Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je mirno...osim ako nam ne posaljes oluji :aha:
Нећу, нисам ја као неки...чек, па ти хоћеш? Изволи мало...
Storm Wind GIF

Sinoć u prodavnici sretnem učiteljicu mlađeg deteta. Toliko ga je nahvalila, kako je dobar, zreo, pametan, uvek spreman da sarađuje, uvek prepun ideja, jedno od dece s kojima je zadovoljstvo raditi. I reče da ne brine ni malo zbog prelaska u peti. Baš mi je onako puno srce i ponosna sam na njega, pogotovo što sam mislila da će nešto da priča o tome što nije hteo da ide na rekreativnu.

Sinoć u prodavnici sretnem učiteljicu mlađeg deteta. Toliko ga je nahvalila, kako je dobar, zreo, pametan, uvek spreman da sarađuje, uvek prepun ideja, jedno od dece s kojima je zadovoljstvo raditi. I reče da ne brine ni malo zbog prelaska u peti. Baš mi je onako puno srce i ponosna sam na njega, pogotovo što sam mislila da će nešto da priča o tome što nije hteo da ide na rekreativnu.
Pa de nase forumasko dete da nesto ne valja ajde boga ti ❤️

Jedan od retkih dana kad nisam u kolima. Odem na pijacu, kupim višnje za zamrzivač, kojima cena polako sustiže cenu zlatnih poluga.
Postavim pasulj i krenem da se igram sa višnjama.
U 9.15 utrčava ćerka sa informacijom da je zaboravila na neki individualni čas u Subotici koji počinje za 20 minuta. Divota...jurnjava kolima, a onda smaranje i čekanje dok ne izađe.
A posle časa mi ladno izjavi da će ona upisati dve srednje škole...E nećeš majci...nisam spremna da se školujem još 4 godine na ovaj način.
Jednu pa posle drugu ako baš hoće...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back