Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja dusa radi :aha: kod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl :roll:
Familija ide na plac da rostilja, ja necu, em mi bzv bez njega, em sam lose nisam za dugo odsustvo od kuce, em imam da ucim
Tako da cu danas da palim komp i radim, pa kad on dodje popodne otici cemo do placa na kratko

Moja dusa radi :aha: kod njih sve regularno, jer ce narod ako za 1 maj ne jede u meku i kfcu da pocrka izgleda, tako da onda ni oni nemaju slobodne sve te neradne dane praznike i sl :roll:
Familija ide na plac da rostilja, ja necu, em mi bzv bez njega, em sam lose nisam za dugo odsustvo od kuce, em imam da ucim
Tako da cu danas da palim komp i radim, pa kad on dodje popodne otici cemo do placa na kratko

Ja imam takmičenje na Veliki petak :lol:

Braca kinezi uvek rade :mazi: nema za njih odmora
Znaju oni da ima tih baksuza kojima pukne tus na neradni dan :lol:
Не раде ни они, посрбили се :rida:
Ићи ће муж после у извидницу, али сумњам...а нешто баш не бих ни стављала њихове славине. Наш пријатељ држи продавницу тих справа за санитарије, истрешћемо га из куће ако загусти.

Šta bi juče kod lekara?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back