Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.682
Šta je inverziona klupa?
Izguglala sam. Nemam, niko koga poznajem je nema.
Izguglala sam. Nemam, niko koga poznajem je nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.Hehe..Marge imas li ti koje lakse pitanje?
Te neodijumski magnet,te inverziona klupa...![]()
Moram priznati da prvi put i vidim i cujem za ovu inverzionu klupu.Pa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.
Evo danas ću biti dobra, neću postavljati takva pitanja, skuvaću punjene paprike i čitaču službeni glasnik.
Jel znate šta se tu sve može saznati,što se provuče kroz zakon a u korist građana, ako ikako saznaju...
Na primer dva konkursa u poslednjih 10 dana za finansiranje dece koja su bila na nekim takmičenjima.
Pa neke subvencije za renoviranje stambenih objekata, pa svašta...
Pogledajte prilog 1619745
Ovo bre ko sprava za mucenje iz 13 vekaPa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.
Evo danas ću biti dobra, neću postavljati takva pitanja, skuvaću punjene paprike i čitaču službeni glasnik.
Jel znate šta se tu sve može saznati,što se provuče kroz zakon a u korist građana, ako ikako saznaju...
Na primer dva konkursa u poslednjih 10 dana za finansiranje dece koja su bila na nekim takmičenjima.
A ko me okrene naopačke ako zaglavim ili se umorim?Pa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.
Hocete reci da se visi naglavacke na ovoj klupi?A ko me okrene naopačke ako zaglavim ili se umorim?
Ali dobra stvar!
Ovo bre ko sprava za mucenje iz 13 veka
A koje dobro donosi to kad lezis tako naopacke? Sjuris krv u glavu padnes u nesvest?
Tako mi izgleda.Hocete reci da se visi naglavacke na ovoj klupi?![]()
Та клупа је много добра ствар.Pa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.
Meni cak nekad kad legnem na ravno,bez jastuka, vrti se u glavi.Kaže mm da probam da legnem na neku dasku pod uglom da vidim da li će mi to prijati. I to od jutros probala tri puta. Svaki put mi se vrtelo u glavi a posle zujalo u ušima. I bilo mi baš muka kad ustanem, a ugao bio 45 stepeni. Šta bi bilo naglavačke da visim ?
Onda pozovem kiropraktičara koji me popravlja, kaže...nikako, za tvoje dijagnoze može da pogorša stanje.
I tako...ništa od akrobacija.
I da, od ta tri puta po minut na dasci, je sve počelo jače da me boli nego obično .
Taj Hipokrat je inverzionu terapiju smislio za zdrave izgleda.
Za sta tacno ona pomaze?Та клупа је много добра ствар.
Мене је спасила пре 12 година.
Нисам знала шта с боливима уз вратну кичму и испод лопатице.
Физикална нула помоћи.
Ортопед ми је урадио киропрактику, искрцкао ми врат и рекао ми да нађем ту справу.
И имала ју је локална теретана.
За три месеца сам била као нова.
Сад видим да пишеш о потпуном извртању, па да додам.
Ја сам је другачије користила.
Подупирала сам се с њом у пределу карлице, стопала заглавим и труп пребацим као да се савијам.
Фактички, тежина тела.
И не сасвим наопачке.
Додала сам у горњем коментару.Za sta tacno ona pomaze?
E,hvala.Vidim da bi i meni to trebalo.Додала сам у горњем коментару.![]()
To je daska za peglanje.to je daska za trbusnjake
e zene![]()
Stenoza i diskus hernija nije posledica nevežbanjaNajbolje je da počnete da se bavite pilatesom, pa da do bolova u leđima i ne dođe.![]()