Šta trenutno razmišljaš 2

Ova jesen ne zna da dodje lagano,damski nego kao neki kabadahija. Sa 30 na 13. Meni je osjećaj kao da je -10. Sad ja nastavljam gdje je @Metla na vestici stala. Ona kuka da ode sunce a ja da se vratiiiiii
Ovde je noćas bila strasna oluja, grmelo je kao nikad, jutros 21, sad 25, a osećaj je kao da je 35.
Bas sam razmišljala kad se vratim za koji dan hoću li morati tu da uključim grejanje.

Ova jesen ne zna da dodje lagano,damski nego kao neki kabadahija. Sa 30 na 13. Meni je osjećaj kao da je -10. Sad ja nastavljam gdje je @Metla na vestici stala. Ona kuka da ode sunce a ja da se vratiiiiii
Meni termostat u stanu namešten na 21, nisam dirala od zimus. Jutros u 7 čujem klik, uključilo se grejanje :sad2:
Ali, ja i dalje optimista držim sve prozore otvorene na kip.

Inače sam ja nekoć baš volela leto, toplo i vrelo, sad na samu pomisao da mi potiljak bude mokar dobijem nervni slom.
Ako mi ne verujete, pitajte @Poslednja Igra Leptira
Uh i ja od mokrog potiljka i cele glave totalno ludim ali sta cu tako je kako je, a kakva je situacija čini mi se da kosa i neće nešto nicati naročito jer je mnogo x opadala, a ne trpim nista na glavi tek me to izludi skroz.

Meni ovo vreme odgovara u potpunosti. Konačno prestale one vrućinčine.
I meni je najlepše kad je 20-22. Ja se ne žalim, ali nisam očekivala da će stan tako brzo da se rashladi. Mada, nije čudno uz sve prozore otvorene da unutra padne temperatura ispod 21. Kod mene je juče ujutru bilo 7 stepeni napolju. Kasnije bio divan sunčan dan i 20.
Ja volim jesen kad je lepa i sunčana, ali kad pomislim na kišu i da idu dani koji kao da nije svanulo nikada:sad2:

Ja ni majicu dugih rukava ni nista slično, jedino texas jaknu koja mi je inace hladna. Ovde duva odnese sve, a i pljustalo je nenormalno do malopre. Haos, a moram do pijace da pokupujemo koješta što doduše ima i kod nas ali nije ni blizu isto. Kako po ovom vetru kad imam utisak da kuce pomera.

Prilozi

• FB_IMG_1695816611201.jpg
    FB_IMG_1695816611201.jpg
    99 KB · Pregleda: 8

Back