Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojim busem ce se moci doci od nove autobuske do centra?
I gdje se kupuje karta za gradski prevoz?
Poslednji put kad sam isla trebalo je kartu platiti karticom(koga briga ako nemas karticu)i nesto kao uslikati telefonom (koga briga ako nemas telefon)sa sve punim rukama stvari u guzvi.
Inace,ne volim da se svercujem u busu,a kod vozaca ne mozes kupiti.

Poslednji put kad sam isla trebalo je kartu platiti karticom(koga briga ako nemas karticu)i nesto kao uslikati telefonom (koga briga ako nemas telefon)sa sve punim rukama stvari u guzvi.

Do centra imaš 95 pravac preko Brankovog mosta ka Zelenom vencu i tramvaje 7 i 9 ako hoćeš ka Slaviji i Tašmajdanu.

Sms-om ili prislonis bankovnu karticu u busu na aparatu (nisam sigurna da li i dalje prihvataju samo masterkard ili su prosirili spektar)
Za centar ti je bus 95 ili tramvaj 7 i 9

Sad ti tek ništa nije jasno, priznaj :lol:
Jeste.😀
Sve je dobro,samo da ne moram da se bakcem placanjem karata na jednoj nozi sa koferom.😀
Isla sam tada sa aerodroma,kofer u jednoj ruci,torba u drugoj,jos neka kesa usput i uletim u prvi bus na aerodromu sa nadom da ide prema centru,jer gdje ce drugo.😂
Podjem da platim kartu vozacu,on samo odmahuje glavom.Ukapiram da moram sama to obaviti.😀
Balansirajuci nekako,kofer se prevrce,a autobus malo,malo koci,dobauljam do aparata,a tamo jos sapatnika koji stoje pred aparatom i ne znaju kako se placa.
Trust mozgova,neki momak,djevojka i ja, ukapiramo da treba platiti karticom,koju sad treba naci u novcaniku i spustiti one stvari,u sve vecoj guzvi.
Neko promrmlja da treba i slikati telefonom.
E,pa mislim se ja,ima li sta jos da treba.
Tako je to kad covjek hoce da bude posten.
Zasto jednostavno,kad moze komplikovano?
U medjuvremenu bus ide kroz neko prigradsko naselje,Bogu za tregerima i ja se upitam da li sam u pravom busu. Jos samo fali da zavrsim u nekim kukurizima.😀
I posle jedno petnaestak stanica (brojala sam )
ukazase se obrisi Bg meni poznati...😂
Eto,pa vi vidite muke mladog Vertera u Bg.😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back