Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.738
neeego, mislim da mi je pala krstarica, dal je moguće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја нисам могла да уђем дуже време...neeego, mislim da mi je pala krstarica, dal je moguće
Da, da, nekako su nam se poklopile energije, super je.Мислим да теби баш прија друштво ове жене, другачија си, позитивнија![]()
Da se nije samo pregrejao
Sad sam malo pogledala i Google kaze da je crni ekran kod Dell laptopa, koji imaju instaliran Windows 10 cesta pojava.Ekran se zatamneo. Nemam pojma, ide u servis sutra. Sad ih ionako prave da riknu čim izađu iz garancije. Još ja kupila Dell, kao pouzdana marka.
Što je najcrnje, on radi ja vidim šta je na ekranu, samo je ekran zatamnjen. Isključila sam ga sa punjača, pa ću videti sutra.Sad sam malo pogledala i Google kaze da je crni ekran kod Dell laptopa, koji imaju instaliran Windows 10 cesta pojava.
Savet: skinuti ga sa svih kablova, drzati pritisnut taster za ukljucenje/iskljucenje 60sekundi da se baterija dovoljno isprazni, pa je izvaditi. Sacekati neko vreme, sve ponovo prikljuciti, staviti bateriju, ukljuciti punjenje, opet sacekati neko vreme, pa onda pokusati da ga startujes.
Kao u onom vicu kada se informaticarima pokvari auto na sred puta, pa ga „popravljaju“ tako sto svi izadju i ponovo udju u auto, pa onda probaju da li hoce da krene…![]()
Ne zaboravi da izvadis bateriju!Što je najcrnje, on radi ja vidim šta je na ekranu, samo je ekran zatamnjen. Isključila sam ga sa punjača, pa ću videti sutra.

Ne zaboravi da izvadis bateriju!![]()
Salu na stranu mozda si ga samo poludelim misem zatamnela, a da nisi primetila.
Koji nivo osvetljenja ti pokazuje? Mozes li uopste da kliknes tamo gde to stoji?
Taman ti je za avatar pa da budeš kao miSasvim slucajno naletim na ovu ai slicicu i totalno se prepoznam
Ko da sam ja pozirala
Pogledajte prilog 1551097

Ja sam lupila LGkoju veš mašinu da kupim a da mi dugo traje. msm da se ne kvari lako
njene mogućnosti jesu bitne, ali mi je bitnije da traje
Самсунг. Проверено.koju veš mašinu da kupim a da mi dugo traje. msm da se ne kvari lako
njene mogućnosti jesu bitne, ali mi je bitnije da traje

Sta je bilo na kraju sa laptopom?Ne vidim, to je problem
Nazirem samo šta se dešava na ekranu.