Šta trenutno radite? !

Sasvim opravdano. :huh: :rotf:
:rotf:
:lol: :lol: :lol: Trombloni su tajno oruzje koje nikada nije izneverilo.
ja reko' imam većeg medveda od njega, pa i ja imam veće sike od Putina pa se ne hvalim :lol:

Ma koliki je, da je, bitno da medved nije prilegao da odrema zimski san, to brate treba gledati. :lol:

- - - - - - - - - -

U zdravlje. I ne brini. Preko mene ce preci znas i sam kad.
:rotf:

- - - - - - - - - -

;) ...

Ako Tesa predje preko tebe bice to druze tvoja herojska pogibija, pasces slavno. :lol:

Auuuuuuuu bez pojačanja mi je stvarno teško se izboriti sa tom vašom artiljerijom :lol:
Ne znam više sa koje strane me napadate i kojim oružjem :lol:
.....
Moji saborci @Ripli i @Fina su me ostavile i otišle da razvijaju nove osvajačke taktike i tehnike, nadam se da će mi poslati neki e-book vojni manual sa izviđačima u akciji :zper: da mogu da dobijem još bolju inspiraciju kako da vam se suprostavim :lol:
.....
@Daču sam izgladnela....srušila mu malo odbrambenu moć, ali @Nero i @No se opasno ne daju, pravi su gerilci :lol:
....
ostavljam vas...moram da pogledam malo te izviđačke uniforme :slika: i pustim ratni akcioni film :rotf:
..
bar sam dobila ideju za večeras :lol:

Auuuuuuuu bez pojačanja mi je stvarno teško se izboriti sa tom vašom artiljerijom :lol:
Ne znam više sa koje strane me napadate i kojim oružjem :lol:
.....
Moji saborci @Ripli i @Fina su me ostavile i otišle da razvijaju nove osvajačke taktike i tehnike, nadam se da će mi poslati neki e-book vojni manual sa izviđačima u akciji :zper: da mogu da dobijem još bolju inspiraciju kako da vam se suprostavim :lol:
.....
@Daču sam izgladnela....srušila mu malo odbrambenu moć, ali @Nero i @No se opasno ne daju, pravi su gerilci :lol:
....
ostavljam vas...moram da pogledam malo te izviđačke uniforme :slika: i pustim ratni akcioni film :rotf:
..
bar sam dobila ideju za večeras :lol:
:lol:
uci,uci..:per:
Lepi snovi drug..:cmok:

hvala drug :cmok2:
moram malo da apsolviram to rukovanje sa vatrenim oružjem :rotf:

otišla sam da gledam puške :koto:i pištoljčiće :lol:
Samo ti gledaj filmove i sve ce ti biti jasno, korisno je to, pa ti "ratni akcioni" filmovi su od mene napravili borca, ocvrsnuli me u svakom pogledu. :rotf: Eto i brat Ripli rece da je izvidjacka obuka bez njih nezamisliva. :D
haha..da znas :super:
laku noc brat..;)

A ti joj brate Herojko, kao iskusan obavestajac, pomozi, pokazi joj onako drugarski kako se radi sa tromblonom, zna se da je to opasno, a ona ima nezne i osetljive ruke.

Od pistoljcica nema vajde, pa ja sam stari revolveras, ja to najbolje znam, pistoljcici su dobri za povremena pripucavanja, ali nemaju razornu moc kao tromblon. :lol:

Samo ti gledaj filmove i sve ce ti biti jasno, korisno je to, pa ti "ratni akcioni" filmovi su od mene napravili borca, ocvrsnuli me u svakom pogledu. :rotf: Eto i brat Ripli rece da je izvidjacka obuka bez njih nezamisliva. :D

A ti joj brate Herojko, kao iskusan obavestajac, pomozi, pokazi joj onako drugarski kako se radi sa tromblonom, zna se da je to opasno, a ona ima nezne i osetljive ruke.

Od pistoljcica nema vajde, pa ja sam stari revolveras, ja to najbolje znam, pistoljcici su dobri za povremena pripucavanja, ali nemaju razornu moc kao tromblon. :lol:

Samo dobro punjenje..
Rasklopis oruzije,stegnes i nacentriras metu..
kad je lociras..onda opalis:mrgreen:
jedini stos sto moras lepo proracunati da tromplon ne padne pre vremena,zato je bolje da malo i prebaci..:rotf:
.........
tema@
doso do posla na par sati,i idem na slavu.:)

pijem :kafaz:i gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom:lol:Ceo komsiluk krece da me isprati:rotf::cao:
:lol: I mene bi moj komsiluk pratio, ali ne bi prosipali vodu za mnom za srecu vec bi se molili da mi trajno vide ledja.
Samo dobro punjenje..
jedini stos sto moras lepo proracunati da tromplon ne padne pre vremena,zato je bolje da malo i prebaci..:rotf:
.........
tema@
doso do posla na par sati,i idem na slavu.:)

E ima tipova koji gadjaju "tromblonom" zatvorenih ociju, u mrklom mraku, i ne promasuju. :lol:

@TEMA: Gledam kako pici vetar i ne da mi se napolje po toj laudzi.

pijem :kafaz:i gledam u kofere.Cekam,talibane sa posla da dodju da me voze na aerodrom:lol:Ceo komsiluk krece da me isprati:rotf::cao:

Daj Bože da i komšiluk nije krenuo sa tobom :rotf:
...
@Fineti draga, tvoje odsustvo ovde se oseti itekako :lol:
...
čakamo tvoj izveštaj iz bratske nam Rusije :lol:
..
nadamo se da si se toplo obukla, da je avijatačaru toplo oko srca sad kad ste mu došli :lol:
..
izvini mu se u moje ime :heart: što i ja nisam krenula i obradovala ga svojim sarmama :rotf:
..
ali biće prilike :lol:

- - - - - - - - - -

Prednost malih ruku je što i pištoljčić u njima izgleda kao Python 357 :rotf:

Samo dobro punjenje..
.........

iskusno, iskusno :cistinaocare:

@tema smejem se Dači i mom drugu Neru i jedem jabuke :lol:

Back