Šta trenutno razmišljaš 2

Pa u mz odnosima, vrlo sam samostalna i svojeglava, pa su me danas dvoje grdili (j i drugarica) da tu jako gresim, da treba manje da se kurcim da mogu sve sama i da treba da izigravam malo damu u nevolji
Zeno ja idem dotle da ne dozvoljvam vrata da mi pridrzi, torbu ponese, popravi nesto, plati nesto, pokloni, a u pm popih grdnju danas da sam idiot koji onda navikne partnera pa on onda vidi budalu i zajase, oboje mi danas to rekose u glas, aman daj mu ga malo glumi budalu iskoriscavaj, jer ovako dobijas da ce te oni iskoristiti, ko vidi budalu da moze da se jase oni ce da zajasu
I u pravu su, ali tako sam ucena, ja sam dete samohranog roditelja i ako nesto zelis da uradis uradi sam, nemam naviku da mi neko radi nesto
A kazu muskima imponuje da se osete da su ti potrebni, pa makar i za trivijalnost da ti ponesu torbu, zasrafi sraf, mislim lupam primere....poenta je jasna valjda....
A ja cepam u krajnosti da ne dozvoljavam nista, pod parolom ja ruke imam noge takodje mozak itekako, necu da mi cinis nista

pa ne cine oni tebi nego ti njima
to ti je onaj - da se osete da su ti potrebni dio...
misim, zamisli mene u nevolji...ne ide, jel tako
al zpravo ide super; zmu svaki dan regularno otvara tegle i mijenja sijalice...kad imam vremena, to jest...:lol:

13418808_1227896743930517_4243257361909429225_n.jpg

:think:

Svasta,postoji smeh joga,vodi je licencirani ucitelj.placas da ides da se smejes na silu i bez razloga,kazu da pomaze...i to ima u nasem najacem ns joga centru

ja sam jutros, kad sam setala psa,, iz cista mira zagrlila drvo, ali ono bas zagrlila, gde si rode moj stil..da me pita covek sta mi bi, ne bih znala da objasnim.
tako da i smeh na mufte valjda ima neko objasnjenje. ja bih se kikotala svakako, gledajuci oko sebe.

Back