Pa u mz odnosima, vrlo sam samostalna i svojeglava, pa su me danas dvoje grdili (j i drugarica) da tu jako gresim, da treba manje da se kurcim da mogu sve sama i da treba da izigravam malo damu u nevolji
Zeno ja idem dotle da ne dozvoljvam vrata da mi pridrzi, torbu ponese, popravi nesto, plati nesto, pokloni, a u pm popih grdnju danas da sam idiot koji onda navikne partnera pa on onda vidi budalu i zajase, oboje mi danas to rekose u glas, aman daj mu ga malo glumi budalu iskoriscavaj, jer ovako dobijas da ce te oni iskoristiti, ko vidi budalu da moze da se jase oni ce da zajasu
I u pravu su, ali tako sam ucena, ja sam dete samohranog roditelja i ako nesto zelis da uradis uradi sam, nemam naviku da mi neko radi nesto
A kazu muskima imponuje da se osete da su ti potrebni, pa makar i za trivijalnost da ti ponesu torbu, zasrafi sraf, mislim lupam primere....poenta je jasna valjda....
A ja cepam u krajnosti da ne dozvoljavam nista, pod parolom ja ruke imam noge takodje mozak itekako, necu da mi cinis nista