Šta trenutno razmišljaš 2

Dobro to,po bakama i djedovima...ali da dam kcerki ime kao moje? Nema milion imena i bas se mora zvati kao ja?🤔
Da ne govorim o zbrci kad se ne zna posle o kome se radi.
Ja imam zbrku zbog bake, isto ime i prezime plus naslednik sam imovine bila. Znas kako su gresili u sudu dok su ukopcali ko koga nasledjuje :lol:
Na granici kad smo putovale zajedno vecito duple provere jer im nista nije bilo jasno :lol: ljudi mogu biti mnogo glupi, ne znam sta je tu nejasno kad vidis isto ime i prezime hbt ko da smo pali s marsa... Budale

Elem, kazem ti tradicija
Mozda jeste malo pretenciozno dati bas po sebi, ali hbg deo je tradicije, nije mi cudno

Kad je operacija?
Ma ko zna. Nije zadovoljan izveštajem, jer nisu precizno izmerene dimenzije tih promena na štitnoj žlezdi. Sada mora da ide ponovo kod radiologa, da uradi ponovo ultrazvuk, a ako ne može da se izmeri na uz, da uradi skener, pa opet redovnim putem zakaže pregled kod hirurga. To baš može da potraje.
I sve sam ja razumela šta on priča, zbog čega je to njemu potrebno, ali ta nadobudnost, ta kurčevitost čoveka od metar i šezdeset mi je izazivala nagon za povraćanjem.
Pored očaja i bespomoćnosti u datoj situaciji.

Ma ko zna. Nije zadovoljan izveštajem, jer nisu precizno izmerene dimenzije tih promena na štitnoj žlezdi. Sada mora da ide ponovo kod radiologa, da uradi ponovo ultrazvuk, a ako ne može da se izmeri na uz, da uradi skener, pa opet redovnim putem zakaže pregled kod hirurga. To baš može da potraje.
I sve sam ja razumela šta on priča, zbog čega je to njemu potrebno, ali ta nadobudnost, ta kurčevitost čoveka od metar i šezdeset mi je izazivala nagon za povraćanjem.
Znam razumem sve... Dodatno te ubije taj ruzan stav doktora... Samo razmisljaj da je bitno da dobro secka, ko ga sisa za ovo, nek on odradi posao i dabogda ga ne videla nikad vise

A moze li se skener privatno odraditi i da se odmah zakaze ponovni pregled kod hirurga?
Da se ne ceka

A moze li se skener privatno odraditi i da se odmah zakaze ponovni pregled kod hirurga?
Da se ne ceka
Može uz odmah da uradi u domu zdravlja, pa ako se ne vidi na uz da uradi privatno skener, ali do hirurga mora samo sa zakazivanjem preko izabranog lekara.
Danas ide kod izabranog lekara, pa ćemo znati termin za hirurga.

Па што скачеш онда, шта те брига за ниске мушкарце?
Nemam pojima, tako i vi skacete za razne zenske osobe.

Salim se, zna se ko skace a ko ne.

Juce vidjeh neku novu temu i u prvom postu se pominje nesto kao da se malo pripazi a moderatori prijete sa ovim i onim...mislim, zna se sta je normalna diskusija ali ne mozes sankcionisati jednu stranu a drugu pustiti da radi sta oce.

Па што скачеш онда, шта те брига за ниске мушкарце?
Није скакање, већ реакција. Зашто не би мушкарац подржао мушкарца, тј. човек човека?
Иначе, неретко се на форуму прозивају, да не кажем дискриминишу "нижи" (не нужно и ниски) људи (не само мушкарци).

Није скакање, већ реакција. Зашто не би мушкарац подржао мушкарца, тј. човек човека?
Иначе, неретко се на форуму прозивају, да не кажем дискриминишу "нижи" (не нужно и ниски) људи (не само мушкарци).
И тако одбраниш ниског мушкарца вређањем дебелих жена, уместо примером који доказује да то није тачно, или је делимично тачно?
Па нећемо тако да се играмо на ПДФ Жене.

И тако одбраниш ниског мушкарца вређањем дебелих жена, уместо примером који доказује да то није тачно, или је делимично тачно?
A ti odbranis debelu zenu tako sto i ovome sto 'vrijedja' kazes da je mali. :lol:

Мислим да је то намерно написао, донекле иронично, да би показао како то изгледа из друге перспективе - кад се неко вређа због физичке карактеристике, а и зато што је мушкарац.
Усто, написао је да се шали.
Мислим да није баш игра, али хоћемо ли на ПДФ Мушкарци, ако је овде проблем?

A ti odbranis debelu zenu tako sto i ovome sto 'vrijedja' kazes da je mali. :lol:
А шта да ти кажем, сам си се некако пронашао :smeker:
И нисам бранила дебеле жене, само сам констатовала да те то из неког разлога лично погодило.

Мислим да је то намерно написао, донекле иронично, да би показао како то изгледа из друге перспективе - кад се неко вређа због физичке карактеристике, а и зато што је мушкарац.
Усто, написао је да се шали.
Мислим да није баш игра, али хоћемо ли на ПДФ Мушкарци, ако је овде проблем?
Не залазим тамо.
Више волим да се играм у свом дворишту.
И нема потребе да браниш Примија од мене, нисмо ми зараћене стране.

А шта да ти кажем, сам си се некако пронашао :smeker:
И нисам бранила дебеле жене, само сам констатовала да те то из неког разлога лично погодило.
Ali i sama si rekla, da je bilo ko krenuo u 'odbranu' malog muskarca, on je isto mali. :D

Sve i da je rekao kako to nije lijepo ili ne znam sta da je smislio, neko bi rekao 'ti si se pronasao, ti si mali'. z:lol:

Može uz odmah da uradi u domu zdravlja, pa ako se ne vidi na uz da uradi privatno skener, ali do hirurga mora samo sa zakazivanjem preko izabranog lekara.
Danas ide kod izabranog lekara, pa ćemo znati termin za hirurga.
Koliko ja znam, lekar opšte prakse može (ako hoće) uvek da izda prioritetni uput za hirurga za koji nema termin. Taj uput važi 24 h

Nije igra kad se muškarcu na delu foruma Žene uzvrati na isti način na koji muškarci već godinama pišu o ženama?
Nađete se uvređeni? Zašto?
Ovde sam imala priliku da pročitam najgnusnije moguće komentare upućene ženi, na delu foruma namenjenom ženama.
Karma je točak koji se neprestano vrti, a i ženskog je roda.

Back