Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, pare ne dajem ni ja, iz principa, postoje načini da se dobije dobro naoružanje, jes da traje duže al bar vremena imam. :zkez:
Finog si zeta našla, skroz odobravam, ko da ga tetka rodila. :rotf:
Joj sto meni te igrice idu na k :lol: sreca on ne preteruje, nije tip gejmera pa da je zaludjen. Odigra tako neku bitku uvece da iskulira.... I ne voli neke mnogo brutalne, vise strategije... Mada je za moj ukus i to mnogo al aj.... Taman ja za to vreme neki film/seriju odgledam pa smo se lepo podelili sa hobijima, svakom svoj....

Joj sto meni te igrice idu na k :lol: sreca on ne preteruje, nije tip gejmera pa da je zaludjen. Odigra tako neku bitku uvece da iskulira.... I ne voli neke mnogo brutalne, vise strategije... Mada je za moj ukus i to mnogo al aj.... Taman ja za to vreme neki film/seriju odgledam pa smo se lepo podelili sa hobijima, svakom svoj....
Bar se ne svađate oko daljinca. :rotf:

Bem ti ni jedno ovo biljno mleko ne valja za u kafu, koje god da sipam ima neku sekundarnu gorcinu koja se javi kad progutas. Ne idu uz kafu da ga hebes nikako :aha:
Treba mi pravo mleko al da nije mleko :lol:
Ima jedno koje valja. U DM kupi "ne mleko," ima po 170 dinara i po 390. E to po 170 je bolje i nema tu gorčinu.
Screenshot_2024-10-08-18-45-25-31_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back