- Poruka
- 17.475
Italija Francuska, Španija.Injaoo a gde si trebala da me vodis?
Di ces?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Italija Francuska, Španija.Injaoo a gde si trebala da me vodis?
Di ces?
Мрзим те. Само ти ја то отворено кажемItalija Francuska, Španija.

Bice. Ne brini kako drugačije da se hvalim i foliramИ очекујем разгледнице. Хоћу све да видим, јешчула

Што се фолираш? Нећеш стављати овде туђе фотке, него своје, са свог одмора, плаћеног од пара које си сама зарадила.Bice. Ne brini kako drugačije da se hvalim i foliram![]()
Ubila si u meni svaku nadu da ću postati sponzorusaШто се фолираш? Нећеш стављати овде туђе фотке, него своје, са свог одмора, плаћеног од пара које си сама зарадила.
Одоцнила си малоUbila si u meni svaku nadu da ću postati sponzorusa![]()

"Poslaću vam razglednicu iz afričke zemlje Safari,И очекујем разгледнице. Хоћу све да видим, јешчула![]()

Ovo me doubiloОдоцнила си мало![]()

Нећем вишеOvo me doubilo![]()

Ja vala jokМрзим те. Само ти ја то отворено кажем![]()

Uživaj.Italija Francuska, Španija.

Moja majka je za zimnicu uvijek kupovala bip-ovo sirce,iako je bilo najskuplje.Pijem kafu i u niskom startu sam da kupim krastavce i pomećem ih u teglu.
I sad gledam na cenoteci cenu sirćeta. Pa jel moguće da je od 120-180 din litra ?
Mislim, ima od danas u lidlu za 70, ali da je po onoj ceni, definitivno mi se ne bi isplatilo da se igram domaćice.
Sva sreća pa su se ukućani složili da od salate jedu samo kornišone a da im je ostalo na moranje.
Pošto su tako fini, dala sam im da biraju koje će veličine. Kažu, nemoj one sitne od prošle godine...a ja se ubih od pranja i slaganja ,i beše prilično skupo kupovati krastavčiće od 5 cm, debljine malog prsta.
Oce ovo da poplaca dugove i resi zdrastvena pitanja?

jedino ko ima svoje povrće, al to je druga priča-Ja sam davno uvela veto na pravljene zimnice. Namucimo se ko pacovi a ispadne skuplje
Jedino sto je kao zdravije al to macki o rep kad jedes sva mogudja srranja pa sad kao problem kupovna tegla krastavca, nije nego, ajde bre....
To da...to je drugaciji zivot skroz....jedino ko ima svoje povrće, al to je druga priča-
Svaka tebi čast u zivotu mi nije palo na pamet da se zezam sa tim, što reče Metla sve ima da se kupi pa ko voli nek izvoli.Ebli me krastavci. Tri četvrtine su manji od 5 cm i tanji od 1 cm.
Kaže Imre da ima tu i većih kakvih sam tražila. Ima, ali skoro da i nema.
Mislim da se ovi Mađari ponekad vade na to da kao ne razumeju srpski.
Borim se sa 11 kg bebi kornišona.Pogledajte prilog 1604175