Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako hoće da pere pare, može i bez nje.
Ma nece on bez nje, on hoce svi, izigrava posvecenog ravnopravnog gazdu
Posebno sto ona tu radi 20god...
Ma ko ih jjebe, oce nece banglades...
Meni se ne ide sa njima nigde ali znam da pare dobiti nece niko na neki drugi nacin, pa ko ga hebe daj barem neki
Ja bih najradije da te pare sto bi spickao tamo podeli nama ko bonus, pa da putujem sa onim s kim zelim...al to ne postoji kao opcija nikad

Ne sekiram se ja za njegove muljaze sa parama, ako ne odemo nigde on ce na opremu da napravi promet para....

6500 pregled 3500 apoteka sto je prepisao skupe gluposti
Pa bilo bi 13 000 dva pregleda da se ja nisam narogusila na prvu doktorku koja veli ne zna sta mi je i moram kod drugog dr, pa je to zavedeno onda kao besplatan savet, pa prebacena uplata na drugog dr. Pa tacno bi izbila tuca, u novine bi izasli da sam morala da platim dva pregleda
Ja njih ne volim i ne idem kod njih osim kad bas bas mora, juce su oni bili jedina klinika koja ima sve sto mi treba, nemam vremena da cekam posle praznika da idem, i hbg na hitnost te oni i vataju da uzmu pare
Olosi naplate prvo dole pa onda udjes kod dr
I sad ja moram da znam sta mi je
Pa ne znam, ja opisem sta boli sta me muci, vas je posao da smislite gde ko sta treba da me primi
Ne oni prvo na salter da ja platim, a onda ce dr da me seta, ma nemoj, mene ste nasli

I posle mi zendeli pise da treba da stedim, vazi, zajmi pare da platis lekara pa mi se javi za stednju onda
Eto, vidiš ja sa njima nemam loše iskustvo i kad mi se bas žuri idem kod njih, dahu mi i neki popust, a ima još povoljnije preko Kupomana. Verovatno i to zavisi koja je ta njihova klinika, ne znam.

Извини, колико година она већ има малу децу? И имају ли та деца другог родитеља, бабе, деде, тетке, ујаке?
Valjda ti je jasno da je to sve fora
Ja glavu dajem da ona nece pa tera inat vadi se na decu, vecito se ona za sve vadi na decu, sve su to fazoni, i to svi znamo ...

Eto, vidiš ja sa njima nemam loše iskustvo i kad mi se bas žuri idem kod njih, dahu mi i neki popust, a ima još povoljnije preko Kupomana. Verovatno i to zavisi koja je ta njihova klinika, ne znam.
Ma em im je sistem sa plati unapred debilan, em sam ko za baksuza dobila dr debilusu, nisam ja birala lekara jer je zadnji radni dan bio, ides de ima slobodno i hbg...mogu da birkam ako cu da cekam posle praznika, ta opcija nije bila bas izvodljiva u tom momentu
Sve u svemu odrase me lepo i iznervirase...al dobro...ni prvi ni zadnji koji se koriste na tudju nesrecu
Ja sam vise besna na to sto ja ne mogu drzavno u dz specijalistu da dobijem za nesto hitno i akutno

Nacepi me svekrva sa popom da budem gore dok kadi kucu :lol: ona mukica nije u toku da ima antihrista u kuci, meni zao da joj rusim sneska... Da teram inat mi bzv, ako njoj znaci da stojim pored nje dok ova zamlata mlati onim bosiljkom a sta mi tesko da odradim to...
Al mi smesno...mislim se sad cu da sagorim!

Nacepi me svekrva sa popom da budem gore dok kadi kucu :lol: ona mukica nije u toku da ima antihrista u kuci, meni zao da joj rusim sneska... Da teram inat mi bzv, ako njoj znaci da stojim pored nje dok ova zamlata mlati onim bosiljkom a sta mi tesko da odradim to...
Ако глава не почне да ти се окреће за 360 степени, све је ок...

@Lagerta , sta kupiti djevojcici 3.razred koja tek razvija zelju za citanjem?
Sve cega se dohvatim je za stariju djecu.
1714663555194.png
1714663713457.png

A je l i kod vas pop ima cenovnik : pa koliko date ? I onda ja bijem glavu koliko je to, koliko date :roll:

A je l i kod vas pop ima cenovnik : pa koliko date ? I onda ja bijem glavu koliko je to, koliko date :roll:
Колико дате и треба да буде, или колико можете, или колико имате...код нас постоји ценовник којим тачно одбијају људе од цркве.
Не може човек ни да се венча, ни да крсти дете, ни да умре а да га не одеру.
Колегиничин син у Београду плаћа најам црквеног простора??? јер се не венчава у својој парохији. Погоди колико? 30.000 динара.
Ако то није безобразлук, не знам шта је.
Мени је нормално да дам 300 или 500 динара за крштење водице, по ценовнику је било 1000 прошле године. Сад нисам питала мужа колико је платио.

Колико дате и треба да буде, или колико можете, или колико имате...код нас постоји ценовник којим тачно одбијају људе од цркве.
Не може човек ни да се венча, ни да крсти дете, ни да умре а да га не одеру.
Колегиничин син у Београду плаћа најам црквеног простора??? јер се не венчава у својој парохији. Погоди колико? 30.000 динара.
Ако то није безобразлук, не знам шта је.
Мени је нормално да дам 300 или 500 динара за крштење водице, по ценовнику је било 1000 прошле године. Сад нисам питала мужа колико је платио.
Slažem se i ja da bude koliko ko ima, ali kako oni imaju cenovnik za sve, nisam bila upoznata sa cenom svećenja vodice, obično nisam kući kada dolazi, ali sad čujem da je 1000 din... ja dala 500, ako iduće god dočekam Uskrs bez osvećene vodice, to je zato jer sam bila cicija :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back