- Poruka
- 12.391
Jel krkate sutra neki rostilj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiram ako me ne iznenadi zimski dan.Jel krkate sutra neki rostilj
Ako zaduva samo se vratim u kucu.Pa ja ne znam gde mi da idemo
Ovaj vetar duva, ubija
Kako sam ja to volela kad su bile tolike, pa i starije, nista mi nikad nije više punilo dušu nego njih dve, tako je i danas ali je retko.Одмарам још 10 минута, па идем са младом дамом у скитњу
Синоћ је била са друштвом, сад да прошета са мном...
Normalno.А и да си све то урадила са чоколадом, мање би ти било жао.
Jok, pečemo kore za torte. Od stotinak jaja.Jel krkate sutra neki rostilj

Mi smo se prebacili sa roštilja na pilice sa raznja,krompir i salatuJel krkate sutra neki rostilj
Mi ćemo da roštiljamo u nedelju za Uskrs, kad mi dođe veliko deteJel krkate sutra neki rostilj
 . Imamo veliku terasu, kupili nedavno roštilj na gas, pa da ga isprobamo u nedelju. Sutra malo dete ima turnir ceo dan tako da ćemo da jedemo pasulj od danas
. Imamo veliku terasu, kupili nedavno roštilj na gas, pa da ga isprobamo u nedelju. Sutra malo dete ima turnir ceo dan tako da ćemo da jedemo pasulj od danas 
Mi ćemo da roštiljamo u nedelju za Uskrs, kad mi dođe veliko dete. Imamo veliku terasu, kupili nedavno roštilj na gas, pa da ga isprobamo u nedelju. Sutra malo dete ima turnir ceo dan tako da ćemo da jedemo pasulj od danas

Kakva dobrodoslica! To samo vagica umije, tako suptilno.Gde si Kvinsi, grom te spalio

Nas dvoje smo samiAko zaduva samo se vratim u kucu.

Nas dvoje smo samiAko zaduva samo se vratim u kucu.

A jadni, tesko je to.Nas dvoje smo sami
Moja deca odose na Kop
Njegova mala ode kod mame
I nas dvoje osudjeni jedno na drugo
Vozacemo rolere

Ne.Ove sedmice postimo,velika nedelja.Jel krkate sutra neki rostilj
Braca kinezi uvek radeИма ли шта лепше него кад се поквари туш, а сутра је 1. мај
Лончарењеее...
 nema za njih odmora
 nema za njih odmora
 kod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl
 kod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl  
 Moja dusa radikod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl
Familija ide na plac da rostilja, ja necu, em mi bzv bez njega, em sam lose nisam za dugo odsustvo od kuce, em imam da ucim
Tako da cu danas da palim komp i radim, pa kad on dodje popodne otici cemo do placa na kratko

Не раде ни они, посрбили сеBraca kinezi uvek radenema za njih odmora
Znaju oni da ima tih baksuza kojima pukne tus na neradni dan

Dje si Regina, puška te ubilaGde si Kvinsi, grom te spalio

Šta bi juče kod lekara?Moja dusa radikod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl
Familija ide na plac da rostilja, ja necu, em mi bzv bez njega, em sam lose nisam za dugo odsustvo od kuce, em imam da ucim
Tako da cu danas da palim komp i radim, pa kad on dodje popodne otici cemo do placa na kratko