Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U potrazi sam za najjeftinijim post paid paketom za ćerku gde će biti dovoljno interneta, nije bitna opcija besplatnih minuta.
Imate li neki predlog ?
Gledam na yettelu smartić paket...super, 299 dinara neograničen internet i 50 minuta prema svima. Ali kad ih pozoveš, saznaš da moraš da kupiš i smartić sat koji izađe oko 150 evra .

U potrazi sam za najjeftinijim post paid paketom za ćerku gde će biti dovoljno interneta, nije bitna opcija besplatnih minuta.
Imate li neki predlog ?
Gledam na yettelu smartić paket...super, 299 dinara neograničen internet i 50 minuta prema svima. Ali kad ih pozoveš, saznaš da moraš da kupiš i smartić sat koji izađe oko 150 evra .
Globaltel je svojevremeno imao jeftine pakete, proveri sad kako je
Mislim da ih je mts kupio sad, ne znam kakve su cene sad

Jesi li sigurna da su to krastavci?:)
Mozda je neka nova vrsta.
Sala,sala...😀
E to je pijačar Imre koji živi u selu sa imenom Šupljak (stvarno se selo tako zove).
On gaji između ostalog čili papričice tipa habanero (od njega kupujem drva čilija za sitne pare) i svašta organsko. Morke mu sakupljaju štetočine a posle morke prodaje za supu kad ga jako iznerviraju jer se deru. E sve to je objašnjeno na jedva srpskom jeziku sa njegove strane.
Dobri smo mi, ali se često ne sporazumemo najbolje. I sad kad je već doneo te naručene krastavce, kako da ih ne kupim.
A trenutno , kaže ima problem, jer u svakoj paprici koju ubere ima po tri do četiri "crvova" i sve će morati da spali da ne zarazi njivu.

Globaltel je svojevremeno imao jeftine pakete, proveri sad kako je
Mislim da ih je mts kupio sad, ne znam kakve su cene sad
Gledala sam to, ali su malo nejasni. Pisala im dva maila, i otprilike shvatila da moraš da preneseš broj i jedan mesec uzmeš frepaid paket od 900 dinara pa dobiješ 200 gb koje možeš koristiti dok dopunjavaš redovno kredit a ne moraš biti na frepaidu.

Gledala sam to, ali su malo nejasni. Pisala im dva maila, i otprilike shvatila da moraš da preneseš broj i jedan mesec uzmeš frepaid paket od 900 dinara pa dobiješ 200 gb koje možeš koristiti dok dopunjavaš redovno kredit a ne moraš biti na frepaidu.
Ja nisam korisnik al znam par ljudi koji jesu i zadovoljni su, ali su postali korsnici pre nego ih kupio mts...

Nemaš nekog da dodje kući da tu da te inekcije?
Ne mogu ja da kipim te injekcije, izmenjali su zakone i sad to vise ne daju. Stednja, jer smo tigar

Ma nista nisam uradila
Sad mi dr u dz kaze ne moze ona da da nalog za privatno...
Jedni tvrde da moze drugi da ne moze
A ja se nasetah
Ko i za sve u ovoj drzavi tako i za ovo niko ne zna svoj posao

Ne mogu ja da kipim te injekcije, izmenjali su zakone i sad to vise ne daju. Stednja, jer smo tigar

Ma nista nisam uradila
Sad mi dr u dz kaze ne moze ona da da nalog za privatno...
Jedni tvrde da moze drugi da ne moze
A ja se nasetah
Ko i za sve u ovoj drzavi tako i za ovo niko ne zna svoj posao
Mislila sam da ti oni izdaju te inekcije a da ti nadjes nekog ko bi ti ih davao kod kuce.
Uh, da poludis skroz.
Meni dr na odmoru do kraja meseca, ne ide mi se kod drugog, nit znam dal da čekam nju niti dal da idem kod druge pa sta mi bog da.
Aj bar je malo zahladilo.

Mislila sam da ti oni izdaju te inekcije a da ti nadjes nekog ko bi ti ih davao kod kuce.
Uh, da poludis skroz.
Meni dr na odmoru do kraja meseca, ne ide mi se kod drugog, nit znam dal da čekam nju niti dal da idem kod druge pa sta mi bog da.
Aj bar je malo zahladilo.
Znam sta si mislila ali ja ne mogu da dodjem do injekcije jer ih sada drze samo u bolnicama i klinikama privatnim. Dzaba ja da nadjem neke ruke kad nemam ampule. Ne moze da mi prepise ni da kupim ampule jer joj zakon zabranjuje, nekad je moglo
Jjebe se bre njima afto, stavili su novo pravilo, pokriva me oralna terapija i cao... To sto ta oralna radi polovican posao i sto ce mi se vratiti problem za tri meseca opet, to njih zabole... Sistem je napravljen da stedi. Ako hoces platis privatno sve i dobices sve
Nekad je dz imao sve terapije i zavrsim sa doktorom opste prakse sve....sad su im vezali ruke

Zavisi sta ti treba, ako ti treba neki uput mozes i kod drugog. Al ako treba da te leci da ti daje terapije onda je malo zeznuto ako nije upoznata
Generalno kad je dr na odmoru pravilo je da preuzima pacijente neko drugi... Tako da ako ti je neka hica idi kod zamene

Znam sta si mislila ali ja ne mogu da dodjem do injekcije jer ih sada drze samo u bolnicama i klinikama privatnim. Dzaba ja da nadjem neke ruke kad nemam ampule. Ne moze da mi prepise ni da kupim ampule jer joj zakon zabranjuje, nekad je moglo
Jjebe se bre njima afto, stavili su novo pravilo, pokriva me oralna terapija i cao... To sto ta oralna radi polovican posao i sto ce mi se vratiti problem za tri meseca opet, to njih zabole... Sistem je napravljen da stedi. Ako hoces platis privatno sve i dobices sve
Nekad je dz imao sve terapije i zavrsim sa doktorom opste prakse sve....sad su im vezali ruke

Zavisi sta ti treba, ako ti treba neki uput mozes i kod drugog. Al ako treba da te leci da ti daje terapije onda je malo zeznuto ako nije upoznata
Generalno kad je dr na odmoru pravilo je da preuzima pacijente neko drugi... Tako da ako ti je neka hica idi kod zamene
Nije mi hica, kud sam čekala ovako dugo čekala bi još to malo jer,samo ona je videla da su mi slomljena rebra, i samo ona kaže da se mekotkovni tumori mogu operisati i da će mi samo biti bolje od toga. Svi ostalo se prave ludi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back