- Poruka
- 51.813
I ti isto, ali neka ti ljudski izmet bude u glavi 14 dana.
masio si sustinu , cackas mecku , takav si i odgovor dobio ... meni je ljudski izmet 24/7/365 u glavi
tako da ne brini za mene
gledaj u svoje dvoristeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti isto, ali neka ti ljudski izmet bude u glavi 14 dana.
gledaj u svoje dvoristeТачно, ауторитет ми може бити неко кога поштујем. Чија ми критика чак и импонује јер знам да је добронамерна а од некога кога ценим. И најважније, онај ко својим примером и праксом подржава оно што истиче у теорији, а не тамо неки лицемер са двоструким стандардима.Једно је ауторитет, а друго мобинг.
Кад је неко ауторитет, а добродушан, то је добитна комбинација.
Лош квалитет личности све упрља.
Већ сам једном рекла да су највреднији људи уједно и најнормалнији, опасни су они средњаци, искомплексирани, што једва чекају да се искале на некоме ко од њих зависи.Тачно, ауторитет ми може бити неко кога поштујем. Чија ми критика чак и импонује јер знам да је добронамерна а од некога кога ценим. И најважније, онај ко својим примером и праксом подржава оно што истиче у теорији, а не тамо неки лицемер са двоструким стандардима.
Оно је иживљавање.
Baš tako, samo što moberi vrlo vešto ukombinuju jedno s drugim.Једно је ауторитет, а друго мобинг.
Кад је неко ауторитет, а добродушан, то је добитна комбинација.
Лош квалитет личности све упрља.

Sarađivala sam sa jednim čovekom koji je prodavao parfeme na točenje. Jednom nedeljno mi je plaćao neku robu i njegove novčanice su sve bile mirisne, tačno mi ih bilo žao trošiti.Postoji li logični razlog da neko parfimiše novčanice?
Ne razumem poentu te radnje.
Bila sam kod Kineza na Terazijama po prženi tofu, na trafici po cigare, nigde ni blizu parfema. Čudni su putevi novca.Sarađivala sam sa jednim čovekom koji je prodavao parfeme na točenje. Jednom nedeljno mi je plaćao neku robu i njegove novčanice su sve bile mirisne, tačno mi ih bilo žao trošiti.
A posebno mu je curio Pako raban, valjda nešto nije valjalo da česmicom.

Da ih usmrkavamo!Pa da peremo pare od sada?![]()
Lepo ja kažem, gledaš pogrešne serije.Da ih usmrkavamo!

U Subotici ima podvožnjak koji deli grad na dva dela. On je već pola godine zatvoren a kolima umesto 15 minuta od Palića do centra Subotice, se zbog toga putuje 45 minuta jer su alternativni pravci duži i po jako uskim ulicama.Више ми се смучила ова предизборна кампања. Једва чекам недељу да се скину са ТВ-а и билборда.
Неко му је формирао странку, корисна будала.Hbt nisam znala da se i nestorovic kandidovao samostalno
Ja sam mislila da je on uz satrape, a ne da ima svoju stranku
A mora se rasipaju glasoviНеко му је формирао странку, корисна будала.
Od kud ti glasas u Srbiji?Za koga glasati?

I tebe sns pozvao da glasas?Za koga glasati?

I njoj poslali listicOd kud ti glasas u Srbiji?
У Српској имају двојно држављанство. И ови из западне Херцеговине гласају у Хрватској.Od kud ti glasas u Srbiji?