- Poruka
- 121.943
Nemas ti pojmaУопште није дивно, не чујемо се у кући, морала сам да затворим врата
Пљушти, грми, тутњи...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas ti pojmaУопште није дивно, не чујемо се у кући, морала сам да затворим врата
Пљушти, грми, тутњи...

Nemas ti pojma![]()

Kako mu je danas?Evo dobar je, kljucnuo popodne sat i po, brufen delovao, sve po kući pojeo, ja ko babe odma mi srce na mestu
Kako je tebi, Ćopićka?…Ja zaspala ko beba uz one zvuke![]()

Ok je, boli, copam, ali nista strasno....izvukla sam seKako je tebi, Ćopićka?…![]()
Kako mu je danas?
bravo momčino!!!! srećne ti raneOk je, boli, copam, ali nista strasno....izvukla sam se
Hteo juce m da me vodi kod dr pa da uzimam bolovanja me nagovarao, ne mogu, nema potrebe da dramim kad nije drama
Е, биће и летовањеHvala na pitanju, evo dobar je, prodelovao ab pa je bolje![]()

Kod tebe uvijek tako. Počni malo da se čuvaš.Ok je, boli, copam, ali nista strasno....izvukla sam se
Hteo juce m da me vodi kod dr pa da uzimam bolovanja me nagovarao, ne mogu, nema potrebe da dramim kad nije drama
Super!Hvala na pitanju, evo dobar je, prodelovao ab pa je bolje![]()
Kad si dobra.Ok je, boli, copam, ali nista strasno....izvukla sam se
Neko drugi bi izdramio kod doktora i ostao 2 meseca na bolovanju.A hbg prosli mesec sam radila sa upalom besike pa nisam uzimala bolovanje, sad cu za zglob bas.... Bzv breKad si dobra.Neko drugi bi izdramio kod doktora i ostao 2 meseca na bolovanju.

drugi jehbu a ti se muzafere kupajImamo mi koleginicu koja na nedeljnom nivou uzme neki dan zbog necega (nicega)
Kad si dobra.Neko drugi bi izdramio kod doktora i ostao 2 meseca na bolovanju.
Popij kafu.Борим се да не заспим.

Danas sam išla na profesionalno fotografisanje i sjetila se tebe. Mislim nešto,da mi je znati na kom je forumu ovaj da li će me oplesti kao metla svoje klijenteDovukla se kuci
Momci muziciraju
Sad cu da ih prekinem i da se bacimo na vizuelnu umetnist, mora da odaberu postere sto sam im pravila
Trazili su tezak kic zbog seljanije koja im je ciljna grupa
Rekla sam im nemoj da sirite pricu da sam ja pravila ovu bruku
Postacu poznata kao metla kic majstor![]()

Sad cu da te opletem sto nisi dosla kod meneDanas sam išla na profesionalno fotografisanje i sjetila se tebe. Mislim nešto,da mi je znati na kom je forumu ovaj da li će me oplesti kao metla svoje klijente![]()

Daleko.Sad cu da te opletem sto nisi dosla kod mene![]()

majstor je majstorDovukla se kuci
Momci muziciraju
Sad cu da ih prekinem i da se bacimo na vizuelnu umetnist, mora da odaberu postere sto sam im pravila
Trazili su tezak kic zbog seljanije koja im je ciljna grupa
Rekla sam im nemoj da sirite pricu da sam ja pravila ovu bruku
Postacu poznata kao metla kic majstor![]()
Можеш сада да наручиш такси за ујутро.Malo sam nervozna, gledam kako pada ova luda kiša pa razmišljam kako cu sutra doći do Onkologije, ako ovako bude padala. Morala bih rano a tad obično nema taxija ni za lek. Sve mi se čini da ću odložiti za sledeći četvrtak.![]()