- Poruka
- 12.397
I ja sad treba da zaspim, jel 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ja kriva, tako pričaju babe.A mene nisu poveliSvekrva mi salje slike sa Islanda. Predivne su. Ona i svekar su otisli bas na moj rodjendan. Necu sad da ih cimam, ali kad se vrate cu ih pitati da ovde postavim par fotki sa glecera i vodopada.
Pise da im je sada 5 stepeni.

Мериш ли ти, мала прЕтисак?Kad ne umreh nocas. Glava da explodira. Levl gundjanja na max![]()
Juce mi merila svekrva, ima onaj analogni, da l ona to dobro meri ne znam, bio 120 sa 80, skolski. Ali ja imam gornjin do 100max. Znaci bio mi povisen.Мериш ли ти, мала прЕтисак?
isto kao ti oduvek imam taj gornji max 100 ako i toliko i ne menja se sa godinama, a evo jos malo pa sam 56Juce mi merila svekrva, ima onaj analogni, da l ona to dobro meri ne znam, bio 120 sa 80, skolski. Ali ja imam gornjin do 100max. Znaci bio mi povisen.
E sad ili dozivljavam promenu kako starim pa ce mi biti taj normalan, ili nesto nije u redu. Svakako cu ja ovih dana opet kod endokriniloga i internista i ginekologa pa neka neko nadje sta ne valja. Vrlo je verovatno da moje dijagnoze, koje imam odavno, prave i te glavobolje sad i setanje pritiska. Ali nabavicu onaj elektronski pa cu da merim par dana da vidim, kakav je kad sam ok a kakav je kad mi glava explodira.
M je u fazonu mnogo sam se nervirala u ponedeljak kad je bio onaj incident sa ginekologom u dz, tresla sam se ceo dan i plakala ko kisa, pa je mozda i to izazvalo problem. Moja teorija je da sam ja imala mnogo vece stresove od te dr idiotkinje pa mi nije explodirala glava, sto bi na ovo. A mozda je organizam reko e sad je dosta....
Videcemo...moram kod raznih dr da odradim razne analize pa da sve saberemo. Samo jos da uspem drzavno da to dobijem, u sta sumnjam, ako budem morala privatno tek ce cu onda da explodiram od ovog naseg zdravstva.
Utiče ovo vreme na sve.Juce mi merila svekrva, ima onaj analogni, da l ona to dobro meri ne znam, bio 120 sa 80, skolski. Ali ja imam gornjin do 100max. Znaci bio mi povisen.
E sad ili dozivljavam promenu kako starim pa ce mi biti taj normalan, ili nesto nije u redu. Svakako cu ja ovih dana opet kod endokriniloga i internista i ginekologa pa neka neko nadje sta ne valja. Vrlo je verovatno da moje dijagnoze, koje imam odavno, prave i te glavobolje sad i setanje pritiska. Ali nabavicu onaj elektronski pa cu da merim par dana da vidim, kakav je kad sam ok a kakav je kad mi glava explodira.
M je u fazonu mnogo sam se nervirala u ponedeljak kad je bio onaj incident sa ginekologom u dz, tresla sam se ceo dan i plakala ko kisa, pa je mozda i to izazvalo problem. Moja teorija je da sam ja imala mnogo vece stresove od te dr idiotkinje pa mi nije explodirala glava, sto bi na ovo. A mozda je organizam reko e sad je dosta....
Videcemo...moram kod raznih dr da odradim razne analize pa da sve saberemo. Samo jos da uspem drzavno da to dobijem, u sta sumnjam, ako budem morala privatno tek ce cu onda da explodiram od ovog naseg zdravstva.
Pa to...moj se mota 90-100 a donji 55-60Utiče ovo vreme na sve.
Ni meni nije dobro ovih dana.
Imam nizak pritisak i organizam je na njega navikao, kod promene vremene ume da skoči i bude kao normalan, ali za moj organizam je to visok.
Moj redovan je 90/60.
Ma da poludi čovek. Na kraju sam išla ponovo da se tusiram i čak sam o kosu ponovo prala, jer me uhvatio takav svrabez da nisam znala šta ću sa sobom. Posle sam zaspala.@Afro Opet nema spavanja? Evo i ja buljim u seriju, bar je smešna.
Ja legla u 4 ustala u 8, oka nisam sklopila. Ni drogiranje nije pomoglo.Ma da poludi čovek. Na kraju sam išla ponovo da se tusiram i čak sam o kosu ponovo prala, jer me uhvatio takav svrabez da nisam znala šta ću sa sobom. Posle sam zaspala.

Ja sam se jedva snašla sa tim nedeljama kad su moje ćerke bile trudnice...e sad posto J zna da ću da je udavim lepo mi rekla, svakog 4-og u mesecu ulazim u sledeći mesecKoji narod, pa i kod nas se broji 40 nedelja i sa punih 36 nedelja se ulazi u deveti mesec. 9*4=36![]()
Pa koji god, trudnoća treba da traje 40 nedelja, što je 280 dana, što je skoro 9 i po meseci. Mislim, svuda traje toliko, i kod nas i kod njih.Korejanci, 10 meseci, ne smo nekad nego i sad, a i godine mere po nekom svom principu, ne kao mi.
Sve ja to znam ali je oni računaju kao 10 meseci ne 9, nisam izmislila.Pa koji god, trudnoća treba da traje 40 nedelja, što je 280 dana, što je skoro 9 i po meseci. Mislim, svuda traje toliko, i kod nas i kod njih.
Znam, ali logičnije je tako. Čekaj, pa jel se sa punih 36 ulazi u deveti ili izlazi iz devetog?Sve ja to znam ali je oni računaju kao 10 meseci ne 9, nisam izmislila.
Mene pitaš? Na danasnji dan pre 35 godina sam se porodila, stvarno misliš da znam?Znam, ali logičnije je tako. Čekaj, pa jel se sa punih 36 ulazi u deveti ili izlazi iz devetog?