eveline
Elita
- Poruka
- 22.973
pa to mi kaži, umiri me i ohrabriS obzirom na to ko ju je gradio, ocekujem sa prvom jakom kisom da se otvori neka provalija u asfaltu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to mi kaži, umiri me i ohrabriS obzirom na to ko ju je gradio, ocekujem sa prvom jakom kisom da se otvori neka provalija u asfaltu![]()
Meni lakše iznošenu torbu baciti nego srediti ormane.Zašto čuvaš? Šta će ti? Bolje pokloni nekome.
Ja moram da bacim i brdo torbi koje su se ofucale i da, žao mi je ali moram. Torbe su mi omiljeni modni dodatak i vežem se za svaku ali nema druge - ako se ofucala nije za nošenje i tu nema pogovora.
Pojma nemam, a ni ne liči. Ne kijam, ne curi nos, ne kašljem, bronhije čiste.Da nije korona?
To i radim, kao hrčak sam, izmilim da popijem brufen i nazad u krpe, zamotam se i spavanjac.Odmaraj i pi nesto za spustanje![]()
S obzirom na to ko ju je gradio, ocekujem sa prvom jakom kisom da se otvori neka provalija u asfaltu![]()
Kojim busem ce se moci doci od nove autobuske do centra?
I gdje se kupuje karta za gradski prevoz?
Poslednji put kad sam isla trebalo je kartu platiti karticom(koga briga ako nemas karticu)i nesto kao uslikati telefonom (koga briga ako nemas telefon)sa sve punim rukama stvari u guzvi.
Inace,ne volim da se svercujem u busu,a kod vozaca ne mozes kupiti.
Znam pa prolazim svaki dan, pomno sam pratila razvojni put "sitnih" 4-5 god i viseSećaš se da je tu kod buvljaka kopano i da su postavljane cevi? Navodno zbog toga je i kasnila izgradnja stanice. Tako da nisi daleko od istine![]()
Hvala!Do centra imaš 95 pravac preko Brankovog mosta ka Zelenom vencu i tramvaje 7 i 9 ako hoćeš ka Slaviji i Tašmajdanu.
Sms-om ili prislonis bankovnu karticu u busu na aparatu (nisam sigurna da li i dalje prihvataju samo masterkard ili su prosirili spektar)Kojim busem ce se moci doci od nove autobuske do centra?
I gdje se kupuje karta za gradski prevoz?
Poslednji put kad sam isla trebalo je kartu platiti karticom(koga briga ako nemas karticu)i nesto kao uslikati telefonom (koga briga ako nemas telefon)sa sve punim rukama stvari u guzvi.
Inace,ne volim da se svercujem u busu,a kod vozaca ne mozes kupiti.
Kako sms-om? Na koji broj saljem?Sms-om ili prislonis bankovnu karticu u busu na aparatu (nisam sigurna da li i dalje prihvataju samo masterkard ili su prosirili spektar)
Za centar ti je bus 95 ili tramvaj 7 i 9
Pise na svakoj stanici koji je broj, pojma nemam nisam nikad slalaKako sms-om? Na koji broj saljem?
Hvala!![]()
Aha,ok...hvala.Pise na svakoj stanici koji je broj, pojma nemam nisam nikad slala
Pise na svakoj stanici koji je broj, pojma nemam nisam nikad slala
sms Na broj 9011Kako sms-om? Na koji broj saljem?
Hvala!
P.s.Je li to vise nema "starinskog"placanja?
Ma znam da je bilo nalepljeno na stanicama, to sa brojem pa nesto A neki broj....pojma nemam ne koristim, imam mescnu preko firme....
Ma znam da je bilo nalepljeno na stanicama, to sa brojem pa nesto A neki broj....pojma nemam ne koristim, imam mescnu preko firme....
E,hvala vam...sad mi je jasnije.![]()
Skini aplikaciju Beograd Plus sa Google play, registruj se i tamo imaš sve objašnjeno.E,hvala vam...sad mi je jasnije.![]()
A ma jok to....to bilo kad je bio bus plusA da da ima obaveštenja gde hoćeš
Nego sam pomislila da misliš da se ukucava broj stanice![]()
Jeste.Sad ti tek ništa nije jasno, priznaj![]()