- Poruka
- 17.475
Nekad je bio običaj da ako umiru djeca da se da ima roditelja kao da će to sprijeciti da dijete umre. Davalo se ime oca ili Ostoja ili Stojan.U nasoj bas i nije.
Tako je meni moja baka odgovorila na to pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad je bio običaj da ako umiru djeca da se da ima roditelja kao da će to sprijeciti da dijete umre. Davalo se ime oca ili Ostoja ili Stojan.U nasoj bas i nije.
Ja imam zbrku zbog bake, isto ime i prezime plus naslednik sam imovine bila. Znas kako su gresili u sudu dok su ukopcali ko koga nasledjujeDobro to,po bakama i djedovima...ali da dam kcerki ime kao moje? Nema milion imena i bas se mora zvati kao ja?
Da ne govorim o zbrci kad se ne zna posle o kome se radi.
Kad je operacija?Možda i možemo, ali će to dodatno usporiti proces. Već usporavamo, jer ovaj traži dodatne preglede, ali menjanje hirurga znači i menjanje ustanove, i procedure.... Ne znam, skroz sam sluđena.
A što kaže @Metla na vestici kod ovog smo i otišli zbog njegovih hirurških sposobnosti. Tu je na dobrom glasu.
Ma ko zna. Nije zadovoljan izveštajem, jer nisu precizno izmerene dimenzije tih promena na štitnoj žlezdi. Sada mora da ide ponovo kod radiologa, da uradi ponovo ultrazvuk, a ako ne može da se izmeri na uz, da uradi skener, pa opet redovnim putem zakaže pregled kod hirurga. To baš može da potraje.Kad je operacija?
Niski muškarci su uvek iskompleksirani, valjda što su mali.ali ta nadobudnost, ta kurčevitost čoveka od metar i šezdeset mi je izazivala nagon za povraćanjem.
Debele zene su uvijek iskompleksirane, valjda zato sto su debele.Niski muškarci su uvek iskompleksirani, valjda što su mali.
Znam razumem sve... Dodatno te ubije taj ruzan stav doktora... Samo razmisljaj da je bitno da dobro secka, ko ga sisa za ovo, nek on odradi posao i dabogda ga ne videla nikad viseMa ko zna. Nije zadovoljan izveštajem, jer nisu precizno izmerene dimenzije tih promena na štitnoj žlezdi. Sada mora da ide ponovo kod radiologa, da uradi ponovo ultrazvuk, a ako ne može da se izmeri na uz, da uradi skener, pa opet redovnim putem zakaže pregled kod hirurga. To baš može da potraje.
I sve sam ja razumela šta on priča, zbog čega je to njemu potrebno, ali ta nadobudnost, ta kurčevitost čoveka od metar i šezdeset mi je izazivala nagon za povraćanjem.
Pored očaja i bespomoćnosti u datoj situaciji.
A moze li se skener privatno odraditi i da se odmah zakaze ponovni pregled kod hirurga?Ma ko zna. Nije zadovoljan izveštajem, jer nisu precizno izmerene dimenzije tih promena na štitnoj žlezdi. Sada mora da ide ponovo kod radiologa, da uradi ponovo ultrazvuk, a ako ne može da se izmeri na uz, da uradi skener, pa opet redovnim putem zakaže pregled kod hirurga. To baš može da potraje.
I sve sam ja razumela šta on priča, zbog čega je to njemu potrebno, ali ta nadobudnost, ta kurčevitost čoveka od metar i šezdeset mi je izazivala nagon za povraćanjem.
Pored očaja i bespomoćnosti u datoj situaciji.
Па ко је то нама низакDebele zene su uvijek iskompleksirane, valjda zato sto su debele.
ЈаПа ко је то нама низак![]()
Ћути ти, не пратиш фабулу радње
Može uz odmah da uradi u domu zdravlja, pa ako se ne vidi na uz da uradi privatno skener, ali do hirurga mora samo sa zakazivanjem preko izabranog lekara.A moze li se skener privatno odraditi i da se odmah zakaze ponovni pregled kod hirurga?
Da se ne ceka
Veci sam od tebe, na blef.Па ко је то нама низак![]()
Па што скачеш онда, шта те брига за ниске мушкарце?Veci sam od tebe, na blef.![]()
Nemam pojima, tako i vi skacete za razne zenske osobe.Па што скачеш онда, шта те брига за ниске мушкарце?
Није скакање, већ реакција. Зашто не би мушкарац подржао мушкарца, тј. човек човека?Па што скачеш онда, шта те брига за ниске мушкарце?
И тако одбраниш ниског мушкарца вређањем дебелих жена, уместо примером који доказује да то није тачно, или је делимично тачно?Није скакање, већ реакција. Зашто не би мушкарац подржао мушкарца, тј. човек човека?
Иначе, неретко се на форуму прозивају, да не кажем дискриминишу "нижи" (не нужно и ниски) људи (не само мушкарци).
A ti odbranis debelu zenu tako sto i ovome sto 'vrijedja' kazes da je mali.И тако одбраниш ниског мушкарца вређањем дебелих жена, уместо примером који доказује да то није тачно, или је делимично тачно?
Па нећемо тако да се играмо на ПДФ Жене.
Мислим да је то намерно написао, донекле иронично, да би показао како то изгледа из друге перспективе - кад се неко вређа због физичке карактеристике, а и зато што је мушкарац.И тако одбраниш ниског мушкарца вређањем дебелих жена, уместо примером који доказује да то није тачно, или је делимично тачно?
Па нећемо тако да се играмо на ПДФ Жене.
А шта да ти кажем, сам си се некако пронашаоA ti odbranis debelu zenu tako sto i ovome sto 'vrijedja' kazes da je mali.![]()
Не залазим тамо.Мислим да је то намерно написао, донекле иронично, да би показао како то изгледа из друге перспективе - кад се неко вређа због физичке карактеристике, а и зато што је мушкарац.
Усто, написао је да се шали.
Мислим да није баш игра, али хоћемо ли на ПДФ Мушкарци, ако је овде проблем?
Ali i sama si rekla, da je bilo ko krenuo u 'odbranu' malog muskarca, on je isto mali.А шта да ти кажем, сам си се некако пронашао
И нисам бранила дебеле жене, само сам констатовала да те то из неког разлога лично погодило.
Koliko ja znam, lekar opšte prakse može (ako hoće) uvek da izda prioritetni uput za hirurga za koji nema termin. Taj uput važi 24 hMože uz odmah da uradi u domu zdravlja, pa ako se ne vidi na uz da uradi privatno skener, ali do hirurga mora samo sa zakazivanjem preko izabranog lekara.
Danas ide kod izabranog lekara, pa ćemo znati termin za hirurga.