Šta trenutno radiš XX

1763670242355.png

ja danas ovde pio kafu
zipa stolicu sa leve strane
nešto tako udobno moje dupe nije videlo
sic i naslon pod uglom, sedneš i ne mrdaš pola sata, sat... jednostavno nema potrebe

Kada u severnim krajevima (naše zemlje) vidite da je 90 posto ljudi i dece gojazno, shvatite da je to postalo epidemija.
Otišli smo porodično u pizzeriu na glasu u Hajdukovu sa namerom da za nas četvoro poručimo porodičnu pizzu i jednu srednju sa specijalnim dodacima.
Ne da nismo tu srednju ni probali, nego je i od velike ostalo jedno parče.
Kakvi su to standardi za količine i kakve su navike ljudi, nikad neću moći da razumem.
Ja skoro da i ne znam nekoga u okolini ko bi mogao da stane u XL veličinu garderobe.

Kada u severnim krajevima (naše zemlje) vidite da je 90 posto ljudi i dece gojazno, shvatite da je to postalo epidemija.
Otišli smo porodično u pizzeriu na glasu u Hajdukovu sa namerom da za nas četvoro poručimo porodičnu pizzu i jednu srednju sa specijalnim dodacima.
Kakvi su to standardi za količine i kakve su navike ljudi, nikad neću moći da razumem.
Ja skoro da i ne znam nekoga u okolini ko bi mogao da stane u XL veličinu garderobe.
Skloniji ste gojenju vise od juznijih krajeva em zbog ugarske genetike em zbog mnogo testa
A sad je svuda to problem zbog beze hrane i velikih porcija, ceo svet otiso u majcinu

Pa mnogo se jede junk food, peciva, hleb. Kad se znacajno umanje ugljeni hidrati u ishrani, gubitak kg je ogroman. A junk food ne treba jesti zbog holesterola i nepotrebnog secera.

A sad je svuda to problem zbog beze hrane i velikih porcija, ceo svet otiso u majcinu
Ovde su porcije gde god da jedes ogromne. Znaci bar duplo vece nego u Srbiji. Ali ja sad uzmem döner bowl, npr, bez pirinca ili pomfrita i to onda bude 200g mesa i brdo salate i stvarno se najedes. Ali moras da se naviknes pre toga da ne jedes hleb uz svaki obrok i jos bolje ni druge ugljene hidrate

Ovde su porcije gde god da jedes ogromne. Znaci bar duplo vece nego u Srbiji. Ali ja sad uzmem döner bowl, npr, bez pirinca ili pomfrita i to onda bude 200g mesa i brdo salate i stvarno se najedes. Ali moras da se naviknes pre toga da ne jedes hleb uz svaki obrok i jos bolje ni druge ugljene hidrate
Opteretili smo svu hranu secerima da bi stvorili zavisnost i pojacanu potrebu, eto nam sad... Da je industrija manje mislila na zaradu drugacije bi bilo
Alavost za parama je svaku granu zivota unistila

Kad smo kod alavosti juce uvece se prezderem sisarki, dignem sebi secercinu, onda naravno udari jaka glad, onda se prezderem vecerom, onda umirem cele noci sa zelucem...
Ako ce nesto da me ubije to je ta hebena alavost za slatkim
Sto nisam tako alava na pare hebo te milioner bi bila
U maju sam izbacio slatkiše, gazirano, šećer.
Nevjerovatna količina energije se pojavila u tijelu.

A prvih par nedjelja, tu sam i shvatio da je zavisnost u pitanju, samo o slatkišima razmišljaš, strašno.

U maju sam izbacio slatkiše, gazirano, šećer.
Nevjerovatna količina energije se pojavila u tijelu.

A prvih par nedjelja, tu sam i shvatio da je zavisnost u pitanju, samo o slatkišima razmišljaš, strašno.
Nemoj meni to zivota ti, pet meseci bez secera zavrsih na infuziji, nije stalo mrsavljenje, dosla sam do stadijuma koske, tek kad sam prekinula rezim sam se oporavila
Iz nekog razloga kod mene ta fora ne stabilizuje organizam nego ga unistava
Kod mene bi trebalo neka sredina, da unosim secere ali da znam meru, e problem je sto ja nemam meru :malav: tako da sam sad em vratila kilazi em dodala preko :lol:
Ubosti sredinu je najteze

Nemoj meni to zivota ti, pet meseci bez secera zavrsih na infuziji, nije stalo mrsavljenje, dosla sam do stadijuma koske, tek kad sam prekinula rezim sam se oporavila
Iz nekog razloga kod mene ta fora ne stabilizuje organizam nego ga unistava
Kod mene bi trebalo neka sredina, da unosim secere ali da znam meru, e problem je sto ja nemam meru :malav: tako da sam sad em vratila kilazi em dodala preko :lol:
Ubosti sredinu je najteze
Meni je kilaža rapidno pala, ali se, uz trening stabilizovala na meni prihvatljiv nivo.
Ali jeste isprva bilo pravo topljenje :D

Doduše sad voća jedem kao lud.

Back