- Poruka
- 201.434
Saće kafa mišice.Sta je misevi spava se a![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saće kafa mišice.Sta je misevi spava se a![]()
Nema kafe mora da se rinta!Saće kafa mišice.
upravo žderem lav sendvičSaće kafa mišice.
Sa ove strane grada si bijo?upravo žderem lav sendvič
Ne moras da ides fizicki, zovi da ti odrade to bez tebeRučak.
Moram opet u dz, zaboravila dr da napravi nalog za vađenje krvi za skener.
Mnogo su ga ukomplikovali, baš mnogo, već rekoh, al aj još jednom.
Cim prvi put odbijes skidaju te, ali ne znam na kolikoUšla sam u proces prijavljivanja za republički stipendiju za dete.
Pa, ubeđena sam da će 99 posto roditelja odustati kad vidi proceduru.
Toliko su zakomplikovali ,da sam na kraju odštampala sve ,21 stranicu uputstva za prijavljivanje na portal i kompletnu proceduru.
Od tada proučavam i do sad sam zvala sekreterijat škole i gradsku upravu kako bi mi pojasnili neke od poteza.
Nije napravljeno da bude jednostavno i pristupačno, ali meni to izazov.
Jedino mi se ne sviđa što ću morati da se prijavim na biro za zapošljavanje zbog potvrde o nezaposlenosti.
Zna li neko , ako odbijem sve poslove koje mi ponude, koje su sankcije ? Na koliko vremena me skidaju sa biroa (jer će mi dogodine opet biti potrebna za potvrda)?
Pa da je i na godinu, uklopiću se.Cim prvi put odbijes skidaju te, ali ne znam na koliko
Moram, nemam fon. Uradila je samo mi nije rekla, sad se vratih.Ne moras da ides fizicki, zovi da ti odrade to bez tebe
pppečenica!!!!!A molim te pecenica u lindi sa 130 na 110 masala ima se najedemo!
Traži isključivo posao u struci, pa će teže da ti nađu nego bilo koji posao.Ušla sam u proces prijavljivanja za republički stipendiju za dete.
Pa, ubeđena sam da će 99 posto roditelja odustati kad vidi proceduru.
Toliko su zakomplikovali ,da sam na kraju odštampala sve ,21 stranicu uputstva za prijavljivanje na portal i kompletnu proceduru.
Od tada proučavam i do sad sam zvala sekreterijat škole i gradsku upravu kako bi mi pojasnili neke od poteza.
Nije napravljeno da bude jednostavno i pristupačno, ali meni to izazov.
Jedino mi se ne sviđa što ću morati da se prijavim na biro za zapošljavanje zbog potvrde o nezaposlenosti.
Zna li neko , ako odbijem sve poslove koje mi ponude, koje su sankcije ? Na koliko vremena me skidaju sa biroa (jer će mi dogodine opet biti potrebna za potvrda)?
To može tako ?Traži isključivo posao u struci, pa će teže da ti nađu nego bilo koji posao.
Može, pitaju te šta bi dalje i da li samo u struci. Mogu da ti ponude i neki od kurseva i čak pomoć države ako hoćeš da se samozaposliš (pređeš u preduzetnike, recimo).To može tako ?
A da li može da ne predam neke sertifikate koje imam, jer sa obrazovanjem za bibliotekara mi sigurno neće naći posao. Mada i da mi nađu, ne bi ja to mogla, da trunem sa knjigama...
A ovo drugo više volim da radim kao slobodnjak.
Neću ništa , neću ni posao, samo potvrdu da sam prijavljenaMože, pitaju te šta bi dalje i da li samo u struci. Mogu da ti ponude i neki od kurseva i čak pomoć države ako hoćeš da se samozaposliš (pređeš u preduzetnike, recimo).
BuržoazijoTo mi elita kupujemo
ima se moze se
Koji praviš, jel kao onaj sa višnjama, masno testo?Stavila kolac sa sljivama da se pece
![]()
Da, onaj klasican sa visnjama, samo umesto visanja naseckam sljiveKoji praviš, jel kao onaj sa višnjama, masno testo?