- Poruka
- 4.121
Jel da? Još da je uživo.Kakvo šarenilo boja i kolorita![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel da? Još da je uživo.Kakvo šarenilo boja i kolorita![]()
Pa biće jednog dana...Jel da? Još da je uživo.![]()
Samo na hranu misliš.Jel da? Još da je uživo.![]()
Naravno, 4 dana do penzije a ja imam dva dinara na stolu.Samo na hranu misliš.
Vidi mene, samo malo fete, maslina i vina i lepa žena. Loše mi.![]()
Kad pomenu, 1. bila plata, ja evo sada u ovom momentu imam jos 2 000, koji je danas datum....toliko o ekonomskom tigruNaravno, 4 dana do penzije a ja imam dva dinara na stolu.
Nego, šta bi sa podvodnim fotkama?
Pliva ajkula okolo pa bazen sigurniji?![]()
ja ću u zatvor, em naučim neki lopovski zanat, em me plaćaju, jes 12 dindži al se nakupi.Kad pomenu, 1. bila plata, ja evo sada u ovom momentu imam jos 2 000, koji je danas datum....toliko o ekonomskom tigru
Da sam barem trosila na kurrve i kokain oa da mi ne bude zao...nego kupi nam patike, plati racune, posalji sismisu....odeeeee
Steta sto u lazu ne primaju tacno bi mi dobro dosli legnem jedno tri meseca tamo besplatna hrana, nema racuna, drogiraju me pa nema ni sekiracije....odmorim ko covek
U pickumaterinu vise bre
Podvodne su na foto aparatu, to ću da skinem kad dođemo nazad u Bg, bre.Naravno, 4 dana do penzije a ja imam dva dinara na stolu.
Nego, šta bi sa podvodnim fotkama?
Pliva ajkula okolo pa bazen sigurniji?![]()
E al u corku oce siluju i imas bande i svastaja ću u zatvor, em naučim neki lopovski zanat, em me plaćaju, jes 12 dindži al se nakupi.
Bolje ćorka nego ludara.![]()
Moj sismis ne moze da dobija socijalnu pomoc iako ispunjava sve uslove osim jednog, nije nacionalna manjina.Moja komšinica Romkinja i muž dobijaju 12000 dinara socijalne pomoći. Tj. on dobija, jer ima 75 godina, nema nekretnine, nema druge prihode. Njihov sin kaže da njih dvoje sa tim parama mogu da žive, da ona uopšte ne mora da ide da radi. A ona je svaki dan u plasteniku, gde može da se živi sa 12000 dinara.
Moj muž juče dobio penziju, 22845 dinara, neka peva ova kuća...![]()
Ako je do drogiranja to mogu i sama, iz kuće ne moram da izađem.E al u corku oce siluju i imas bande i svasta
U ludaru setas po dvoristu, drogiraju te sve ti lepo
Moj sismis ne moze da dobija socijalnu pomoc iako ispunjava sve uslove osim jednog, nije nacionalna manjina.
Po zakonu ja sam duzna da je izdrzavam i tako je drzava oprala sebe od bilo kakve odgovornosti prema svojim srpskim dezavljanima. Za siptare i rome ide socijalna pomoc bez obzira imaju li decu koja ih izdrzavaju
Ima tu neki sistem gde potpišeš izjavu da nećeš da je izdržavaš u csr mislim, onda ima pravo.Moj sismis ne moze da dobija socijalnu pomoc iako ispunjava sve uslove osim jednog, nije nacionalna manjina.
Po zakonu ja sam duzna da je izdrzavam i tako je drzava oprala sebe od bilo kakve odgovornosti prema svojim srpskim dezavljanima. Za siptare i rome ide socijalna pomoc bez obzira imaju li decu koja ih izdrzavaju
Nema ni tadIma tu neki sistem gde potpišeš izjavu da nećeš da je izdržavaš u csr mislim, onda ima pravo.
E pa ovi su to radili. Nema veze što su Romi, morali su sin i ćerka da idu u CSR da kažu da ni oni nemaju sredstava da ih izdržavaju, jer nisu nigde zaposleni, pa je on na osnovu toga dobio tih 12 000. Žena nema pravo, mlađa je od njega 13 godina, ima 63, i vodi se kao radno sposobna.Nema ni tad
Sve sam saznala, sa vise strana iste info
Ima opcija da ja izjavim da necu, onda ona digne tuzbu, onda se sudimo, onda sud kaze ok vi kao cerka morate toliki procenat a mi cemo ostatak. Ukupna suma 13 000
Pa za te pare da glumimo tuzenje necemo
Da je 60 000 pa ajde da napravimo predstavu, ovako je idiotski. Sta kao oni ce da kazu ajmo po pola do 13 000, ma smejurija
Ne daju joj ni jednokratnu godisnju pomoc. Sve pokriveno zakonom, ima gde da zivi (kod mene u stanu) i ja moram da je izdrzavam
Jedino kad bi mogla da dobije je da i ja ne radim, da sam na birou, pa onda ne mogu ni ja. I to sam htela da napravimo foru da me zmaj odjavi, on nece.
Tako da.... To je sto je... Hvala drzavi
Pa da al ta njihova deca su zvanicno nezaposlena i tad moze. Ja nisam, moju platu vidi sistem i odma kaze ima dovoljno da je izdrzavamE pa ovi su to radili. Nema veze što su Romi, morali su sin i ćerka da idu u CSR da kažu da ni oni nemaju sredstava da ih izdržavaju, jer nisu nigde zaposleni, pa je on na osnovu toga dobio tih 12 000. Žena nema pravo, mlađa je od njega 13 godina, ima 63, i vodi se kao radno sposobna.
Zejtin je pojeftinio sa 165 na 165 din, pa malo li je?Kad pomenu, 1. bila plata, ja evo sada u ovom momentu imam jos 2 000, koji je danas datum....toliko o ekonomskom tigru
Da sam barem trosila na kurrve i kokain oa da mi ne bude zao...nego kupi nam patike, plati racune, posalji sismisu....odeeeee
Steta sto u lazu ne primaju tacno bi mi dobro dosli legnem jedno tri meseca tamo besplatna hrana, nema racuna, drogiraju me pa nema ni sekiracije....odmorim ko covek
U pickumaterinu vise bre
A molim te pecenica u lindi sa 130 na 110 masala ima se najedemo!Zejtin je pojeftinio sa 165 na 165 din, pa malo li je?