- Poruka
- 63.764
Мени не. Теби послали?Jel vam šalje SNS sms poruke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени не. Теби послали?Jel vam šalje SNS sms poruke?
Zar smiju to i danas?Мени не. Теби послали?
Не би требало, али мислим да зову на изборе без страначких обележја.Zar smiju to i danas?
Kako misliš bez? Gore piše ko mi šalje. SNS.Не би требало, али мислим да зову на изборе без страначких обележја.
Мада, код нас су у петак изашли на улицу са све музиком и обележјима, било и свађе, а замало и туче...све снимљено и пријављено, видећемо.
Куцала сам поруку кад си објавила.Kako misliš bez? Gore piše ko mi šalje. SNS.
Sad ću da vidim. Mislim, verovatno može da se prijavi kao spam. I to je to. Ništa.Mozda je bezveze pitanje, može li to da se prijavi?
Кршење предизборне тишине?Sad ću da vidim. Mislim, verovatno može da se prijavi kao spam. I to je to. Ništa.
Pa to. Koliko je to sve bahato,da te žuč zaboli od muke.Кршење предизборне тишине?
Kome se ja to žalim?Кршење предизборне тишине?
dodaj joj malo nosurdu, koju je već dvaput sekla; nek to malo ulepša dan nama, a pokvari njojZvala je
Doci ce sa jos nekima, dal kumovi ko li
Mislim da je zakazala al ne znam.kad
Ubicu se
Не би требало, али мислим да зову на изборе без страначких обележја.
Мада, код нас су у петак изашли на улицу са све музиком и обележјима, било и свађе, а замало и туче...све снимљено и пријављено, видећемо.
eto letos u Grčkoj, u turističkom mestu jeftiniji šampon za kosu nego u našim velemarketima , isti.ta vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."
Ми смо нешто забрљали кад је умрла свекрва, нисмо однели ону потврду о смрти, стално су долазили позиви за њу. После свекрове смрти смо завршили све око умрлица и за њега и за њу, ево сада стигло само за мене и мужа.Ne bi trebalo, ali Srbija je zemlja čuda. Upravo sam na biračkom mestu saznala da imam još jednog člana domaćinstva. Ime i prezime moje babe preminule 1999, ali "živ" JMBG.
Ми смо нешто забрљали кад је умрла свекрва, нисмо однели ону потврду о смрти, стално су долазили позиви за њу. После свекрове смрти смо завршили све око умрлица и за њега и за њу, ево сада стигло само за мене и мужа.
Иначе, оно што смо писале пре неки дан, код мене је разлика у броју места на бирачком списку 16, за локалне 1311, за републичке 1327...

Нису могли да је бришу јер нисмо однели потврду о смрти, није била уведена ни у књигу умрлих. Муж на свекра, свекар на мужа, и свекрва на папиру поживе још 14 година...To ispisivanje preminulih bi trebalo da ide automatski, mada zavisi i od lokalne samouprave jer to se preko posebnog programa radi. Neko je opremljeniji, neko nije. Babu i dedu su prestali da zovu kako su preminuli... Sve do sada![]()
Ajde! Ja sam spremna.Meni ne smeju. Ajd ih tabamo zajedno![]()

Da.Jel vam šalje SNS sms poruke?
Pa kad je iz Republike Srpske,privukao ga zavičaj.Javi mi se licno Ilon Mask za prijatelja na fejsu.![]()
A sto je najgire,profil ne lici na lazni.Pa kad je iz Republike Srpske,privukao ga zavičaj.
Juce čujem da je Draža otac od Lenona
Mnogo smo jaki.Svi su naši.
Video da dobro sklapaš nameštaj.A sto je najgire,profil ne lici na lazni.![]()