Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj klinac je zato, skandinavski, bos i kad treba i kad ne treba 🥴
Значи, има добре грејаче. :)

Кад год се помене ова тема, сетим се моје мајке како покушава да тронта сестриног клинца, сва у трипу како ће да озебе, а он ходајућа фуруница.
Она га обуче, он све свуче.
А њена фрустрација расте. :lol:

Irci su slični, ako vidiš zimi nekoga u šortsu ili majici kratkih rukava znaš sigurno da je Irac. :)

Nego, za ova četiri dana mlađi je već pao sa stolice, pao po nekom kamenju i izgrebao koljeno, stariji mu je pričepio prst vratima i sad ova čvoruga na čelu... Dakle, naš dan se svodi na održati ih u životu, pogotovo mlađeg.
Čari odmora sa malom decom. :lol:

Kakvu dilemu imam u glavi...
Znate ono jezero Pačir sa ljubičasto bordo bojom, kao lekovito, zdravo...sto puta išli na njega, slana topla prijatna voda. Kažu lekovita.
E pa ta voda je deklarisana da je puna litijuma. Šta je sad to ?
Idemo tamo i dalje ili ne ?
Zna li neko koja je razlika od tog jezera i litijuma koji će nas ugrobariti ?

Screenshot_2024-08-22-08-01-14-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
kupila jutros habanero na pijaci za 250 dinara... kako volim ovaj žuti, sa tropskim aromama

Jel vam se desavalo da vam se i sedam dana prije menst pojavi smedji sekret
Desava mi se vec drugi mj za redom
Pm izrazen, nervizna sam i ocajna do te mjere da se miksa bijes i tuga, plakala bi

Kontam da se hormoni nisu uzjebali, kako se startuje sa njihovim pretragama, nisam nikad radila?

Generalno svi nalazi su ok

Pm izrazen, nervizna sam i ocajna do te mjere da se miksa bijes i tuga, plakala bi

Kontam da se hormoni nisu uzjebali, kako se startuje sa njihovim pretragama, nisam nikad radila?

Progesteron to radi
Dogovori sa ginekologom da proveris hormone

Jeste.Kaze dr nije nista opasno.
Jesu hormoni u pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back