Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
Mene pitaš? Na danasnji dan pre 35 godina sam se porodila, stvarno misliš da znam?
Nisam ni tada znala, samo sam čekala da prođe.
Molim vas da mi ne čestitate.
Mogu samo da te zagrlim na daljinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene pitaš? Na danasnji dan pre 35 godina sam se porodila, stvarno misliš da znam?
Nisam ni tada znala, samo sam čekala da prođe.
Molim vas da mi ne čestitate.

Ја и даље не знам, а и тада нисам знала. Доктор рекао термин, аха, ок, уживамо до тада.Znam, ali logičnije je tako. Čekaj, pa jel se sa punih 36 ulazi u deveti ili izlazi iz devetog?

Joj mani me,
ti si naša bačka gu3ica i mi te najbolje volimoa ja matora![]()
ti si naša bačka gu3ica i mi te najbolje volimo

Нећу, нисам ја као неки...чек, па ти хоћеш? Изволи мало...Ovde je mirno...osim ako nam ne posaljes oluji![]()
kako nogar jel brejkdensuješ il koračaš normalnoOvde je mirno...osim ako nam ne posaljes oluji![]()
Moj Sava je rođen 8. februara. Termin mi bio 15. februar.Da
Meni je poslednja menstr bila prvog maja
Termin je 8. Februar
Zaovica se porodila?Joj mani me,
Njegova rodjena sestra se porodila pre 3m, sestra od strica pre mesec i po blizance i jedna od mojih najboljih drugarica pre mesec dana dečaka, bebe na sve strane a ja matora![]()

ZnamTi znaš da si nezaštićen odnos imala
Moj Sava je rođen 8. februara. Termin mi bio 15. februar.
Znas da ja volimНећу, нисам ја као неки...чек, па ти хоћеш? Изволи мало...
![]()
Prohodala sam napokonkako nogar jel brejkdensuješ il koračaš normalno
navukla mi noga ptsd
nasilje u porodicioznačiš fluo markerom zone za poželjno nasilje i no problemoooooProhodala sam napokon
Sad skupljam noge po krevetu cim mi pridje mnavukla mi noga ptsd
nasilje u porodici
Pa de nase forumasko dete da nesto ne valja ajde boga tiSinoć u prodavnici sretnem učiteljicu mlađeg deteta. Toliko ga je nahvalila, kako je dobar, zreo, pametan, uvek spreman da sarađuje, uvek prepun ideja, jedno od dece s kojima je zadovoljstvo raditi. I reče da ne brine ni malo zbog prelaska u peti. Baš mi je onako puno srce i ponosna sam na njega, pogotovo što sam mislila da će nešto da priča o tome što nije hteo da ide na rekreativnu.