gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
mrda se![]()
Srecom pa je camac na obali.
Uzasno je. Juce sam bio dole, kao armagedon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrda se![]()
ja sam jutros, kad sam setala psa,, iz cista mira zagrlila drvo, ali ono bas zagrlila, gde si rode moj stil..da me pita covek sta mi bi, ne bih znala da objasnim.
tako da i smeh na mufte valjda ima neko objasnjenje. ja bih se kikotala svakako, gledajuci oko sebe.
Svasta,postoji smeh joga,vodi je licencirani ucitelj.placas da ides da se smejes na silu i bez razloga,kazu da pomaze...i to ima u nasem najacem ns joga centru
Srecom pa je camac na obali.
Uzasno je. Juce sam bio dole, kao armagedon.
Nemoj tako da razmisljas,nije dobro za tebe.to sto se desilo nekoliko ruznih stvari,to je zivot.a on se sastoji i od lepog i od ruznog.samo je na nama kako se nosimo sa tim....o mami koja nije najbolje, a ja ne mogu da odem kod nje...znaci strasno....ooo kad ce da prodje ova godina, ja bi 2018-tu ako moze![]()
Nemoj tako da razmisljas,nije dobro za tebe.to sto se desilo nekoliko ruznih stvari,to je zivot.a on se sastoji i od lepog i od ruznog.samo je na nama kako se nosimo sa tim
....pa trudim se da ne razmisljam negativno, ali se onda cujem sa njom pa me to sibne bas onako, i budem jako tuzna....sve sto sam vec mogla odradila sam da joj neke stvari olaksam, mada vidim
da ni to neme nekog narocitog efetkta.....zao mi je, ali sad bas ne mogu ni do prodavnice normalnim hodom, a ne 100km po ovom vremenu....
Starost je muka![]()
Videla sam ultra mega tipa..zgodan, ima stila..doslo mi da sasvim slucajno panem..![]()
Pih, kad bi se tako lako zaljubljivalo..
Samo sam uocila zgodnog frajera...
Videla sam ultra mega tipa..zgodan, ima stila..doslo mi da sasvim slucajno panem..![]()
A zašto je teško
kod mene nema toga, ja se lako zaljubim![]()
nadam se da je taj pored svega sto je i kavaljer.da ne prodjes kao ja kad sam videla super tipa,pa se isprsila,digla malo bradu i zapela za nacrtanu crtu na betonu,pa krenula da masem rukama i batrgam prema njemu i na kraju mu padnem pred noge kao sa drugog sprata,a on telefonira,pogleda me pa kaze jeste dobro,bez da ruku pruzi...dlanovi mi bili krvavi,a o kolenima ne bih pricala,celo leto sam isla sa odvratnim modricama
Moja mama je u busu, verovatno sam pisala, kada je vozac zakocio pala nekom momku u krilo. I op, ooop, oooop... ne moze da ustane. Kaze njoj momak: "Gospodjo, meni je stvarno lepo, ali sada moram da izadjem."![]()
A i on ,ko da nije mogao da propusti stanicu
Sto je mene bilo sramota kad je kuma pricala kako je pala u busu,pokazivala mi strasne zuto ljubicasto zelene masnice pozadi da butinama,tj cele butine joj bile u modricama,a ja se zacenila od smeha,pa ne mogu da prestanem,jer je rekla kako je pala od vozaca,dole na stepenice na ledja sa nogama na gore i suknjom preko lica i kako nikako nije mogla da se okrene i kako su je dvojica vukla