Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad si dobra. :) Neko drugi bi izdramio kod doktora i ostao 2 meseca na bolovanju.
A hbg prosli mesec sam radila sa upalom besike pa nisam uzimala bolovanje, sad cu za zglob bas.... Bzv bre
Ja uzmem bolovanje kad me bas obori visoka temperatura recimo, to stvarno niko ne moze da radi sa 39.... Ovo ostalo kuliram.... I znam da gresim

Imamo mi koleginicu koja na nedeljnom nivou uzme neki dan zbog necega (nicega), eto ona vadi prosek nama ostalima koji radimo uvek :lol:

Kad porastem bicu ona....samo sto ne znam kad cu da porastem bem ti :lol:

Dovukla se kuci
Momci muziciraju 💃
Sad cu da ih prekinem i da se bacimo na vizuelnu umetnist, mora da odaberu postere sto sam im pravila
Trazili su tezak kic zbog seljanije koja im je ciljna grupa
Rekla sam im nemoj da sirite pricu da sam ja pravila ovu bruku :lol:
Postacu poznata kao metla kic majstor :lol:
Danas sam išla na profesionalno fotografisanje i sjetila se tebe. Mislim nešto,da mi je znati na kom je forumu ovaj da li će me oplesti kao metla svoje klijente :lol:

Malo sam nervozna, gledam kako pada ova luda kiša pa razmišljam kako cu sutra doći do Onkologije, ako ovako bude padala. Morala bih rano a tad obično nema taxija ni za lek. Sve mi se čini da ću odložiti za sledeći četvrtak. :poludeo:

Malo sam nervozna, gledam kako pada ova luda kiša pa razmišljam kako cu sutra doći do Onkologije, ako ovako bude padala. Morala bih rano a tad obično nema taxija ni za lek. Sve mi se čini da ću odložiti za sledeći četvrtak. :poludeo:
Можеш сада да наручиш такси за ујутро.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back