- Poruka
- 121.726
Aha bindzujes njihove serijeSerijski, od 24 epizode do 150, preko toga ne prelazim, mnogo je.![]()
Ja reko neke igrice njihove....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha bindzujes njihove serijeSerijski, od 24 epizode do 150, preko toga ne prelazim, mnogo je.![]()
Joj sto meni te igrice idu na kZnam, pare ne dajem ni ja, iz principa, postoje načini da se dobije dobro naoružanje, jes da traje duže al bar vremena imam.
Finog si zeta našla, skroz odobravam, ko da ga tetka rodila.![]()
Ne baš bindžujem. Imam nekoliko platformi preko kojih gledam ili na tjubu nađem klip, pa ako mi se svidi nađem koja je i gledam, sa eng subom, naši retko prevode, skoro pa ništa. Stali su kod Brus Lia.Aha bindzujes njihove serije
Ja reko neke igrice njihove....
Bar se ne svađate oko daljinca.Joj sto meni te igrice idu na ksreca on ne preteruje, nije tip gejmera pa da je zaludjen. Odigra tako neku bitku uvece da iskulira.... I ne voli neke mnogo brutalne, vise strategije... Mada je za moj ukus i to mnogo al aj.... Taman ja za to vreme neki film/seriju odgledam pa smo se lepo podelili sa hobijima, svakom svoj....
što zmaj ne kupi leteći auto od žeksaDanasnji dan sam provela u gspu, jos malo pa ko turisticki obilazak bgasta si radila danas na poslu, pa vozila se busevima do i od terena, pojede mi dan probijanje kroz spicu, stajanje u mestu....
Totalno podrzavam!što zmaj ne kupi leteći auto od žeksa
Tandece joj desno krilo pa je na servisuA Metlaja, zar ti nemaš metlu na kojoj letiš![]()
Kupi Completu u prahu, biljni krimerBem ti ni jedno ovo biljno mleko ne valja za u kafu, koje god da sipam ima neku sekundarnu gorcinu koja se javi kad progutas. Ne idu uz kafu da ga hebes nikako
Treba mi pravo mleko al da nije mleko![]()
Ima jedno koje valja. U DM kupi "ne mleko," ima po 170 dinara i po 390. E to po 170 je bolje i nema tu gorčinu.Bem ti ni jedno ovo biljno mleko ne valja za u kafu, koje god da sipam ima neku sekundarnu gorcinu koja se javi kad progutas. Ne idu uz kafu da ga hebes nikako
Treba mi pravo mleko al da nije mleko![]()
Sad moram da guglam sta ti je toKupi Completu u prahu, biljni krimer
Nasla, to je glukozni sirup dehidriran, to ne nikako, ne kupuj to djubreKupi Completu u prahu, biljni krimer
Jesi probala?Ima jedno koje valja. U DM kupi "ne mleko," ima po 170 dinara i po 390. E to po 170 je bolje i nema tu gorčinu.Pogledajte prilog 1622467
Kazu mi kolege da dm bio mleko ne muci stomak kao druge marke, iako je klasicno mleko
Treba i to da probam
Ko sta radi ja samo kupujem ona biljna mleka i propadaju mi ne iskoristim, ruzna su mi u kafi sva...
Probala i koristim, zato sam i predložila. Ima ga u prodaji ali nema on lineJesi probala?
Jer sva koja sam probala sa ovasom i sojom imaju gorcinu. Nisam ovaj iz dm.... Cudno da nema. Sad cu da proguglam
Aj probacu hvalaProbala i koristim, zato sam i predložila. Ima ga u prodaji ali nema on line
Javi jel ti ok da ne preporučujem drugima ako sam poremećena da ukusimaAj probacu hvala
Aj vazi javljamJavi jel ti ok da ne preporučujem drugima ako sam poremećena da ukusima