Šta trenutno razmišljaš 2

Ali i sama si rekla, da je bilo ko krenuo u 'odbranu' malog muskarca, on je isto mali. :D

Sve i da je rekao kako to nije lijepo ili ne znam sta da je smislio, neko bi rekao 'ti si se pronasao, ti si mali'. z:lol:
Зависи од тога како би кренуо у одбрану.
Рецимо, могао си да кажеш да је историја показала да то није тачно, Хитлер, Наполеон, Пикасо...

Не залазим тамо.
Више волим да се играм у свом дворишту.
И нема потребе да браниш Примија од мене, нисмо ми зараћене стране.
Па није у томе ствар, Мина.
Не браним ја њега од тебе, ниси ти то ни рекла, нити од било кога.
Можда није у реду начин (осим ако није шала, иронија, као што напоменух), али је у реду његова примедба.
И можда га је брига за ниске мушкарце, можда је и сам низак или би желео да је виши, или можда неко у породици... који год да је разлог.

Па није у томе ствар, Мина.
Не браним ја њега од тебе, ниси ти то ни рекла, нити од било кога.
Можда није у реду начин (осим ако није шала, иронија, као што напоменух), али је у реду његова примедба.
И можда га је брига за ниске мушкарце, можда је и сам низак или би желео да је виши, или можда неко у породици... који год да је разлог.
Ако га је брига за ниске мушкарце онда их одбрани, не нападајући и вређајући друге.
Дакле, ради исто што и онај кога покушава да демантује.
Ја сам само констатовала да је из неког разлога лично погођен.

Ако га је брига за ниске мушкарце онда их одбрани, не нападајући и вређајући друге.
Дакле, ради исто што и онај кога покушава да демантује.
Ја сам само констатовала да је из неког разлога лично погођен.
Слажем се, о томе се и ради, само што можда није радио исто, као што си и ти само констатовала, али је могло да се схвати и као провокација. ;)

Prostor oko najveće kasarne u Subotici i samu kasarnu kupila neka firma da gradi ko zna šta... arapska. Valjda neće da nam nasele ove što zovu migrantima a u stvari su teroristi.
Danas aktiviraju (kontrolisano) minsko polje koje su oni postavili u šumi blizu granice. Ja sam mislila da to više ne postoji.

Koje hitove ima ova Aleksandra Prijovic,pa se oko nje odjednom digla tolika frka i puni tolike koncertne hale?
Moram priznati da nemam pojma sta ona pjeva,cak nisam primijetila ni da je nesto posebno popularna,iako ne slusam tu vrstu muzike.
U da ima puno hitova, cuje se iz automobila po ulici, na svadbama/rodjendanima skacu i pevaju uz njene pesme
Nisam ni ja znala ko je dok nisam guglala skoro... Ona je bila neka od zvezda granda, a onda se dobro udala - postala brenina snaja, tako da vrte oni dobre pare...
Koliko sam uspela da vidim nije neka kalastura tipa jk i sl sljam, deluje pristojno

U da ima puno hitova, cuje se iz automobila po ulici, na svadbama/rodjendanima skacu i pevaju uz njene pesme
Nisam ni ja znala ko je dok nisam guglala skoro... Ona je bila neka od zvezda granda, a onda se dobro udala - postala brenina snaja, tako da vrte oni dobre pare...
Koliko sam uspela da vidim nije neka kalastura tipa jk i sl sljam, deluje pristojno
Meni je cura skroz u redu. Džaba bi joj bila Brena da ne zna da pjeva . Nisam neki fan al uz neku rakiju skontam da znam pjesme😁🤣

A ja upravo čitam ovo :rotf:

Prilozi

• Screenshot_20231010_165015_Facebook.jpg
    Screenshot_20231010_165015_Facebook.jpg
    92,9 KB · Pregleda: 11
Pa sta god da peva uspjelo joj je.Ima 28 godina,stabilna porodica,pristojna normalna mlada žena.
Kapiram ja sve to...Ali kako?
Prosjecna prilicno,mislim takvih kao ona sada ima mali milion...hitova nema nekih...
Mislim,zena,realno,iz nicega postade vrh popularnosti.
Ja ne slusam tu muziku,ali ipak znam neke tzv."hitove",cak i ako mi se ne dopadaju,znam da su slusani ili se vrte non stop.
Ali ona mi je bas iznenadjenje.

Kapiram ja sve to...Ali kako?
Prosjecna prilicno,mislim takvih kao ona sada ima mali milion...hitova nema nekih...
Mislim,zena,realno,iz nicega postade vrh popularnosti.
Ja ne slusam tu muziku,ali ipak znam neke tzv."hitove",cak i ako mi se ne dopadaju,znam da su slusani ili se vrte non stop.
Ali ona mi je bas iznenadjenje.
Pa nema baš koliko hoćeš. Prvo nije starleta. Nema usne kao majmun ni grudi broj 8. Zna da pjeva.

Pa evo to vazi npr. i za Radu Manojlovic...i duze je na estradi,koliko mi se cini.Tu su i Milica Pavlovic,Milica Todorovic itd.
Mislim,nije da znam i za njihove hitove...ali nemaju neke skandale,naduvane usne i pristojno pjevaju.
Pa nisam bas poznavalac ali vjerovatno ima neki razlog zašto je ljudi vole. Meni izgleda fino i pristojno dok su mi je ta Rada i Milica baš onako bezveze. Naročito Rada .

Back