poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.163
Polako bre Tesa, dovoljno je sto meni drhte ruke, ostani bar ti smirena.![]()
evo evo, sve je pod kontrolom
A jadničak, daj se skoncentriši tamo!
![]()
progledao je deda i uspeo da mi smakne jedan kolačić dok sam sklanjala kapi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako bre Tesa, dovoljno je sto meni drhte ruke, ostani bar ti smirena.![]()
A jadničak, daj se skoncentriši tamo!
![]()

Jel znate gde ce te![]()
Ma bilo je i tu pizdarija, teren je dole na jugoistoku, kraj rumunske granice, i prica mi zena jednog od saboraca kako ga je cimala, pa upala u roming. I uplasila se da njena jaca polovina nije nadrljao kao Jovandeka Babic, da nije presao u Rumuniju. A komedija slusati je, oboje su poreklom iz Bosne, kao dobar deo nas Banacana, i kad je pocela da ajmece zbog telefonskog racuna otkinuo sam se, ono: "Ajme, mislim se ja, da ovaj moj nije postao agresor." 
E, glavna je bila parola "samo da uspemo da se popnemo na tenk, posle ce sve biti lako", i bi tako.Ali mogu da vas zamislim tako postrojene, zadrigle, smorene... čekate neku pritupastu naredbu užasno nadrkanog starešine kojem siromahu pun ***** i vojske i vežbe i vas i GINE i Načelnika GŠ i....![]()
Ma OK su bile staresine, klinci neki, ono fina deca. A generali se nisu vadili od nas, non stop za vratom, ebi ga to im je tezga, oni tuku masne dnevnice za te ratne igre. Pazi kad nisam bio ni najmatoriji ni najdeblji, znaci smejurija. 
![]()
![]()
A, nisi normalna, stvaaarno!
Na braniku otadzbine.
Prsa u prsa... ili ne... ne vidi se bas najbolje.![]()
znaci vi ste ..![]()

Vidim ja da svi vole Vucica i Trampa,a neko i Melaniju..
i ovde,,
pozz..legendo![]()

Ma bilo je i tu pizdarija, teren je dole na jugoistoku, kraj rumunske granice, i prica mi zena jednog od saboraca kako ga je cimala, pa upala u roming. I uplasila se da njena jaca polovina nije nadrljao kao Jovandeka Babic, da nije presao u Rumuniju. A komedija slusati je, oboje su poreklom iz Bosne, kao dobar deo nas Banacana, i kad je pocela da ajmece zbog telefonskog racuna otkinuo sam se, ono: "Ajme, mislim se ja, da ovaj moj nije postao agresor."
E, glavna je bila parola "samo da uspemo da se popnemo na tenk, posle ce sve biti lako", i bi tako.Ma OK su bile staresine, klinci neki, ono fina deca. A generali se nisu vadili od nas, non stop za vratom, ebi ga to im je tezga, oni tuku masne dnevnice za te ratne igre. Pazi kad nisam bio ni najmatoriji ni najdeblji, znaci smejurija.
![]()
u atar sela

Vidim da je Fineti najborbenija,i brus joj spao od jurisanja u napad.hahha šta ću kad me ova moja drugarica @Ripli inspiriše![]()
evo nas na braniku otadžbine![]()
...
ratujemo (forumašimo) na više frontova![]()

\

Ma kud pobedjuje, vidis da je posrnula.Ova borba obecavaRipley pobedjuje
![]()

evo evo, sve je pod kontrolom![]()
progledao je deda i uspeo da mi smakne jedan kolačić dok sam sklanjala kapi![]()
Mogao je i neki post da napise.Bome, i ja isto cenim.hahha šta ću kad me ova moja drugarica @Ripli inspiriše![]()
ratujemo (forumašimo) na više frontova![]()

Vidim da je Fineti najborbenija,i brus joj spao od jurisanja u napad.
sta ti je vojna praksa..
Dacha pregovarac,on bi mogao u ujujedenje nacije,al samo ako ispostuje rezoluciju 1244,,\
Ripley je ocigledno u stabu i komanduje,levo i desno krilo,a ti si joj verna zamenica i konrolor da vojska ne dehridira ,,
ovaj mr:No je opasan..moj predlog cuvjate se njega..udara samo odnazad,,
mala strategija gledajuci iz mog ugla,znas onu..Ko gleda sa strane najbolje vidi..
![]()

E, glavna je bila parola "samo da uspemo da se popnemo na tenk, posle ce sve biti lako", i bi tako.Ma OK su bile staresine, klinci neki, ono fina deca. A generali se nisu vadili od nas, non stop za vratom, ebi ga to im je tezga, oni tuku masne dnevnice za te ratne igre. Pazi kad nisam bio ni najmatoriji ni najdeblji, znaci smejurija.
![]()

Ma, stavila bi ona brus pod uzbunom, nema se vremena....jedino greška umesto @Fineti, @Ripli juriša bez brusa![]()

