Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.702
Jel može to privatno sa anestezijom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni dijete cuva ljekar. Nema posao, ceka neku odluku ministarstva, ne moze da uzme specijalizaciju koju zeli. Dobar student. Jer nas cilj je da se nasi ljekari zaposle po svabijama i da popunimo njihove potrebe a nama neka ostane ko nema kapital da plati kartu.Pokrivam se ušima...izgleda sam manjina.
Valjda se o ukusima ne treba raspravljati.
A ovih dana sam po bolnicama sa majkom i posmatrajući stičem utisak da nam stavove formiraju mladi koji su njeni fanovi i koji imaju drugačije prioritete. O stručnosti ne bi, ima ih savesnih i posvećenih, ali imam utisak da će za dvadesetak godina biti, kad odeš kod lekara, ako ne znaju šta ti je, evo može jedna mala eutanazija za vas...
a to što se zakazuje, to je formalnost, i dalje prozivaju po tome ko je kad predao knjižicu, odn, javio se na šalter sa uputomJa sedim u domu zdravlja. Imala sam zakazano u 11h. Sat vremena kasnije i dalje nisam prozvana.
ne moram da npominjem da je džabe trošila inekciju.Одлазак медицинских сестара је уговорен још кад је Томица Милосављевић био министар. Легално, преко бироа.Meni dijete cuva ljekar. Nema posao, ceka neku odluku ministarstva, ne moze da uzme specijalizaciju koju zeli. Dobar student. Jer nas cilj je da se nasi ljekari zaposle po svabijama i da popunimo njihove potrebe a nama neka ostane ko nema kapital da plati kartu.
Al zato nas narod kuka na izdvajanje za zdravstvo. Dajte mi moje pare da uplatim privatno. E pa, juce koleginica jedan vrlo kratak pregled kod privatnika platila 12.000 a dijagnoza, 'ne znam zaista, pokusajte kod ovoga, mozda oni otkriju vise'.
Mene je tako boleo kad sam imala helikoTaj nexium mi je juče dr prepisao. Njega pijem.
Nemam ja uopšte mučnine, mene samo divljački boli želudac.
Ja ga pitam večeras jel postoji nešto da prestanu bolovi, on kaže da ne postoji. Kaže, prestaće od nexium. Ali meni ne prestaje. Boli nenormalno, kao kada krene kamen u bubregu.
Moze al nemoj da bacas pare, ne boli nista, problem je sto je gadno neprijatno i tera na povracanje, ali nije bolnoJel može to privatno sa anestezijom?![]()
desi bratejeboteMoze al nemoj da bacas pare, ne boli nista, problem je sto je gadno neprijatno i tera na povracanje, ali nije bolno
Daju ti lokalno lidokain gel da malo umrtve grlo i smanje refleks za povracanje, ali svakako se oseca gadjenje i bude blagog povracanja
Bola nema
Moj ti je savet, iz iskustva, ako mozes privatno da platis, bolje rade pazljivije neznije i manja je muka.
A da placas opstu anesteziju, plus da organizam bacas u to stanje opste anestezije, po meni licno je bespotrebno za ovu intervenciju....ali ti kako hoces, dogovori sa dr sta ti je bolje
♥Rekao mi je izabrani lekar da prvo uradim test na heliko. To ću uraditi ovih dana, sutra prekosutra. Pa kada vidimo taj rezultat, onda da vidimo šta dalje. Danas sam bez tegoba, uopšte me nije bolelo. Valjda neće boleti ni noćas.Mene je tako boleo kad sam imala heliko
Ako bude bilo potrebno, ići ću sigurno privatno. Jer mi je rekao doktor, da od kada on radi, a to je oko dve godine, nije video ni jedan termin za gastroenterologa. Kaže da svi idu privatno, jer termina jednostavno nema.Moze al nemoj da bacas pare, ne boli nista, problem je sto je gadno neprijatno i tera na povracanje, ali nije bolno
Daju ti lokalno lidokain gel da malo umrtve grlo i smanje refleks za povracanje, ali svakako se oseca gadjenje i bude blagog povracanja
Bola nema
Moj ti je savet, iz iskustva, ako mozes privatno da platis, bolje rade pazljivije neznije i manja je muka.
A da placas opstu anesteziju, plus da organizam bacas u to stanje opste anestezije, po meni licno je bespotrebno za ovu intervenciju....ali ti kako hoces, dogovori sa dr sta ti je bolje
Nema da... Bilo tako i ranije...znaci sad je istoRekao mi je izabrani lekar da prvo uradim test na heliko. To ću uraditi ovih dana, sutra prekosutra. Pa kada vidimo taj rezultat, onda da vidimo šta dalje. Danas sam bez tegoba, uopšte me nije bolelo. Valjda neće boleti ni noćas.
Ako bude bilo potrebno, ići ću sigurno privatno. Jer mi je rekao doktor, da od kada on radi, a to je oko dve godine, nije video ni jedan termin za gastroenterologa. Kaže da svi idu privatno, jer termina jednostavno nema.
desi bratejebote♥

Samo da ti kažem od sutra sam na odmoru mogla si sa mnom al više voliš surcinsku svekrvu
Poslaću ti razglednicu,par njih.Gde da dobijem termin, kada mi je rekao da moram ići privatno. Ali da nema potrebe da idem dok mi ne bude gotov test na heliko. I rekao mi je da radim iz stolice, najpouzdaniji je. Posle gastroskopije, naravno.Nema da... Bilo tako i ranije...znaci sad je isto
Za heliko test naglasi u laboratoriji da vec pijes nexium i sve sto pijes od terapija, da procene kojom metodom da te testiraju...verovatno ce zbog nexiuma izabrati iz krvi, ali videce vec....
To uradi sto pre, da bi znala na cemu si
A jesi dobila termin kod gastroenterologa za pregled?
Postoji. Zove se port, ili tako nekako, ali ne znam ko određuje da li će da se ugradi ili ne.Kad smo vec kod medicinskih problema,zna li ko postoji li neki metod ili nesto da se ugradi kad pacijentu vise nema gdje da se ubode igla u venu,kad pucaju vene,a mora da prima lijek i infuziju?
PORT....to imam ja ugrađeno.Kad smo vec kod medicinskih problema,zna li ko postoji li neki metod ili nesto da se ugradi kad pacijentu vise nema gdje da se ubode igla u venu,kad pucaju vene,a mora da prima lijek i infuziju?
Injaoo a gde si trebala da me vodis?Samo da ti kažem od sutra sam na odmoru mogla si sa mnom al više voliš surcinsku svekrvuPoslaću ti razglednicu,par njih.
I krv je ok isto....sta ti lakse....samo nemoj izdisajni jer vec pijes lekove pa ce biti problemGde da dobijem termin, kada mi je rekao da moram ići privatno. Ali da nema potrebe da idem dok mi ne bude gotov test na heliko. I rekao mi je da radim iz stolice, najpouzdaniji je. Posle gastroskopije, naravno.
...cutacu
posto malo poslova radim, pa ko veli aj da dodamo metli jos i animator da bude