Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Obožavam tvog deduhahaha jadničak drhte mu ruke![]()
...
sav ustreptaošto to volim
![]()
....
a na ostalo ću naknadno odgovoritiček samo deda ušetao
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam tvog deduhahaha jadničak drhte mu ruke![]()
...
sav ustreptaošto to volim
![]()
....
a na ostalo ću naknadno odgovoritiček samo deda ušetao
![]()

na toj terasi dok hotuje sa simpatijama
i kaže "možeš da mi sipaš kapi u oči" i dodaje "samo ako možeš, baba se negde izgubila"

Upoznala sam ih malo bolje....ajme meni majčice moja, ovo ti je kod mene prava Sao Krajina, hahaha..ojha....znači sa svih strana se skupili moji dođoši, svih fela i kalibara, uglavnom sve dobrostojeći..poneki i dobrodržeći samac
Ti i Tesa ne možete da omanete, ja sam ti "zadnja kuća Srbija"....inače se zezamo da ćemo kod mene u dvorište postaviti onaj ruski s300 ili 400 bemliga i usmeriti u pravcu Hrvatske i Nato-a koji je bukvalno preko puta
A ako zalutate...ne brinem se previše..poslaću svog labradora obučenog tragača da vas nanjuši i locira
![]()
Zato tebe nema na Krsti, kazem ja da je realnost interesantnija. 
Samo ti njemu pomozi.ej, ja taman zamišljam Daču kako stoji postojano kao klisurinana toj terasi dok hotuje sa simpatijama
![]()
a deda ulazi u sobui kaže "možeš da mi sipaš kapi u oči" i dodaje "samo ako možeš, baba se negde izgubila"
![]()
...
"ma mogu" kako da ga odbijem...deda je duša jedna
dedu svi obožavaju inače![]()
![]()
Brate ti mu tamo dodjes kao Kalinjingrad, prva tacka odbrane.![]()
E, pa salim se ja, treba biti OK sa komsilukom.![]()
Kad pre stize da snimis te dobrodrzece samce.Zato tebe nema na Krsti, kazem ja da je realnost interesantnija.
Zavisi kako bih se pokazao, il bi Tesa jedva docekala da se labrador pojavi, ili bi ga poslala nazad, da se vrati za par dana.![]()

Više ne znam od koga da branim Srbiju,
od unutrašnjeg ili spoljnjeg neprijatelja, rođo moj, ali jedno znam...druga operacija Barbarosa ovaj put biće zaustavljena na Dunavu, kod Bačke Palanke
- - - - - - - - - -
![]()

Treba lagano da se pakujem.Ako znam gde mi je pasos
Od koga sad branis Srbiju
- - - - - - - - - -
sad bas nistaTreba lagano da se pakujem.Ako znam gde mi je pasos
![]()

Od Vučića, liberala, Islamske Republike Nemačke, povampirene hrvatske desnice, migranata, MMF-a itd.
![]()

ček samo da ubacim sliku za @Ripli dok ne završim sa dedom![]()
![]()
deda žmuri, dobro je da ne vidi šta radim![]()

Više ne znam od koga da branim Srbiju,
od unutrašnjeg ili spoljnjeg neprijatelja, rođo moj, ali jedno znam...druga operacija Barbarosa ovaj put biće zaustavljena na Dunavu, kod Bačke Palanke
- - - - - - - - - -
![]()
Nedavno mi rece ortak da je i on dobio poziv, a lik nekih stotrijes kila, u hipi fazonu, brada, kosijana, kao drug Che, kaze morace da pocne da vezba, da popravi formu. Ja cutim, sta da mu kazem, meni jedva nasli pantalone dovoljno velike.
Ono kad rucamo morao sam da otkopcavam dugme ispod kaisa. 
Lele sestro uspori malo![]()

joj tesa, plačem![]()
Lele sestro uspori malo
- - - - - - - - - -
Jadan deda
- - - - - - - - - -
Jel ovo okolo forumasi u akciji![]()

Tu smo mi Lale da pomognemo zemo, evo nas kupe vec mesecima unazad u vojsku, ja sam jos s proleca nagrabusio, ono kad mi je vidovita Tesa prorekla da cu dobiti poziv, secas se mozda, i to bas na ovoj temi cini mi se.Nedavno mi rece ortak da je i on dobio poziv, a lik nekih stotrijes kila, u hipi fazonu, brada, kosijana, kao drug Che, kaze morace da pocne da vezba, da popravi formu. Ja cutim, sta da mu kazem, meni jedva nasli pantalone dovoljno velike.
![]()

Tu smo mi Lale da pomognemo zemo, evo nas kupe vec mesecima unazad u vojsku, ja sam jos s proleca nagrabusio, ono kad mi je vidovita Tesa prorekla da cu dobiti poziv, secas se mozda, i to bas na ovoj temi cini mi se.Nedavno mi rece ortak da je i on dobio poziv, a lik nekih stotrijes kila, u hipi fazonu, brada, kosijana, kao drug Che, kaze morace da pocne da vezba, da popravi formu. Ja cutim, sta da mu kazem, meni jedva nasli pantalone dovoljno velike.
![]()

evo i deda isto![]()
jadničak opet promaših oko![]()
forumaši popadali kao snoplje![]()
i deda sa njima![]()
a ovamo se 
evo i deda isto![]()
i deda sa njima![]()

A jadničak, daj se skoncentriši tamo!evo i deda isto![]()
i deda sa njima![]()

ček samo da ubacim sliku za @Ripli dok ne završim sa dedom![]()
![]()
deda žmuri, dobro je da ne vidi šta radim![]()
A, nisi normalna, stvaaarno!

Psihologija je banja, nema veće lobotomije nego na Politiciznaci vi ste ..
ja ispiram mozak malo na psihologiji,pa kad se zbune dodjem i citam vas..![]()

![]()
![]()
A, nisi normalna, stvaaarno!
Na braniku otadzbine.
Prsa u prsa... ili ne... ne vidi se bas najbolje.![]()
Ripley pobedjuje
Vidim ja da svi vole Vucica i Trampa,a neko i Melaniju..A zamislite da je dedina generacija svojevremeno drndala na forumu, da su imali net i sve to (što bi Čvarkov reko, interplet)
kakvi bismo mi kao njihovi potomci danas bili i
da li bi nas uopšte bilo?
- - - - - - - - - -
Psihologija je banja, nema veće lobotomije nego na Politici
![]()