osecas bolje kad mi cinis nego kad ti cinim, ok aj onda izvoli cini mi ja cu cesam mooda
Neke granice treba da nucim da postavim, i da dozvolim sebi da budem lejdika i da dozvolim usluge.... il kako se to vec zove kad se pravis da ne znas da zamenis sifon na sudoperi pa on heroj stize u pomoc

(opet banalan primer kao slikoviti opis)