Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovukla se sa terena 🥴

Tired Donald Duck GIF by Mickey Mouse

Hehe..Marge imas li ti koje lakse pitanje?😀
Te neodijumski magnet,te inverziona klupa...😀
Pa ona što se okreneš naopačke pa oslobodi pritiska na kičmu.
Evo danas ću biti dobra, neću postavljati takva pitanja, skuvaću punjene paprike i čitaču službeni glasnik.
Jel znate šta se tu sve može saznati,što se provuče kroz zakon a u korist građana, ako ikako saznaju...
Na primer dva konkursa u poslednjih 10 dana za finansiranje dece koja su bila na nekim takmičenjima.
Pa neke subvencije za renoviranje stambenih objekata, pa svašta...
Screenshot_2024-10-02-17-09-24-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Evo danas ću biti dobra, neću postavljati takva pitanja, skuvaću punjene paprike i čitaču službeni glasnik.
Jel znate šta se tu sve može saznati,što se provuče kroz zakon a u korist građana, ako ikako saznaju...
Na primer dva konkursa u poslednjih 10 dana za finansiranje dece koja su bila na nekim takmičenjima.
Pogledajte prilog 1619745
Moram priznati da prvi put i vidim i cujem za ovu inverzionu klupu.🙂
E,za punjene paprike i sluzbeni glasnik sam vec cula.😂

Ovo bre ko sprava za mucenje iz 13 veka :lol:
A koje dobro donosi to kad lezis tako naopacke? Sjuris krv u glavu padnes u nesvest?

A ko me okrene naopačke ako zaglavim ili se umorim? :mrgreen:

Ali dobra stvar!

Kaže mm da probam da legnem na neku dasku pod uglom da vidim da li će mi to prijati. I to od jutros probala tri puta. Svaki put mi se vrtelo u glavi a posle zujalo u ušima. I bilo mi baš muka kad ustanem, a ugao bio 45 stepeni. Šta bi bilo naglavačke da visim ?
Onda pozovem kiropraktičara koji me popravlja, kaže...nikako, za tvoje dijagnoze može da pogorša stanje.
I tako...ništa od akrobacija.
I da, od ta tri puta po minut na dasci, je sve počelo jače da me boli nego obično .
Taj Hipokrat je inverzionu terapiju smislio za zdrave izgleda.

Та клупа је много добра ствар.
Мене је спасила пре 12 година.
Нисам знала шта с боливима уз вратну кичму и испод лопатице.
Физикална нула помоћи.
Ортопед ми је урадио киропрактику, искрцкао ми врат и рекао ми да нађем ту справу.
И имала ју је локална теретана.
За три месеца сам била као нова.

Сад видим да пишеш о потпуном извртању, па да додам.
Ја сам је другачије користила.
Подупирала сам се с њом у пределу карлице, стопала заглавим и труп пребацим као да се савијам и онда лагано радим леђњаке.
Фактички, тежина тела.
И не сасвим наопачке.

Буквално овако.

Screenshot_20241003_165816.jpg

За све које боле леђа, болови настају због слабости леђних мишића.
А ова вежба то решава.
Тако да, Марџ, само да висиш, нема баш никаквог ефекта.

Poslednja izmena:
Kaže mm da probam da legnem na neku dasku pod uglom da vidim da li će mi to prijati. I to od jutros probala tri puta. Svaki put mi se vrtelo u glavi a posle zujalo u ušima. I bilo mi baš muka kad ustanem, a ugao bio 45 stepeni. Šta bi bilo naglavačke da visim ?
Onda pozovem kiropraktičara koji me popravlja, kaže...nikako, za tvoje dijagnoze može da pogorša stanje.
I tako...ništa od akrobacija.
I da, od ta tri puta po minut na dasci, je sve počelo jače da me boli nego obično .
Taj Hipokrat je inverzionu terapiju smislio za zdrave izgleda.
Meni cak nekad kad legnem na ravno,bez jastuka, vrti se u glavi.
Ili ono kad se nagnem nazad da mi frizer opere kosu.Mogu misliti da bi mi se okretalo sve oko mene da ovako visim naglavacke.🙂

Та клупа је много добра ствар.
Мене је спасила пре 12 година.
Нисам знала шта с боливима уз вратну кичму и испод лопатице.
Физикална нула помоћи.
Ортопед ми је урадио киропрактику, искрцкао ми врат и рекао ми да нађем ту справу.
И имала ју је локална теретана.
За три месеца сам била као нова.

Сад видим да пишеш о потпуном извртању, па да додам.
Ја сам је другачије користила.
Подупирала сам се с њом у пределу карлице, стопала заглавим и труп пребацим као да се савијам.
Фактички, тежина тела.
И не сасвим наопачке.
Za sta tacno ona pomaze?

Mog muža su obavestili da mu je odobrena invalidska penzija, da čeka rešenje. Ono, nije za slavlje kada dobiješ rak, pa stekneš uslov za penzionisanje, ali je on mnogo srećan. Srećniji zbog toga što neće još četiri godine morati da plaća po 200000 dinara za doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje, nego zbog same penzije. Penzija će ionako biti penzijica, ali smo bar ovaj godišnji trošak skinuli sa vrata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back