- Poruka
- 8.518
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...
kako bili ovi praznici pa se malo vise krkalo a i nema vise stresa na poslu ja sam ko trudnica postao
Јањичар на турском значи нова војска(нове трупе), тј јењи чери.Krkanje dolazi od reci janjicar, tacnije od janji, sto na turskom znaci krkati, zdrati.
- - - - - - - - - -
Gledam kroz prozor, jos ima snega u dvoristu.
Јањичар на турском значи нова војска(нове трупе), тј јењи чери.
Почели су их уводити у турску војску кроз одбир дечака хришћана(девширме) почев од заузимања грчких, па бугарских, па српских, па мађарских земаља, а било је јањичара пореклом и Пољака, из Украјине, јужне Италије...
Везе ти немаш.

Ovo kao Dačić "Kale znači brdo..."![]()
Ja podržavam dojenje do jedne godine, posle malo ružno i nepotrebno, svakako, kada dete hoda, jede samostalno i svu hranu kao i ostali..
Tema: Sad ponovo na računicu![]()
Да, дотични вели да је у Сребреници убијено пола милијарде добрИјех бошња.Savetnik premijera BiH, osoba koja je upucena u istorijat balkanskog poluostrva za vreme Otomanske Imperije navodi kako sam ja preneo, ali, tu je stvari P da kaze za osobe koje poznaju etimologiju turcizama da su budale.
Ti si isto savetnik premijera, tvog sela tako bese?

cokim je
)))))
videla sam sliku i ista je moja dzukelica
plasim se da nece da bude ovolika
]

mene gleda torta gledam i ja nju al puna sam jos od rucka, nemam je gde......capicu parce...onda ce mi biti muka...ebes ga jednom se zivi![]()

))))divka jesi ti u kuci il stanu
pitam zbog velicine deteta ti
greota tako velika sorta u stanu
slatkicacokim je
- - - - - - - - - -
lici na moje crno dete![]()

Maštam o odlasku kući i smišljam šta pre dohvatiti - kolače ili vino)))))