limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Da rezimiramo...
Treba mi...A90 ili A1 na 9011.
Treba mi...A90 ili A1 na 9011.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A90Da rezimiramo...
Treba mi...A90 ili A1 na 9011.![]()
Ne,nije upitna nego izjavna recenica.
Ма опуштено!Jeste.
Sve je dobro,samo da ne moram da se bakcem placanjem karata na jednoj nozi sa koferom.
Isla sam tada sa aerodroma,kofer u jednoj ruci,torba u drugoj,jos neka kesa usput i uletim u prvi bus na aerodromu sa nadom da ide prema centru,jer gdje ce drugo.
Podjem da platim kartu vozacu,on samo odmahuje glavom.Ukapiram da moram sama to obaviti.
Balansirajuci nekako,kofer se prevrce,a autobus malo,malo koci,dobauljam do aparata,a tamo jos sapatnika koji stoje pred aparatom i ne znaju kako se placa.
Trust mozgova,neki momak,djevojka i ja, ukapiramo da treba platiti karticom,koju sad treba naci u novcaniku i spustiti one stvari,u sve vecoj guzvi.
Neko promrmlja da treba i slikati telefonom.
E,pa mislim se ja,ima li sta jos da treba.
Tako je to kad covjek hoce da bude posten.
Zasto jednostavno,kad moze komplikovano?
U medjuvremenu bus ide kroz neko prigradsko naselje,Bogu za tregerima i ja se upitam da li sam u pravom busu. Jos samo fali da zavrsim u nekim kukurizima.
I posle jedno petnaestak stanica (brojala sam )
ukazase se obrisi Bg meni poznati...
Eto,pa vi vidite muke mladog Vertera u Bg.![]()
Не читам све редом али А1 ти је за цео дан, а А90 је сат и по вожње.Ne,nije upitna nego izjavna recenica.
Pricam sama sa sobom.
Te dvije opcije mi mogu trebati.
onako kako ti je napisao ANDREJ MKE,hvala vam...sad mi je jasnije.![]()
Ok.Hvala.onako kako ti je napisao ANDREJ MK
ta poruka ti važi sat i po, ma koliko prevoza menjala
Ja sam se u Italiji cak svercovala u onom brodicu u Veneciji.Ма опуштено!
Код Срба и даље постоји душа и могућност да ти сам контролор објасни како да платиш.
Била сам у Италији почетком септембра.
Лет ка тамо је био преко Беча.
Пријатељ згазио на жуту линију, а Аустријанка с амовима:" Плиз бихајнд јелоу лајн".
Наравно нико не реагује.
Устаје госпођа с места контролора пасоша још гласније :" Плиииз бихајнд јелоу лајн!!!".
Ма једи г крембилко, ево, померио сам се назад 20 цм.
Престала да печатира пасоше. Вероватно би га физички вратили тих 20 цм да се није сам евакуисао.
У Италији друга песма.
Осим, ако им заличиш физички на Русе.![]()
Moram da pitam,iako ni meni ne trebaju...sta su neodijumski magneti?Doneo mi mm 10 neodijjumskih malih magneta, prste pilomih sa njima da ih razdvojim. A i ne trebaju mi...
To pitaš za druga, odnosno drugaricu, tj. mene. (Pitam se, pitam i jaMoram da pitam,iako ni meni ne trebaju...sta su neodijumski magneti?![]()
Da.To pitaš za druga, odnosno drugaricu, tj. mene. (Pitam se, pitam i ja).
Dilajt bi rekao: kaži šta je to da ne guglam.Da.
U ime svih forumskih radoznalih neznalica.![]()
slikaj nam guzicuRadim u konfernciskoj sali hotela, sela sam na stolicu koja je puna sljokicaverovatno ostatak od svadbe za vikend, nisu dobro ocistili....sad sam sva u sljokicama
![]()
jao diki ♥Dilajt bi rekao: kaži šta je to da ne guglam.
na koju stranu ade oćešJa razmišljam kako da se dokopam Ade. Imam neku "business run" i znam da će biti haos sa parkingom i ne zna šta mi je činiti. Da li preko Banovog brda ili brodićem iz blokova?
Mrzim gužve, a vala i obaveze.
A, bre, Moco, mi žene treba da crtamo srca, ti treba ovakojao diki ♥
de si ženskaJeste.
Sve je dobro,samo da ne moram da se bakcem placanjem karata na jednoj nozi sa koferom.
Isla sam tada sa aerodroma,kofer u jednoj ruci,torba u drugoj,jos neka kesa usput i uletim u prvi bus na aerodromu sa nadom da ide prema centru,jer gdje ce drugo.
Podjem da platim kartu vozacu,on samo odmahuje glavom.Ukapiram da moram sama to obaviti.
Balansirajuci nekako,kofer se prevrce,a autobus malo,malo koci,dobauljam do aparata,a tamo jos sapatnika koji stoje pred aparatom i ne znaju kako se placa.
Trust mozgova,neki momak,djevojka i ja, ukapiramo da treba platiti karticom,koju sad treba naci u novcaniku i spustiti one stvari,u sve vecoj guzvi.
Neko promrmlja da treba i slikati telefonom.
E,pa mislim se ja,ima li sta jos da treba.
Tako je to kad covjek hoce da bude posten.
Zasto jednostavno,kad moze komplikovano?
U medjuvremenu bus ide kroz neko prigradsko naselje,Bogu za tregerima i ja se upitam da li sam u pravom busu. Jos samo fali da zavrsim u nekim kukurizima.
I posle jedno petnaestak stanica (brojala sam )
ukazase se obrisi Bg meni poznati...
Eto,pa vi vidite muke mladog Vertera u Bg.![]()
A, bre, Moco, mi žene treba da crtamo srca, ti treba ovako![]()
Ja sam se u Italiji cak svercovala u onom brodicu u Veneciji.
Nije da nisam htjela da platim,ali niko nije trazio kartu na ulazu.Posle cujem da je taj ulaz za domace,a drugi za turiste.
Ali niko zapravo ne provjerava da li si turist ili ne.
Kod Svabe to ne bi moglo ni u ludilu.![]()
To je nesto modernije,ja sam bila u stara,dobra vremena,kad bi te saputnici odmah prijavili kontroli ako vide da ne placas.Koristila sam svojevremno dosta onaj njihov crveni međugradski voz. Imaju aplikaciju na tel preko koje plaćaju kartu, lik drži aplikaciju otvorenu i čeka da li će naići kontrola. Ako ih nema, ne klikće. Stalno sam tako viđala. Čak sam se i ja u nekom trenutku prošvercovala![]()
Na Majorci u međugradskom prevozu prisloniš karticu na automat kod prednjih vrata.Koristila sam svojevremno dosta onaj njihov crveni međugradski voz. Imaju aplikaciju na tel preko koje plaćaju kartu, lik drži aplikaciju otvorenu i čeka da li će naići kontrola. Ako ih nema, ne klikće. Stalno sam tako viđala. Čak sam se i ja u nekom trenutku prošvercovala![]()
O,de si,puki?de si ženska![]()