Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očigledno smeju.

Screenshot_20231217-104705.jpg

Zar smiju to i danas?
Не би требало, али мислим да зову на изборе без страначких обележја.
Мада, код нас су у петак изашли на улицу са све музиком и обележјима, било и свађе, а замало и туче...све снимљено и пријављено, видећемо.

Мада, код нас су у петак изашли на улицу са све музиком и обележјима, било и свађе, а замало и туче...све снимљено и пријављено, видећемо.
Kako misliš bez? Gore piše ko mi šalje. SNS.

Ne bi trebalo, ali Srbija je zemlja čuda. Upravo sam na biračkom mestu saznala da imam još jednog člana domaćinstva. Ime i prezime moje babe preminule 1999, ali "živ" JMBG.

ta vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."
eto letos u Grčkoj, u turističkom mestu jeftiniji šampon za kosu nego u našim velemarketima , isti.

Ne bi trebalo, ali Srbija je zemlja čuda. Upravo sam na biračkom mestu saznala da imam još jednog člana domaćinstva. Ime i prezime moje babe preminule 1999, ali "živ" JMBG.
Ми смо нешто забрљали кад је умрла свекрва, нисмо однели ону потврду о смрти, стално су долазили позиви за њу. После свекрове смрти смо завршили све око умрлица и за њега и за њу, ево сада стигло само за мене и мужа.
Иначе, оно што смо писале пре неки дан, код мене је разлика у броју места на бирачком списку 16, за локалне 1311, за републичке 1327...

Ми смо нешто забрљали кад је умрла свекрва, нисмо однели ону потврду о смрти, стално су долазили позиви за њу. После свекрове смрти смо завршили све око умрлица и за њега и за њу, ево сада стигло само за мене и мужа.
Иначе, оно што смо писале пре неки дан, код мене је разлика у броју места на бирачком списку 16, за локалне 1311, за републичке 1327...

To ispisivanje preminulih bi trebalo da ide automatski, mada zavisi i od lokalne samouprave jer to se preko posebnog programa radi. Neko je opremljeniji, neko nije. Babu i dedu su prestali da zovu kako su preminuli... Sve do sada :lol:

To ispisivanje preminulih bi trebalo da ide automatski, mada zavisi i od lokalne samouprave jer to se preko posebnog programa radi. Neko je opremljeniji, neko nije. Babu i dedu su prestali da zovu kako su preminuli... Sve do sada :lol:
Нису могли да је бришу јер нисмо однели потврду о смрти, није била уведена ни у књигу умрлих. Муж на свекра, свекар на мужа, и свекрва на папиру поживе још 14 година...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back