Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.194
Razmisljam o patuljcima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljam o patuljcima..![]()

Lep dan treba ga iskoristiti

Šta radim,
pa evo, pišem nešto pa bacam oko na forum, pozdravljam jednu moderatorku mahanjem
i ljubim je i grlim i sve po redu![]()
otkad te nismo videli ovde

joooojotkad te nismo videli ovde
![]()
...
fališ nam, ali znam da si u obavezama i sve ti je oprošteno![]()

Šteta što nisam više u toku sa tom temom,
čitam okolo šta ima zanimljivo da se dobaci po koja reč, ali ovako...sve slabije sam tu.
uživajte i družite se, baš vam je fora tamo...ljubac svima![]()
...bez obaveze draga 

Ma neka nje nek uživa u RL-u ali nek nam dođe makar jednom mesečno![]()
Pa zar i na forumu da budemo mesečari?![]()
Fali jako njeno pisanje...ja obožavam da je čitam![]()

Dobro, sve i da stignemo i da je nadjemo, pa nema bre smisla da zena danima obilazi oko svoje rodjene kuce pokusavajuci da nas dozove i dobije objasnjenje zasto smo se zabarikadirali unutra i izolovali se od sveta.

Bio na slavu,i sad slusam...Bon Jovija..Livin on a Player..

A ja sam za razliku od tebe uvek mislila da je to mitE i meni je drago sto je zemljak, kolega, brat, komsija Ripli naletela, pozdrav za nju. Mada lepse je kad su ljudi odsutni sa foruma, to po pravilu znaci da im je u RL-u sve kako treba i da uzivaju.![]()

Ma nece, kul je zema, dobrica je ona.
Nisam to video, moracu da pogledam o cemu se radi. Mozda zazire od komsiluka, svako zblizavanje sa komsijama znaci davljenje, eto ja od baba u ulazu ne mogu da mrdnem, kao radari sve upijaju, morao sam lane da hotujem sa simpatijom na terasi, da me babe ne cuju sta pricam fonom, a u martu nije nimalo prijatno stajati napolju spustenih gaca i odrzavati napetost organa koji treba da bude napet u takvim situacijama.![]()
Hehehehe, pa ne bih ja tebe brate cak tamo vodio.![]()
Dobro, sve i da stignemo i da je nadjemo, pa nema bre smisla da zena danima obilazi oko svoje rodjene kuce pokusavajuci da nas dozove i dobije objasnjenje zasto smo se zabarikadirali unutra i izolovali se od sveta.
![]()
Znas, kako to fino opisujes pustio bih te da nam ti budes vodic, i da tako promasimo i zaglavimo se u nekoj kucici pored pogresne reke, i da prenocimo, a da neta ne bude i da bude belaja.![]()
- - - - - - - - - -
Dobra pesma, odlicna.![]()
što to volim
ček samo deda ušetao 
A ja sam za razliku od tebe uvek mislila da je to mit
pogledaj recimo one naše Žene. To se dan noć visi na forumu, a kad ih čitaš i gledaš to su brate biografije, da bi Melanija Tramp pozavidela
ps. Dačo, ja mislila ti se naljutio nešto jer se zezam na račun tvog kašlja na temi Žene pitaju.
Fakat sam malo preterala, nećeš zameriti, m...m? :treptrep:
![]()
Ah, pa odsustvo sa foruma je nama iskusnima najbolji znak da neko uziva u RL-u, a ostalo su samo price i pricice.
Upoznala sam ih malo bolje....ajme meni majčice moja, ovo ti je kod mene prava Sao Krajina, hahaha..ojha....znači sa svih strana se skupili moji dođoši, svih fela i kalibara, uglavnom sve dobrostojeći..poneki i dobrodržeći samacMa nece, kul je zema, dobrica je ona.
Nisam to video, moracu da pogledam o cemu se radi. Mozda zazire od komsiluka, svako zblizavanje sa komsijama znaci davljenje, eto ja od baba u ulazu ne mogu da mrdnem, kao radari sve upijaju, morao sam lane da hotujem sa simpatijom na terasi, da me babe ne cuju sta pricam fonom, a u martu nije nimalo prijatno stajati napolju spustenih gaca i odrzavati napetost organa koji treba da bude napet u takvim situacijama.![]()
Hehehehe, pa ne bih ja tebe brate cak tamo vodio.![]()
![]()
Znas, kako to fino opisujes pustio bih te da nam ti budes vodic, i da tako promasimo i zaglavimo se u nekoj kucici pored pogresne reke, i da prenocimo, a da neta ne bude i da bude belaja.![]()
- - - - - - - - - -
Dobra pesma, odlicna.![]()

...ne brinem se previše..poslaću svog labradora obučenog tragača da vas nanjuši i locira
hahaha jadničak drhte mu ruke![]()
...
sav ustreptaošto to volim
![]()
....
a na ostalo ću naknadno odgovoritiček samo deda ušetao
![]()