šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
do malo pre sam sredjivala kucu u trenerici,debelim sportskim carapama i cipelama na stiklu.razlicitim.isla sam kod obucara,bile su na kalupu i rekao je da dzaba ako on njih stavlja na kalup,ako ja njih ne nosim jer se one skupe
i tako....sto je lepo kad se covek izuje...

do malo pre sam sredjivala kucu u trenerici,debelim sportskim carapama i cipelama na stiklu.razlicitim.isla sam kod obucara,bile su na kalupu i rekao je da dzaba ako on njih stavlja na kalup,ako ja njih ne nosim jer se one skupe
i tako....sto je lepo kad se covek izuje...

Stavi ih na Kupindo. :malav:
Stvarno, možeš ih prodati dobro, kao skoro nenošene ili potpuno nove. Sad ne znam u kakvom su stanju.

Што купујеш ципеле за број мање?

pa ne kupujem.kupujem moj broj,al mi i one male:deda:
mislim koji sam debil:rumenko: vec sam pisala da cipele kupujem tako sto sedeci probam jednu,ne napravim ni korak,ne probam drugu,samo kazem moze
i svaki put se zaebem
al posto retko kupujem,do sledeg puta zaboravim
zato patike dobro prosetam po radnji

- - - - - - - - - -

Stavi ih na Kupindo. :malav:
Stvarno, možeš ih prodati dobro, kao skoro nenošene ili potpuno nove. Sad ne znam u kakvom su stanju.

ma bre sad su mi dobre,necu ih sigurno nositi sa frotirskim carapama.mislim verovatno ih necu nositi nikad,ne znam za koju priliku.do univera,kad idem na vezbanje,kad idem u park sa bobijem da ugazim u kaku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back