86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Људи су пукли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Istina. Baš sam se pitala je li do mene ,da li sam pretjerano sumnjicava.Јел ви примећујете у последње време да људи језиво лажу? Тако очито и без блама.
Имам само један пример али довољан. Није политичар већ некакав рођак, нажалост.Јел ви примећујете у последње време да људи језиво лажу? Тако очито и без блама.
Tek sad?Јел ви примећујете у последње време да људи језиво лажу? Тако очито и без блама.

Колико даш толико ћеш и добити.Meni pada u oči otuđenost i manjak ljudi. Pa i ovde.
Nisi baš razumela.Колико даш толико ћеш и добити.
Апсолутно сам разумела.Nisi baš razumela.
Pa nisi. Ne mislim na sebe, imam dovoljno i zahvalna sam na tome.Апсолутно сам разумела.
Ни ја не мислим на тебе. Говорим уопштено.Pa nisi. Ne mislim na sebe, imam dovoljno i zahvalna sam na tome.
Ja imam sertifikat za transport , prodaju i rukovanje oružjem a posebno i vatrometom. To koliko ljudi nemaju pojma o opasnostima je strašno.Raspravljam se na temi o vatrometu za Novu godinu. Neverovatno kako ljudi ne barataju činjenicama.
kafenisem u miru dok ne dodju klijentiNema jeftinog namjestaja,a da valja.Biram namjestaj i zavrtilo mi se u glavi. Da mi je da kupim a ne potrosim puno,da nije bijelo ili crno .
Odavno takve stvari nisam ni gledala i evo sad mi muka.
Намештај посматрам као потрошну робу, не мора бити вечит.Nema jeftinog namjestaja,a da valja.
Isto. Samo je toliko mnostvo toga da onaj ko nije navikao često da ga mijenja ima vrtoglavicu.Намештај посматрам као потрошну робу, не мора бити вечит.
Ne mora biti vjecit,ali bar da ima ikakav kvalitet.Намештај посматрам као потрошну робу, не мора бити вечит.
Limune tebe očekujem da sklopisNe mora biti vjecit,ali bar da ima ikakav kvalitet.
Nije ga lako stalno ni sklapati,ni rasklapati.
A i visak namjestaja je problem.Kud sa njim posle,ako stalno mijenjamo.