DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
jedem napolitanke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da neces dugo cekati na odgovor.Trazim zidarsku metar traku, da izmerim kalibar cevi, da vidim da li to oruzje lezi dugoprstim revolverasicama. I nesto razmisljam kako bi zene reagovale na pitanje: "Koji broj rukavica nosis?"![]()

Jao, jao, vec vidim odgovor u citatu...Ma mogu i gumene rukavice da prodju, nisam izbirljiv.![]()

Samo da ne budu bas one zidarske, grubo reljefaste sa unutrasnje strane. Mism... ipak.Ma mogu i gumene rukavice da prodju, nisam izbirljiv.![]()

Samo da ne budu bas one zidarske, grubo reljefaste sa unutrasnje strane. Mism... ipak.![]()
I jos iznosene, onako ispucale, kao smirgla.E, to su individualne ruke i rukavice, svaka ima svoj kalibar i krojPa sta cu kad sam stidljiv, mislim mogao sam da trazim i čipkaste rukavice, ali koja bi mi odgovorila...
![]()
![]()
I jos iznosene, onako ispucale, kao smirgla.
ne meres uticati na to.
E, to su individualne ruke i rukavice, svaka ima svoj kalibar i krojne meres uticati na to.
To ti pricam, uffff![]()
E naucio sam ja na forumu kako se to strucno zove, to ti je tzv. kompatibilnost, zene se u to kunu vise nego u emancipaciju. Prvo se ta kompatibilnost proverava, a onda se moze pricati i o eventualnom ostalom. Znas ono kad daju tipu korpu uz zvanicnu izjavu "nismo kompatibilni".
Zato triput meri, pa tek onda mozda deri. 
Lako ti je da ih brojis. Cik, zapamti ih.Brojim nevidljive mrlje na zidu...
raskrecio si se u sred noci?
![]()
![]()
I ne, ne krečim stvarno, samo sam se nadovezao na ove što gledaju mrlje na zidu.