Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Једно је ауторитет, а друго мобинг.
Кад је неко ауторитет, а добродушан, то је добитна комбинација.
Лош квалитет личности све упрља.
Тачно, ауторитет ми може бити неко кога поштујем. Чија ми критика чак и импонује јер знам да је добронамерна а од некога кога ценим. И најважније, онај ко својим примером и праксом подржава оно што истиче у теорији, а не тамо неки лицемер са двоструким стандардима.
Оно је иживљавање.

Тачно, ауторитет ми може бити неко кога поштујем. Чија ми критика чак и импонује јер знам да је добронамерна а од некога кога ценим. И најважније, онај ко својим примером и праксом подржава оно што истиче у теорији, а не тамо неки лицемер са двоструким стандардима.
Оно је иживљавање.
Већ сам једном рекла да су највреднији људи уједно и најнормалнији, опасни су они средњаци, искомплексирани, што једва чекају да се искале на некоме ко од њих зависи.

Једно је ауторитет, а друго мобинг.
Кад је неко ауторитет, а добродушан, то је добитна комбинација.
Лош квалитет личности све упрља.
Baš tako, samo što moberi vrlo vešto ukombinuju jedno s drugim.
Postave stvari tako da počneš da se pitaš da li ti grešiš, preteruješ,
da li si previše osetljiv. Jednostavno nisu srećni ako jutro ne krenu
sa terorom, isprazne se i onda su ‚‚normalni''. Put do posla postane
ispunjen strahom jer ne znaš šta te čeka i šta si preko noći uradio.

Sarađivala sam sa jednim čovekom koji je prodavao parfeme na točenje. Jednom nedeljno mi je plaćao neku robu i njegove novčanice su sve bile mirisne, tačno mi ih bilo žao trošiti.
A posebno mu je curio Pako raban, valjda nešto nije valjalo da česmicom.
Bila sam kod Kineza na Terazijama po prženi tofu, na trafici po cigare, nigde ni blizu parfema. Čudni su putevi novca. :lol:
Svašta je moguće.

Више ми се смучила ова предизборна кампања. Једва чекам недељу да се скину са ТВ-а и билборда.
U Subotici ima podvožnjak koji deli grad na dva dela. On je već pola godine zatvoren a kolima umesto 15 minuta od Palića do centra Subotice, se zbog toga putuje 45 minuta jer su alternativni pravci duži i po jako uskim ulicama.
Podvožnjak je završen pre par dana (iscrtane su i linije i prelazi),ali ga ne puštaju do subote kada će biti zvanično otvaranje...slučajno. Možda i dramoser dođe da ga otvori.

Неко му је формирао странку, корисна будала.
A mora se rasipaju glasovi
Ionako ce posle da udje u koaliciju sa sns i verovatno bude poslanik
Ode posle u penziju ko poslanik i jjebe mu se.

Knjigu da napise kako se popisati po sopstvenoj diolomi i kredibilitetu, kako od kredibiliteta da vam ostane samo debilitet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back