šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krkanje dolazi od reci janjicar, tacnije od janji, sto na turskom znaci krkati, zdrati.

- - - - - - - - - -

Gledam kroz prozor, jos ima snega u dvoristu.
Јањичар на турском значи нова војска(нове трупе), тј јењи чери.
Почели су их уводити у турску војску кроз одбир дечака хришћана(девширме) почев од заузимања грчких, па бугарских, па српских, па мађарских земаља, а било је јањичара пореклом и Пољака, из Украјине, јужне Италије...
Везе ти немаш.

Јањичар на турском значи нова војска(нове трупе), тј јењи чери.
Почели су их уводити у турску војску кроз одбир дечака хришћана(девширме) почев од заузимања грчких, па бугарских, па српских, па мађарских земаља, а било је јањичара пореклом и Пољака, из Украјине, јужне Италије...
Везе ти немаш.

Savetnik premijera BiH, osoba koja je upucena u istorijat balkanskog poluostrva za vreme Otomanske Imperije navodi kako sam ja preneo, ali, tu je stvari P da kaze za osobe koje poznaju etimologiju turcizama da su budale.

Ti si isto savetnik premijera, tvog sela tako bese?

dodikdacic87.jpeg

Ja podržavam dojenje do jedne godine :D, posle malo ružno i nepotrebno, svakako, kada dete hoda, jede samostalno i svu hranu kao i ostali..

Tema: Sad ponovo na računicu :evil:

To je lepo sto podrzavas. Samo izbaci ogranicenje.
Sta to razlikuje bebu od 11 meseci i bebu od 12 meseci i bebu od 18 ili 24 meseca?
Sta se menja u majcinom mleku kad beba ima 11 sta kad ima 12 a sta kad ima 18 ili 24 meseca?

Savetnik premijera BiH, osoba koja je upucena u istorijat balkanskog poluostrva za vreme Otomanske Imperije navodi kako sam ja preneo, ali, tu je stvari P da kaze za osobe koje poznaju etimologiju turcizama da su budale.

Ti si isto savetnik premijera, tvog sela tako bese?
Да, дотични вели да је у Сребреници убијено пола милијарде добрИјех бошња.
Читај незналице:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Јањичари
Теби да забране да пишеш и причаш глупости остао би довека нем и без иједног поста, немаш ништа сем бандоглавог незнања и магареће тврдоглавости... или ти је веганизам сасушио ЦНС збаог мањка витамина Б-12.

mene gleda torta gledam i ja nju al puna sam jos od rucka, nemam je gde......capicu parce...onda ce mi biti muka...ebes ga jednom se zivi :lol:

Jednom, jednom.
Kapiram da ću uzeti istovremeno i kolače i vino i usvinjiti se kako valja i dolikuje, nisam imala praznu gajbu od katoličkog Božića, žmu je najzad izašao sa kumom a ja najzad soliram.
Volim ja njega i sve je to lepo, al što volim da samujem to je još lepše <3

divka jesi ti u kuci il stanu
pitam zbog velicine deteta ti :lol:
greota tako velika sorta u stanu
slatkica :heart2: cokim je

- - - - - - - - - -

lici na moje crno dete :D

u kuci..hebe se njoj jel stan ili kuca, nece napolje..sedi ko prava..nasloni jednu nogu na trosed, pa se malo privali ko ovaj dzukac sa slike..moram da je odviknem i objasnim da je trosed moj, njen je dormeo dusek na kome treba da spava i sedi :lol:
jao sad mi je mir u kuci..izmorila sam je danas prvo ja 10km, pa cera tu po kraju, pa sestric..

109332761020426315895811-1.jpg

- - - - - - - - - -

Maštam o odlasku kući i smišljam šta pre dohvatiti - kolače ili vino :))))))

hebo kolace, in vino veritas :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back