Šta trenutno radiš XX

Tako sam se ja zeznula, kao pijaca jeftinija od piljarnica kod mene, oćeš vraga, sve skuplje.
Nikad više na pijacu.
Ova pijaca je uvek skuplja od drugih, od marketa da ne pricam, ja tu retko sta uzmem, bas ako mi treba nesto dok sam na poslu. Bilo mi usput i zamoli me koleginica da joj uzmem, znaci sokirala sam se razlikom u ceni
Odavno sam se i ja prebacila na markete umesto na pijace, ne vredi hbg jeftiniji su, ne znam u cemu je stos

Ova pijaca je uvek skuplja od drugih, od marketa da ne pricam, ja tu retko sta uzmem, bas ako mi treba nesto dok sam na poslu. Bilo mi usput i zamoli me koleginica da joj uzmem, znaci sokirala sam se razlikom u ceni
Odavno sam se i ja prebacila na markete umesto na pijace, ne vredi hbg jeftiniji su, ne znam u cemu je stos
Marketi podignu cene, nakupci da privuku narod još više, a ima ljudi koji ne mogu da šetaju po radnjama, prisiljeni su, ja drugo rešenje ne vidim. Nema logike, al više ništa je ni nema.

Pa ništa, da poranim ranom zorom pa za Kruševac, šta mi teško, lepa priroda usput, a i ima kafić lep u centru sa kolačima.
Još samo pare da nađem. :rotf:
U, imaš mnogo lepih mesta za sedenje ovde, "strancima" je Kruševac super, a ne mogu ni ja da se požalim, koja sam ovde
Jedino, ja nisam fan višenja po kafićima, pa mi to nebitno
Nego, ti instaliraj kasicu, pa kad nakupiš za dolazak, kafić će biti moja briga

U, imaš mnogo lepih mesta za sedenje ovde, "strancima" je Kruševac super, a ne mogu ni ja da se požalim, koja sam ovde
Jedino, ja nisam fan višenja po kafićima, pa mi to nebitno
Nego, ti instaliraj kasicu, pa kad nakupiš za dolazak, kafić će biti moja briga
Pre par godina smo mi iz firme išli na krštenje pa smo seli u kafić da sačekamo. Baš u centru.
Lep je Kruševac, samo nismo imali mnogo vremena za šetnju, šteta.
Kasica instalirana. :D

Da vam kazem, umorih se od ovih zajebancija po gradu, isla da sllikam neki splav, pa kod sismisa, zvala joj majstora ona neka ga doceka...
Prozdrnula sam onaj moj kolac sa sladoledom u kombinaciji, malo perverzija ovo ono :kolac: sad digla krake odmaram, posle cu da kuvam

Ja se igrao sa lokalnim stanovništvom.
1000036002.jpg

Back