Eto vidis, cim se okupi ekipa odmah se rastorokamo.jaooo ljudi što se radujem što ću posle da čitam ovu prepisku![]()
Dobro da nije zavrsio kao nevidljivu atar sela
![]()
Bilo je i letelica, tamo imaju neki paraglajder klub, svako malo smo prekidali gadjanje. Ono niko da se seti da kaze tim ljudima da se tog i tog dana ne leti, ma javasluk od drzave smo. I traktoristi koji vuku seno, cobani sa stadima goveda i ovaca, sve se to izredjalo preko strelista tih dana. 
Ma kud pobedjuje, vidis da je posrnula.![]()

aaaaaaaaaaaaaaa plačem![]()
jaooooo kakva analiza![]()
...
jedino greška umesto @Fineti, @Ripli juriša bez brusa![]()

Kako mi se cini, bar se nije oskudevalo u hrani.Bilo je i letelica, tamo imaju neki paraglajder klub, svako malo smo prekidali gadjanje. Ono niko da se seti da kaze tim ljudima da se tog i tog dana ne leti, ma javasluk od drzave smo. I traktoristi koji vuku seno, cobani sa stadima goveda i ovaca, sve se to izredjalo preko strelista tih dana.
![]()

Posrnula madona vid d big bubis
Kolega, nema predaje, nema posrnuća, nema kapitulacije...dosta smo se natrćivali,
sad će nama da se sagnu
ma da![]()

sta ti je vojna praksa..
Dacha pregovarac,on bi mogao u ujedinjene nacije,al samo ako ispostuje rezoluciju 1244,,\
Ripley je ocigledno u stabu i komanduje,levo i desno krilo,a ti si joj verna zamenica i konrolor da vojska ne dehridira ,,
ovaj mr:No je opasan..moj predlog cuvjate se njega..udra samo odnazad,,
mala strategija gledajuci iz mog ugla,znas onu..Ko gleda sa strane najbolje vidi..
![]()
Na brzaka uzela od Ripley,kad trube zasvirase .Vazan krajni cilj.Do pobede
Pukni zoro

Eto vidis, cim se okupi ekipa odmah se rastorokamo.
Bilo je i letelica, tamo imaju neki paraglajder klub, svako malo smo prekidali gadjanje. Ono niko da se seti da kaze tim ljudima da se tog i tog dana ne leti, ma javasluk od drzave smo. I traktoristi koji vuku seno, cobani sa stadima goveda i ovaca, sve se to izredjalo preko strelista tih dana.
![]()

Zamisli da se tek stvarno angazovao!
Dača izvršava naređenje st. vodnika prve klase Perića, Vršačka letačka akademija je naprasno prekinula rad, rumunjska vlada demantuje bilo kakvu aktivnost njihove avijacije, Rusi već pripremaju strategiju prebacivanja interesnog težišta na Balkan (Asad je smorio: )),
hitna sednica saveta bezbednosti itd. itd...![]()

Nista, m? Tako i partrizanka Mara pricala...ja nemam pojma ništa o ratovanju![]()
ali nema veze, uživam da vas čitam![]()

sta ti je vojna praksa..
Dacha pregovarac,on bi mogao u ujedinjene nacije,al samo ako ispostuje rezoluciju 1244,,\
![]()

haha,,Jovanka Oralanka je ostavila bas jak utisak na nju,to je ocigledno..
a sta je sa Fineti,presla u Aviaciju..da nije Dacha i taj avio mehanicar zaduzen za odrzavanje i punjenje kurezinom..
sve mi se cini da sam ga vidjao u Batajnici ,,
sad ako me Ripley moja Seka i Fineti ne stave u bestrzajnu haubicu i lansiraju na mesec nece niko.

sad ovo čitam,ahahaha;lol:...plačem od smeha,sjajni stehaha,,Jovanka Oralanka je ostavila bas jak utisak na nju,to je ocigledno..
a sta je sa Fineti,presla u Aviaciju..da nije Dacha i taj avio mehanicar zaduzen za odrzavanje i punjenje kurezinom..
sve mi se cini da sam ga vidjao u Batajnici ,,
sad ako me Ripley moja Seka i Fineti ne stave u bestrzajnu haubicu i lansiraju na mesec nece niko.

sta ti je vojna praksa..
![]()
Ja sam brate miroljubiv covek, za mene je kafana, ne prangijanje. Vežba pod radnim nazivom "Banaćansko Bratstvo"
Umirem (od smeha: )) i zamišljam te suncem opaljenog i vetrom išibanog po umornom licu..neobrijanog, nakrivljenog opasača, otkopčane bluze M93 izlizane uniforme...na braniku otadzbine negde u ataru Bele Crkve,
Dača naš, četnik početnik
![]()
![]()
Mesec dana nisam mogao da saniram rane na nogama od zulljeva zbog krsh JNA cizama koje se i dalje koriste, isao sam gradom sav plav, curice i ekipa iz kladze se krstila kad me videla prvi put, modrica na modrici, znas ono ne vodis racuna kad uskocis u tenk, hoces da to bude brzo, da deluje efikasno, a unutra nema mesta za vake bumbare, i zaboravilo se dje je sta, skroz sam bio izubijan tako masan i zadrigao. A boju sam nabacio, od vetra i sunca, bio sam kao ugojena verzija Vajata Erpa.