Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je povreda na radu. moja preporuka je bolovanje uz ful platu, kakva je takva je ali je ful
Jeste i moze al me mrzi
Morala bih u urgentni na bezaniju, za nista, jer nista nije slomljeno, da dizem dramu za bzv necu
Bas ako povileni noga toliko natekne nocas pa ne mogu sutra da ustanem onda cu da dramim
Nije mi prvi a ni zadnji put....

Htela sam iz kafica pored da uzmem led al sam odustala
Mesec dana sam se tukla sa upalom besike, nesto mi se ne mili da smrzavam nogu
Neka bolje da otekne nego opet kod urologa

Popila sam diklofen sad ce on da da to malo drzi u podnosljivom stanju
a znaš za burove obloge, kupi to
pa onda digni krak na neko jastuče da splasne otok
i veži bre neku kesu smrznutog graška na taj zglob, neće ništa da ti bude bešici

Mi već par dana igranka sa detetom.
Počelo sve konjuktivitisom i laganim noćnim kašljem al kao da su mu zacepljeni sinusi il grlo il nešto. Da bi se juče žalio na bol u glavi i u uhu/grlu. Do kraja krv iz uha, obostrano al više s jedne strane otecen vrat i na kraju venac na moj grob temperaturčina.
Vodili u dežurnu juče kaže dr samo brufen i paracet po potrebi i da odmara.
Danas isto, krv i dalje izlazi iz uha, odvedemo ga kod nj dr, dobije ab i sad čekamo.
Kažu da je prisutan adenovirus međ decama, ne kažem sve je moguće, al baš mu se jadnom složilo. I priča teško ko neko malo pače.
Al da zlo bude veće, pukla mu je ona cela bubna opna, znači sad će možda imati otežan sluh na oba uha.
U sv slučaju ništa od godišnjeg, toliko smo se dvoumili gde ćemo šta ćemo a na kraju on ne sme s glavom u vodu naredna 3m.

Počelo sve konjuktivitisom i laganim noćnim kašljem al kao da su mu zacepljeni sinusi il grlo il nešto. Da bi se juče žalio na bol u glavi i u uhu/grlu. Do kraja krv iz uha, obostrano al više s jedne strane otecen vrat i na kraju venac na moj grob temperaturčina.
Danas isto, krv i dalje izlazi iz uha, odvedemo ga kod nj dr, dobije ab i sad čekamo.
Kažu da je prisutan adenovirus međ decama, ne kažem sve je moguće, al baš mu se jadnom složilo. I priča teško ko neko malo pače.
Al da zlo bude veće, pukla mu je ona cela bubna opna, znači sad će možda imati otežan sluh na oba uha.
U sv slučaju ništa od godišnjeg, toliko smo se dvoumili gde ćemo šta ćemo a na kraju on ne sme s glavom u vodu naredna 3m.
Joj. :(
Ako ti nisu predlozili operaciju bubne opne to bi trebalo da znaci da misle da ce da zaraste samo. U vecini slucajeva zaraste vec nakon par dana i ne ostavlja nikakve posledice na sluh.
Knjigu mogu da napisem koliko je puta imao upalu uha. :( Nije imao pucanje bubne opne, ali nas je pedijatar uvek upozoravao da moze da dodje do toga ukoliko antibiotik ne reaguje dovoljno brzo i tesio nas je da retko dodje do smanjenja sluha i da to sve brzo zarasta.

Drzim pesnice da sve dobro prodje i da ti maleni sto pre ozdravi. ❤️

Nek te tesi da je on jos mali i da ce zarasti opna i bice dobro :zag: deca se lakse oporave

Јој, Луњо...ебеш годишњи, само нека он буде ок :heart:

Joj. :(
Ako ti nisu predlozili operaciju bubne opne to bi trebalo da znaci da misle da ce da zaraste samo. U vecini slucajeva zaraste vec nakon par dana i ne ostavlja nikakve posledice na sluh.
Knjigu mogu da napisem koliko je puta imao upalu uha. :( Nije imao pucanje bubne opne, ali nas je pedijatar uvek upozoravao da moze da dodje do toga ukoliko antibiotik ne reaguje dovoljno brzo i tesio nas je da retko dodje do smanjenja sluha i da to sve brzo zarasta.

Drzim pesnice da sve dobro prodje i da ti maleni sto pre ozdravi. ❤️

On već ima neko oštećenje sluha na levom uhu, ništa strašno ali postoji, ne čuje neke dve frekvencije jer mu je kad je imao 1.5god došlo do rupture bubne opne. Nismo ni znali da ima upalu uha tada, nije se ni češao ni kretso rukicom kao tom uhu, ništa, ništa. Samo začepljen nosić i temperaturu.
Sad ni t, samo se žalio na bol u vratu i grlu, bzvz.

Ma samo da prođe, lako ćemo sve posle.

On već ima neko oštećenje sluha na levom uhu, ništa strašno ali postoji, ne čuje neke dve frekvencije jer mu je kad je imao 1.5god došlo do rupture bubne opne. Nismo ni znali da ima upalu uha tada, nije se ni češao ni kretso rukicom kao tom uhu, ništa, ništa. Samo začepljen nosić i temperaturu.
Sad ni t, samo se žalio na bol u vratu i grlu, bzvz.

Ma samo da prođe, lako ćemo sve posle.
Naravno da ce proci! Duša malena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back