- Poruka
- 201.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško...Dođi na pivo komšija.
Pogledajte prilog 1781156
milo mi zbog tebe, ali sam sigurna da sam mogla i bez ove slike da izguram danJa se igrao sa lokalnim stanovništvom.
Pogledajte prilog 1780931
Pa jel to dobro?Aa poceo si sam sa sobom, to je master levl forumasenja![]()
Još ako su umotane u slaninu...Pogotovo kad nisu skroz pečene, kad malko krckaju.
Da se ne pretvore u džem.
Jedan od jačih komentara koje sam pročitao u zadnje vrememilo mi zbog tebe, ali sam sigurna da sam mogla i bez ove slike da izguram dan![]()
Juce na pijaci u bloku uzmem koleginici jedan patlidzan, naplati mi taj jedan 100din a kilo im je 300 din
Danas u lindi naletim na patlidzan 80 din kilo
Neko nas opasno zajebava
E pa sad.....Još ako su umotane u slaninu...
Imam ja još ovakvih, samo kaži.milo mi zbog tebe, ali sam sigurna da sam mogla i bez ove slike da izguram dan![]()
Očito nisi bila skoro na kaleniću?Ta pijaca je skupa.
Ja sam elegantno preskocila post cim sam videla, bezi bremilo mi zbog tebe, ali sam sigurna da sam mogla i bez ove slike da izguram dan![]()
Jeste, skuplja je bajlonija i z vencaTa pijaca je skupa.
Ne volite kozice i prirodu? Užas.Ja sam elegantno preskocila post cim sam videla, bezi bre
![]()
Z. Venac je jeftinija pijaca generalno.Jeste, skuplja je bajlonija i z venca
nemoj, brale, molim teeeImam ja još ovakvih, samo kaži.
![]()
Evo drugarski, kozica je cute, al ti si se brate zbrčkao u toj vodurini ko da su te kuvali.Ne volite kozice i prirodu? Užas.
Pa nije da nisam bio sat vremena u vodi pre toga.Evo drugarski, kozica je cute, al ti si se brate zbrčkao u toj vodurini ko da su te kuvali.
Ima u Samuraju scena kad lika kuvaju u kazanu ceo dan, ti si negde na pola.![]()
To ti kažem, vidi se.Pa nije da nisam bio sat vremena u vodi pre toga.![]()
Draga i ja ne izlazimo iz vode bez bar sat vremena.To ti kažem, vidi se.![]()
Imam fobiju na zglavkare.....Ne volite kozice i prirodu? Užas.
Ja ih volim i imam kao ljubimce.Imam fobiju na zglavkare.....
sad me seti... naša Vesna KS bila iz Kruševca.Pa ništa, da poranim ranom zorom pa za Kruševac, šta mi teško, lepa priroda usput, a i ima kafić lep u centru sa kolačima.
Još samo pare da nađem.![]()
hoću da znam koja je to Vesna, ko zna, možda smo baš drugarisad me seti... naša Vesna KS bila iz Kruševca.
grešim li![]()
možda ti je bila doca - ginekolog.hoću da znam koja je to Vesna, ko zna, možda smo baš drugari