Šta trenutno radite? !

ej, ja taman zamišljam Daču kako stoji postojano kao klisurina :rotf: na toj terasi dok hotuje sa simpatijama :lol:
a deda ulazi u sobu :lol: i kaže "možeš da mi sipaš kapi u oči" i dodaje "samo ako možeš, baba se negde izgubila" :lol:
...
"ma mogu" kako da ga odbijem...deda je duša jedna :heart:
dedu svi obožavaju inače :heart: :lol:

Upoznala sam ih malo bolje....ajme meni majčice moja, ovo ti je kod mene prava Sao Krajina, hahaha..ojha....znači sa svih strana se skupili moji dođoši, svih fela i kalibara, uglavnom sve dobrostojeći..poneki i dobrodržeći samac:zper::lol:

Ti i Tesa ne možete da omanete, ja sam ti "zadnja kuća Srbija"....inače se zezamo da ćemo kod mene u dvorište postaviti onaj ruski s300 ili 400 bemliga i usmeriti u pravcu Hrvatske i Nato-a koji je bukvalno preko puta:lol:

A ako zalutate:zper:...ne brinem se previše..poslaću svog labradora obučenog tragača da vas nanjuši i locira:rotf:

Brate ti mu tamo dodjes kao Kalinjingrad, prva tacka odbrane. :D
E, pa salim se ja, treba biti OK sa komsilukom. :)
Kad pre stize da snimis te dobrodrzece samce. :lol: Zato tebe nema na Krsti, kazem ja da je realnost interesantnija. :lol:

Zavisi kako bih se pokazao, il bi Tesa jedva docekala da se labrador pojavi, ili bi ga poslala nazad, da se vrati za par dana. :D

- - - - - - - - - -

ej, ja taman zamišljam Daču kako stoji postojano kao klisurina :rotf: na toj terasi dok hotuje sa simpatijama :lol:
a deda ulazi u sobu :lol: i kaže "možeš da mi sipaš kapi u oči" i dodaje "samo ako možeš, baba se negde izgubila" :lol:
...
"ma mogu" kako da ga odbijem...deda je duša jedna :heart:
dedu svi obožavaju inače :heart: :lol:
Samo ti njemu pomozi.

A lako cemo za mastarije, bar ja umem da fantaziram za trojicu, svasta cete od mene jos cuti. :D

Brate ti mu tamo dodjes kao Kalinjingrad, prva tacka odbrane. :D
E, pa salim se ja, treba biti OK sa komsilukom. :)
Kad pre stize da snimis te dobrodrzece samce. :lol: Zato tebe nema na Krsti, kazem ja da je realnost interesantnija. :lol:

Zavisi kako bih se pokazao, il bi Tesa jedva docekala da se labrador pojavi, ili bi ga poslala nazad, da se vrati za par dana. :D

Više ne znam od koga da branim Srbiju,
od unutrašnjeg ili spoljnjeg neprijatelja, rođo moj, ali jedno znam...druga operacija Barbarosa ovaj put biće zaustavljena na Dunavu, kod Bačke Palanke:rotf:

- - - - - - - - - -

:mrgreen::heart::zper::lol:

ček samo da ubacim sliku za @Ripli dok ne završim sa dedom :rotf:

OB-QD824_delacr_E_20111018105657.jpg

deda žmuri, dobro je da ne vidi šta radim :rotf:

Više ne znam od koga da branim Srbiju,
od unutrašnjeg ili spoljnjeg neprijatelja, rođo moj, ali jedno znam...druga operacija Barbarosa ovaj put biće zaustavljena na Dunavu, kod Bačke Palanke:rotf:

- - - - - - - - - -

:mrgreen::heart::zper::lol:

Tu smo mi Lale da pomognemo zemo, evo nas kupe vec mesecima unazad u vojsku, ja sam jos s proleca nagrabusio, ono kad mi je vidovita Tesa prorekla da cu dobiti poziv, secas se mozda, i to bas na ovoj temi cini mi se. :rotf: Nedavno mi rece ortak da je i on dobio poziv, a lik nekih stotrijes kila, u hipi fazonu, brada, kosijana, kao drug Che, kaze morace da pocne da vezba, da popravi formu. Ja cutim, sta da mu kazem, meni jedva nasli pantalone dovoljno velike. :lol: Ono kad rucamo morao sam da otkopcavam dugme ispod kaisa. :lol:

Tu smo mi Lale da pomognemo zemo, evo nas kupe vec mesecima unazad u vojsku, ja sam jos s proleca nagrabusio, ono kad mi je vidovita Tesa prorekla da cu dobiti poziv, secas se mozda, i to bas na ovoj temi cini mi se. :rotf: Nedavno mi rece ortak da je i on dobio poziv, a lik nekih stotrijes kila, u hipi fazonu, brada, kosijana, kao drug Che, kaze morace da pocne da vezba, da popravi formu. Ja cutim, sta da mu kazem, meni jedva nasli pantalone dovoljno velike. :lol: Ono kad rucamo morao sam da otkopcavam dugme ispod kaisa. :lol:

Jel znate gde ce te:lol::zag:

Ali mogu da vas zamislim tako postrojene, zadrigle, smorene... čekate neku pritupastu naredbu užasno nadrkanog starešine kojem siromahu pun ***** i vojske i vežbe i vas i GINE i Načelnika GŠ i....:lol:

A zamislite da je dedina generacija svojevremeno drndala na forumu, da su imali net i sve to (što bi Čvarkov reko, interplet)
kakvi bismo mi kao njihovi potomci danas bili i
da li bi nas uopšte bilo? :lol:

- - - - - - - - - -

Psihologija je banja, nema veće lobotomije nego na Politici:lol:

:zag:
Vidim ja da svi vole Vucica i Trampa,a neko i Melaniju..:mrgreen:
i ovde,,:hahaha:
pozz..legendo :zag:

Back