- Poruka
- 4.122
Izgleda prelepo, a ja lično više volim šljive od višanja.
Nećem te menjam Metlić kao kuvara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda prelepo, a ja lično više volim šljive od višanja.
Tako sam se ja zeznula, kao pijaca jeftinija od piljarnica kod mene, oćeš vraga, sve skuplje.Juce na pijaci u bloku uzmem koleginici jedan patlidzan, naplati mi taj jedan 100din a kilo im je 300 din
Danas u lindi naletim na patlidzan 80 din kilo
Neko nas opasno zajebava
ima pravih seljaka još uvek na pijaci u Kruševcu, malo, ali imaNa pijaci su uglavnom nakupci. Oni koji imaju svoje ih prate sa cenom.
Ja volim sveeeIzgleda prelepo, a ja lično više volim šljive od višanja.
Nećem te menjam Metlić kao kuvara.![]()
Ova pijaca je uvek skuplja od drugih, od marketa da ne pricam, ja tu retko sta uzmem, bas ako mi treba nesto dok sam na poslu. Bilo mi usput i zamoli me koleginica da joj uzmem, znaci sokirala sam se razlikom u ceniTako sam se ja zeznula, kao pijaca jeftinija od piljarnica kod mene, oćeš vraga, sve skuplje.
Nikad više na pijacu.
Marketi podignu cene, nakupci da privuku narod još više, a ima ljudi koji ne mogu da šetaju po radnjama, prisiljeni su, ja drugo rešenje ne vidim. Nema logike, al više ništa je ni nema.Ova pijaca je uvek skuplja od drugih, od marketa da ne pricam, ja tu retko sta uzmem, bas ako mi treba nesto dok sam na poslu. Bilo mi usput i zamoli me koleginica da joj uzmem, znaci sokirala sam se razlikom u ceni
Odavno sam se i ja prebacila na markete umesto na pijace, ne vredi hbg jeftiniji su, ne znam u cemu je stos
Pa ništa, da poranim ranom zorom pa za Kruševac, šta mi teško, lepa priroda usput, a i ima kafić lep u centru sa kolačima.ima pravih seljaka još uvek na pijaci u Kruševcu, malo, ali ima
pa neka je i cena, šta fali, ali uglavnom su jeftiniji
nego, za njih mora da se porani, što je meni nemoguća misija![]()
U, imaš mnogo lepih mesta za sedenje ovde, "strancima" je Kruševac super, a ne mogu ni ja da se požalim, koja sam ovdePa ništa, da poranim ranom zorom pa za Kruševac, šta mi teško, lepa priroda usput, a i ima kafić lep u centru sa kolačima.
Još samo pare da nađem.![]()
Pre par godina smo mi iz firme išli na krštenje pa smo seli u kafić da sačekamo. Baš u centru.U, imaš mnogo lepih mesta za sedenje ovde, "strancima" je Kruševac super, a ne mogu ni ja da se požalim, koja sam ovde
Jedino, ja nisam fan višenja po kafićima, pa mi to nebitno
Nego, ti instaliraj kasicu, pa kad nakupiš za dolazak, kafić će biti moja briga
onda je dogovorenoPre par godina smo mi iz firme išli na krštenje pa smo seli u kafić da sačekamo. Baš u centru.
Lep je Kruševac, samo nismo imali mnogo vremena za šetnju, šteta.
Kasica instalirana.![]()
Jeste gadno je bilo danas, nije vrelo ali gusi, jos ambrozija u kombinaciji, zeno ubi meIšla u šetnju, pa sela na stepenice od zgrade, lepo vreme, nije vruće al je teško, kao pred kišu.
I ja više volim šljive od višanjaIzgleda prelepo, a ja lično više volim šljive od višanja.
Nećem te menjam Metlić kao kuvara.![]()
Mlogo ovde nekoga zabole krivak šta ti volišI ja više volim šljive od višanja
Pa dobro ja da reknem eto...Mlogo ovde nekoga zabole krivak šta ti voliš![]()
Bolje idi istuširaj se vonjaš na znojPa dobro ja da reknem eto...![]()
Dobro, evo idem...Bolje idi istuširaj se vonjaš na znoj![]()
Aa poceo si sam sa sobom, to je master levl forumasenjaMlogo ovde nekoga zabole krivak šta ti voliš![]()
Meni je nos kao česma, a simbikort od 120 na kraju za manje od mesec dana, šta reći.Jeste gadno je bilo danas, nije vrelo ali gusi, jos ambrozija u kombinaciji, zeno ubi me
Sad je prijatno
Pogotovo kad nisu skroz pečene, kad malko krckaju.I ja više volim šljive od višanja