Šta trenutno radite? !

Šteta što nisam više u toku sa tom temom,
čitam okolo šta ima zanimljivo da se dobaci po koja reč, ali ovako...sve slabije sam tu.

uživajte i družite se, baš vam je fora tamo...ljubac svima:heart:

draga tema je i dalje slobodna :lol:
...
malo se igramo tematski, malo se igramo van teme, red slika, red priče :lol:
...
razbibriga i dobro druženje ništa više :lol:
..
svrati kad budeš imala vremena, mi tebe rado i čitamo :heart:...bez obaveze draga :zag:

Ma neka nje nek uživa u RL-u ali nek nam dođe makar jednom mesečno :rotf:
Pa zar i na forumu da budemo mesečari? :lol:
Fali jako njeno pisanje...ja obožavam da je čitam :heart2:

Tesa brate, opet se hvalises. Nije lepo tako praviti zazubice nama tzv. decenijasima. :ljutko:

:lol:

Bolje je da nalece nego da kampuje ovde kao recimo ja. Kad neko fali to je znak da mu je zivot sredjen, ispunjen i da nema potrebe za ovakvim virtualnim azilom. :)

hahaha, ubiće nas Ripli :rotf:
...
pa nisi joj odgovorio na pitanjima tamo....jesi li čitao kako ide zamotana kao ove izbeglice što hrle ka Evropi, pa tamo niko živ ne sme da joj priđe :lol:
kako je napisala da hoda po tom svom naselju, moguće da misle da je u nekoj sekti :lol:
..
usamljena žena u kućici pored reke :zper:
...
a ona garant samo vrti neku dobru mjuzu, gustira neko pićence i ponekad se seti nas, njenih dragih forumaških prijatelja kako dangubimo ovde :rotf:
..
@Dačo šta misliš da se ja i ti uortačimo i pokušamo da nađemo tu njenu kućicu i iznenadimo je tamo na prepad :zper:
...
samo ne znam lokaciju...to je malo zeznuto, ja i ti bi garant promašili vikendicu, zaglavili u nekoj kućici pored pogrešne reke, morali da prenoćimo, a neta ne bi bilo i eto belaja :rotf:

Ma nece, kul je zema, dobrica je ona. :D
Nisam to video, moracu da pogledam o cemu se radi. Mozda zazire od komsiluka, svako zblizavanje sa komsijama znaci davljenje, eto ja od baba u ulazu ne mogu da mrdnem, kao radari sve upijaju, morao sam lane da hotujem sa simpatijom na terasi, da me babe ne cuju sta pricam fonom, a u martu nije nimalo prijatno stajati napolju spustenih gaca i odrzavati napetost organa koji treba da bude napet u takvim situacijama. :rumenko: :lol:

Hehehehe, pa ne bih ja tebe brate cak tamo vodio. :rumenko: :lol: Dobro, sve i da stignemo i da je nadjemo, pa nema bre smisla da zena danima obilazi oko svoje rodjene kuce pokusavajuci da nas dozove i dobije objasnjenje zasto smo se zabarikadirali unutra i izolovali se od sveta. :rumenko: :lol:

Znas, kako to fino opisujes pustio bih te da nam ti budes vodic, i da tako promasimo i zaglavimo se u nekoj kucici pored pogresne reke, i da prenocimo, a da neta ne bude i da bude belaja. :rumenko:

- - - - - - - - - -

Bio na slavu,i sad slusam...Bon Jovija..Livin on a Player..

Dobra pesma, odlicna. :ok:

Poslednja izmena:
E i meni je drago sto je zemljak, kolega, brat, komsija Ripli naletela, pozdrav za nju. Mada lepse je kad su ljudi odsutni sa foruma, to po pravilu znaci da im je u RL-u sve kako treba i da uzivaju. :)
A ja sam za razliku od tebe uvek mislila da je to mit:lol:
pogledaj recimo one naše Žene. To se dan noć visi na forumu, a kad ih čitaš i gledaš to su brate biografije, da bi Melanija Tramp pozavidela:lol:

ps. Dačo, ja mislila ti se naljutio nešto jer se zezam na račun tvog kašlja na temi Žene pitaju.
Fakat sam malo preterala, nećeš zameriti, m...m? :treptrep:
:malav:

Nisam to video, moracu da pogledam o cemu se radi. Mozda zazire od komsiluka, svako zblizavanje sa komsijama znaci davljenje, eto ja od baba u ulazu ne mogu da mrdnem, kao radari sve upijaju, morao sam lane da hotujem sa simpatijom na terasi, da me babe ne cuju sta pricam fonom, a u martu nije nimalo prijatno stajati napolju spustenih gaca i odrzavati napetost organa koji treba da bude napet u takvim situacijama. :rumenko: :lol:

Hehehehe, pa ne bih ja tebe brate cak tamo vodio. :rumenko: :lol: Dobro, sve i da stignemo i da je nadjemo, pa nema bre smisla da zena danima obilazi oko svoje rodjene kuce pokusavajuci da nas dozove i dobije objasnjenje zasto smo se zabarikadirali unutra i izolovali se od sveta. :rumenko: :lol:

Znas, kako to fino opisujes pustio bih te da nam ti budes vodic, i da tako promasimo i zaglavimo se u nekoj kucici pored pogresne reke, i da prenocimo, a da neta ne bude i da bude belaja. :rumenko:

- - - - - - - - - -

hahaha jadničak drhte mu ruke :rotf:
...
sav ustreptao :zper: što to volim :lol:
....
a na ostalo ću naknadno odgovoriti :lol: ček samo deda ušetao :lol:

A ja sam za razliku od tebe uvek mislila da je to mit:lol:
pogledaj recimo one naše Žene. To se dan noć visi na forumu, a kad ih čitaš i gledaš to su brate biografije, da bi Melanija Tramp pozavidela:lol:

ps. Dačo, ja mislila ti se naljutio nešto jer se zezam na račun tvog kašlja na temi Žene pitaju.
Fakat sam malo preterala, nećeš zameriti, m...m? :treptrep:
:malav:

:lol: Ah, pa odsustvo sa foruma je nama iskusnima najbolji znak da neko uziva u RL-u, a ostalo su samo price i pricice.

Ma sto bih se ljutio, nisam ni video o cemu se radi, a uostalom ti spadas medju one koji su mi dragi prijatelji i kojima je sve dozvoljeno. :)

- - - - - - - - - -

Upoznala sam ih malo bolje....ajme meni majčice moja, ovo ti je kod mene prava Sao Krajina, hahaha..ojha....znači sa svih strana se skupili moji dođoši, svih fela i kalibara, uglavnom sve dobrostojeći..poneki i dobrodržeći samac:zper::lol:

Ti i Tesa ne možete da omanete, ja sam ti "zadnja kuća Srbija"....inače se zezamo da ćemo kod mene u dvorište postaviti onaj ruski s300 ili 400 bemliga i usmeriti u pravcu Hrvatske i Nato-a koji je bukvalno preko puta:lol:

A ako zalutate:zper:...ne brinem se previše..poslaću svog labradora obučenog tragača da vas nanjuši i locira:rotf:

Back