Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ja vas mnogo molim da u nedelju pomerite dupe i glasate protiv ovog, nebitno za koga ćete
Мој син је јуче полудео. Дошао кући бееесан, пуши се.
Ови идиоти имали митинг. Бусева пун град. Каже за 10 минута их је избројао не знам колико, помножио са бројем људи унутра оквирно и 2000 дин. за свакога. Не сећам се цифре али је ненормална. А факултет нема новца за плин за експерименте! Био је бесан као рис!

Мој син је јуче полудео. Дошао кући бееесан, пуши се.
Ови идиоти имали митинг. Бусева пун град. Каже за 10 минута их је избројао не знам колико, помножио са бројем људи унутра оквирно и 2000 дин. за свакога. Не сећам се цифре али је ненормална. А факултет нема новца за плин за експерименте! Био је бесан као рис!
budi i ti s njim besna ♥

Nabasah na fejsu na neku Amerikanku sto obozava ex yu muziku.I cak uci srpsko-hrvatsko-bosanski.🙂
A nema nikakvo nase porijeklo.
Bila je na koncertima "Crvene jabuke","Riblje corbe",Bajage,"Bijelog dugmeta", Zeljka Bebeka...
Prati sve,cita knjige,pravi fan..
Cak vidim da je obilazila i partizanske spomenike po bivsoj Yu...od Sutjeske,Jasenovca,Kadinjace...i jos neke manje poznate.
Obilazila je i gradove...Bg,Sarajevo,Zagreb,Zenicu...
Sta li se zeni desilo i sta li joj je kliknulo u glavi da smo joj mi zanimljivi?😀

Nabasah na fejsu na neku Amerikanku sto obozava ex yu muziku.I cak uci srpsko-hrvatsko-bosanski.🙂
A nema nikakvo nase porijeklo.
Bila je na koncertima "Crvene jabuke","Riblje corbe",Bajage,"Bijelog dugmeta", Zeljka Bebeka...
Prati sve,cita knjige,pravi fan..
Cak vidim da je obilazila i partizanske spomenike po bivsoj Yu...od Sutjeske,Jasenovca,Kadinjace...i jos neke manje poznate.
Obilazila je i gradove...Bg,Sarajevo,Zagreb,Zenicu...
Sta li se zeni desilo i sta li joj je kliknulo u glavi da smo joj mi zanimljivi?😀
Нисмо само њој.
И не само ми. Има странаца које нешто привуче код друге нације.
Док је син чекао бус за Фрушку гору сит се испричао са неким Португалцима. Обилазе Србију, јако им је занимљива Југославија, још он имао неки стари новчић па им дао :)

Нисмо само њој.
И не само ми. Има странаца које нешто привуче код друге нације.
Док је син чекао бус за Фрушку гору сит се испричао са неким Португалцима. Обилазе Србију, јако им је занимљива Југославија, још он имао неки стари новчић па им дао :)
Ja se uvijek iznanadim tome da smo mi nekom zanimljivi.🙂
Mislim,toliko smo mali u svjetskim okvirima,da je dobro da je iko ikad i cuo za nas.
Pod tim mislim na citavu bivsu Jugoslaviju.

А момак његове другарице, Немац, музичар хоће да сними албум на српском и ћирилици :)
Mada,citala sam nekad davno,neki lik Grk porijeklom,koji je zivio u Londonu,i koji je obisao bukvalno svaku drzavu na svijetu,je govorio da mu je u Beogradu bilo najzanimljivije.Ne mogu da se sjetim tacno,ali cini mi se da je i znao srpski.
Pricao je da, kada je boravio u nekoj africkoj drzavi,opet sam zaboravila tacno kojoj,u kojoj nije bilo nijednog turiste jer nije poznata po tome,teska neka zabit...i ugledao je u nekom lokalu sasvim slucajno kako covjek cita knjigu Isidore Bjelice na srpskom.
Prisao mu je i ispostavilo se da je lik studirao nekad u Beogradu.

Mada,citala sam nekad davno,neki lik Grk porijeklom,koji je zivio u Londonu,i koji je obisao bukvalno svaku drzavu na svijetu,je govorio da mu je u Beogradu bilo najzanimljivije.Ne mogu da se sjetim tacno,ali cini mi se da je i znao srpski.
Pricao je da, kada je boravio u nekoj africkoj drzavi,opet sam zaboravila tacno kojoj,u kojoj nije bilo nijednog turiste jer nije poznata po tome,teska neka zabit...i ugledao je u nekom lokalu sasvim slucajno kako covjek cita knjigu Isidore Bjelice na srpskom.
Prisao mu je i ispostavilo se da je lik studirao nekad u Beogradu.
У НС је много црнаца студирало медицину. Неки су остсли, неки само направише децу. Зато их има доста наших, саживели смо са њима, тј. они са нама. Нема основне школе без црнчета :)

Ja se uvijek iznanadim tome da smo mi nekom zanimljivi.🙂
Mislim,toliko smo mali u svjetskim okvirima,da je dobro da je iko ikad i cuo za nas.
Pod tim mislim na citavu bivsu Jugoslaviju.
Isto se uvijek iznenadim kad shvatim koliko ljudi blage veze nemaju.

Toliko smo veli mali, niko za nas nije cuo...a mi u svakom sportu bili u top 3, amerikancima prodali svemirski program, bili u 5 najboljih drzava na svijetu - ma necu ni da nabrajam ni da pricam.

Kakve sve amebe zive odje.

Гледала са репортажу, Кинези иду по селима да присуствују нашим обичајима, што верским што свадбама, сахранама.
А зимус за паљење бадњака се пред црквом само шпански чуо. Било пуно Кубанаца :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back