Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1000033751.jpg
1000033750.jpg

Majstor sumnja, po opisivanju "simptoma" da nam je otiso plivajuci zamajac :malav:
Postoje i opcije da je neki ventil, a moze i nosac motora... Sve je bolje nego da "plivamo"
Teracemo svalerku kod majstora ovih dana kad primimo platu :aha: a do tad molimo se svetoj kravi da je nesto jeftino :worth:

Ja ne mogu vise majke mi, dajem otkaz na sve zivotne funkcije, od sad cu samo da sedim u cosku i smrdim, jer sve ostalo je preskupo!

Moram da priznam da sam impresionirana kako ti to pomalo. Kod mene ne bi preživela zamrzavanje.
Nemoguce je pojesti tri kile ovako lose puslica torte :lol: mladenci ocigledno ne znaju sta je dobra puslica torta
Ovo ima sto kila secera i margarina, ne mozes pojesti puno jer ti krene mucnina od secercine i proliv od toliko margarina :malav: ne pitaj kako znam
Da je bolje napravljena do sad bi nam otisla....ovako po malo vadim....

Nemoguce je pojesti tri kile ovako lose puslica torte :lol: mladenci ocigledno ne znaju sta je dobra puslica torta
Ovo ima sto kila secera i margarina, ne mozes pojesti puno jer ti krene mucnina od secercine i proliv od toliko margarina :malav: ne pitaj kako znam
Da je bolje napravljena do sad bi nam otisla....ovako po malo vadim....
Pa to su te svadbarske torte, šta misliš koliko bi koštala da je prava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back