- Poruka
- 121.818
Dusu bre nemaju ti konji da te puste da odmorisJa imam takmičenje na Veliki petak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dusu bre nemaju ti konji da te puste da odmorisJa imam takmičenje na Veliki petak![]()

A pa rekla si tus, ja kontala ona slusalica i crevi, pa to koze kod kineza nije dramaНе раде ни они, посрбили се
Ићи ће муж после у извидницу, али сумњам...а нешто баш не бих ни стављала њихове славине. Наш пријатељ држи продавницу тих справа за санитарије, истрешћемо га из куће ако загусти.
Bi 10 000 cehŠta bi juče kod lekara?

Слушалицу и црево купили јуче, синоћ да заменимо здробило се оно метално између славине и црева.A pa rekla si tus, ja kontala ona slusalica i crevi, pa to koze kod kineza nije drama
Ako je cesma to nikako kod kineza
Ко је луд да одбије??? И ако одбије, ко је шмиргла, идите ви.Ja ne radim do utorka
Zmajko javio oce da nas vodi u bec krajem maja, pa sad glasamo...ja i jedna koleginica smo za...cekamo trecu da javi, znajuci nju sad ce da ga zakomolikuje i odbije vrv
Ionako to ide od firminih para koje zaradjuje na moja ledja...sto bih odbila...kad vec nece da digne platu nek mi placa tri dana ceh, barem nesto da mu uzmem![]()
Toliko za pregled samo ili sa lekovima?Bi 10 000 ceh
Da pitam ove iz rfzo za kiji k krasni ja placam doprinose
Evo je odbila je, jesam reklaКо је луд да одбије??? И ако одбије, ко је шмиргла, идите ви.
6500 pregled 3500 apoteka sto je prepisao skupe glupostiToliko za pregled samo ili sa lekovima?
E moja ti oni su tek posebna priča totalno.
Извини, колико година она већ има малу децу? И имају ли та деца другог родитеља, бабе, деде, тетке, ујаке?Evo je odbila je, jesam rekla
Ima obaveze oko dece pa ne moze
A on je u fazonu svi da idemo ili necemo
I sad ce naravno da propadne
Dodje mi sad da im kazem dobro onda uplati svima po 500 e i gonite se svi, nego mucak, nece taj dati bonuse, oce pere pare preko troskiva firme za put, a ove guske ne umeju da iskoriste
Ocigledno je to izgovorИзвини, колико година она већ има малу децу? И имају ли та деца другог родитеља, бабе, деде, тетке, ујаке?
То и кажем.Ocigledno je to izgovor

Izdajice što sam te volela!Досађујем се. Идем на Политику.
И тамо ми је досадно.Izdajice što sam te volela!![]()
Ja sam spavala jedno dva sata, možda malo manje. Sad se šiljim da operem kosu i nađem neko odelo za ujutru. I ništa, sedim, gledam TV, zevam u telefon... Tačno ću opet da vas napustim.И тамо ми је досадно.
Идем да нађем неки филм да одгледам.
Sjedi tu i smiri se.Ja sam spavala jedno dva sata, možda malo manje. Sad se šiljim da operem kosu i nađem neko odelo za ujutru. I ništa, sedim, gledam TV, zevam u telefon... Tačno ću opet da vas napustim.
Да ти није пало на паметJa sam spavala jedno dva sata, možda malo manje. Sad se šiljim da operem kosu i nađem neko odelo za ujutru. I ništa, sedim, gledam TV, zevam u telefon... Tačno ću opet da vas napustim.

Dusu bre nemaju ti konji da te puste da odmoris![]()
Evo je odbila je, jesam rekla
Ima obaveze oko dece pa ne moze
A on je u fazonu svi da idemo ili necemo
I sad ce naravno da propadne
Dodje mi sad da im kazem dobro onda uplati svima po 500 e i gonite se svi, nego mucak, nece taj dati bonuse, oce pere pare preko troskiva firme za put, a ove guske ne umeju da iskoriste
Свакако може без ње, не знам у чему је проблем. Сем ако и он не тражи изговор.Ako hoće da pere pare, može i bez nje.