Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не раде ни они, посрбили се :rida:
Ићи ће муж после у извидницу, али сумњам...а нешто баш не бих ни стављала њихове славине. Наш пријатељ држи продавницу тих справа за санитарије, истрешћемо га из куће ако загусти.
A pa rekla si tus, ja kontala ona slusalica i crevi, pa to koze kod kineza nije drama
Ako je cesma to nikako kod kineza

A pa rekla si tus, ja kontala ona slusalica i crevi, pa to koze kod kineza nije drama
Ako je cesma to nikako kod kineza
Слушалицу и црево купили јуче, синоћ да заменимо здробило се оно метално између славине и црева.
Оде муж да види да ли нешто ради и да ли то може да се купи посебно.
Ја сам мислила да је то од метала, ма какви, пластика нека, добро је и држала 20 и кусур година.

Ja ne radim do utorka
Zmajko javio oce da nas vodi u bec krajem maja, pa sad glasamo...ja i jedna koleginica smo za...cekamo trecu da javi, znajuci nju sad ce da ga zakomolikuje i odbije vrv :roll:
Ionako to ide od firminih para koje zaradjuje na moja ledja...sto bih odbila...kad vec nece da digne platu nek mi placa tri dana ceh, barem nesto da mu uzmem :lol:
Ко је луд да одбије??? И ако одбије, ко је шмиргла, идите ви.

Ко је луд да одбије??? И ако одбије, ко је шмиргла, идите ви.
Evo je odbila je, jesam rekla
Ima obaveze oko dece pa ne moze :roll:
A on je u fazonu svi da idemo ili necemo
I sad ce naravno da propadne
Dodje mi sad da im kazem dobro onda uplati svima po 500 e i gonite se svi, nego mucak, nece taj dati bonuse, oce pere pare preko troskiva firme za put, a ove guske ne umeju da iskoriste

Toliko za pregled samo ili sa lekovima?
E moja ti oni su tek posebna priča totalno.
6500 pregled 3500 apoteka sto je prepisao skupe gluposti
Pa bilo bi 13 000 dva pregleda da se ja nisam narogusila na prvu doktorku koja veli ne zna sta mi je i moram kod drugog dr, pa je to zavedeno onda kao besplatan savet, pa prebacena uplata na drugog dr. Pa tacno bi izbila tuca, u novine bi izasli da sam morala da platim dva pregleda
Ja njih ne volim i ne idem kod njih osim kad bas bas mora, juce su oni bili jedina klinika koja ima sve sto mi treba, nemam vremena da cekam posle praznika da idem, i hbg na hitnost te oni i vataju da uzmu pare
Olosi naplate prvo dole pa onda udjes kod dr
I sad ja moram da znam sta mi je
Pa ne znam, ja opisem sta boli sta me muci, vas je posao da smislite gde ko sta treba da me primi
Ne oni prvo na salter da ja platim, a onda ce dr da me seta, ma nemoj, mene ste nasli

I posle mi zendeli pise da treba da stedim, vazi, zajmi pare da platis lekara pa mi se javi za stednju onda

Dodje mi sad da im kazem dobro onda uplati svima po 500 e i gonite se svi, nego mucak, nece taj dati bonuse, oce pere pare preko troskiva firme za put, a ove guske ne umeju da iskoriste
Извини, колико година она већ има малу децу? И имају ли та деца другог родитеља, бабе, деде, тетке, ујаке?

Ako hoće da pere pare, može i bez nje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back