Šta trenutno radiš XX

Mrzim tepihe i zavese, ja to izbacujem
Sveki voli ona gore to ima, ja sam dole izbacila
Mnogo je lakse za odrzavanje, a i meni lepse, sire izgleda soba bez tih cuda
Najbolje da mi svako viri u stan bez zavesa. A to sa lakšim održavanjem uopšte nije tačno. Parkete češće moramo da čistimo i peremo nego tepihe.
Volim udobnost, to nemam bez tepiha i zavesa.

Najbolje da mi svako viri u stan bez zavesa. A to sa lakšim održavanjem uopšte nije tačno. Parkete češće moramo da čistimo i peremo nego tepihe.
Volim udobnost, to nemam bez tepiha i zavesa.
Sa ovim se ne slažem.
Na održavanje mislim.
Lakše je bez tepiha.
Meni.

Ali svako prema sebi gleda kako će skockati svoje mesto življenja, bez obzira da li je u kući ili stanu.

Da li je i u ostalim gradovima frka sa novcem ?
To da svi podižu pare, menjaju u evro i da svakih sat vremena skače kurs ?
Za nekog klijenta sam nosila gomilu novca kroz grad jer su u banci imali samo novčanice od 1000 dinara.
I preznojala sam se i oladila za tih pola sata. Nekako je lakše kad su manji buntovi, još bolje evro, pa stane u tašnicu.

Za nekog klijenta sam nosila gomilu novca kroz grad jer su u banci imali samo novčanice od 1000 dinara.
I preznojala sam se i oladila za tih pola sata. Nekako je lakše kad su manji buntovi, još bolje evro, pa stane u tašnicu.
Ne, niti seta kurs niti fale pare
To kod vas jer ste pogranicni

Kod vas uvek neki šverc-komerc
:lol:

Back