gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Da krenem u skroz drugom pravcu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poklon za pamcenje za prvi rodjendan, ja se bas secam bila dobra zurka za moj prvi rodjus, seks droga rokenrol, ne da sam djuskala ihaaa![]()

e pa vase vreme je proslo, prilagodite se ili umrite. 
A komšije su mi bitan faktor u životu, ne zna se
Ako ih gotivim dobiju tortu, a ako su džiberi koji odvrću narodnjake dobili su šta su zaslužili...
*ne pravim dečije rođendane, ali zovem decu mojih drugarica kad i njihove mame, pa sam imala 10-12 dece u kući.
Ma ništa bre, igraju se klinci, slatki, niti je buka niti neki poseban nered, ne znam šta tripujete... ili možda živite u onim stanovima koji su čisti kao apoteke? Češljate froncle na tepihu i tako to?
djecu treba nauciti da budu samo sa dobrom i bogatom djecom, fino ih vaspitati ovako ko bogomoljka. i ako neki od drugara ima problem, da mu ni slucajno ne pomognu, nego da ga gurnu jos dublje, u govna.
kakav olosh
Imas li savet za one koji pomazu drugima i tako i sami stradaju od tih kojima pomazu?
imam, pobiti sve ljude, a ostaviti u zivotu samo shupke

u je padne torta, zovimo odred za ciscenje i dezinfekciju
i da, za rodjendan u igraonici ode po 300 -400 eura, jer zaboga moras da pozoves celu grupu, plus roditelje, pa torta spejs satl na tri sprata, pa profi fotograf.. za te pare moze ladno na more ili planinu leti da se ode, i to nikada necu shvatiti, da za takav rodj imas a onda ti dete ne vidi more/planinu cele godine
kapiram ja da je to trend i da svako slavi onako kako mu je draze ili lakse, ali stav - ako ne slavis u igraonici uskracujes detetu detinjstvo - je ono sto nas je i dovelo do toga da rodjendani vise namaju dusu i da se svi pozivaju jer to tako treba a ne zatio sto to tako zelis
. Oni nisu neki bogataši, muž je negovatelj. Sestrić od 2 godine se toliko oznojio igrom da su mu dali žensku majicu da se presvuče.
Ako ih gotivim dobiju tortu, a ako su džiberi koji odvrću narodnjake dobili su šta su zaslužili...
*ne pravim dečije rođendane, ali zovem decu mojih drugarica kad i njihove mame, pa sam imala 10-12 dece u kući.
Ma ništa bre, igraju se klinci, slatki, niti je buka niti neki poseban nered, ne znam šta tripujete... ili možda živite u onim stanovima koji su čisti kao apoteke? Češljate froncle na tepihu i tako to?

pa cisto sumnjam da se bilo ko od nas sjeca. jelte
a i tad su druga vremena bila
sad kad razmisljam
jadna ona moja mater
trebalo je sve to dovest u red nakon djecijeg tornada![]()
Ja se ne sećam detalja, ali sećam se super detinjstva, i sećam se tih rođendana.
A inače, ove igraonice su prosto moda koja mi se ne dopada, mnogo mi je konfekcijski.
(znam kako ovo zvuci)